kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

laelaela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
104
-2
26
ayrıldıktan sonra kızla kıskandırmak için mekana geldi sonra bana geri döndü ben konuşmak istemedim sonunda da hakaretle konusma bitti ama seviyorum hala instagramdan engelledi yediremeiyp ama wpde silmemiş mesleki olarak suriye’de görev yapıyor merak ediyorum nasılsın demeli miyim merak ediyorum

Geldi sana konuşmak istemedin madem aklımda kalacaktı neden reddediyorsun acıdan zevk mi alıyorsun bacım. Yaz bari içinden geldiği gibi keşke yazsaydım deme sonra.

gözümün önünde kızı öpüp sarılınca bi konusmayı bile haketmediğini düşündüm ama suriyeye gitmesi üzdü beni
Kızla sizi kıskandırmak için olduğuna eminseniz yazın ama belkide sevgililer gerçekten eminseniz sevgili olmadıklarına adım atabilirsiniz. Ama göz önünde başka kızı öpen adamdanda size ne olur bilmem

Nasılsın yetmez terlediyse sırtına ter bezi sürün şımartın iyice seviyorsunuz cunku!

gözümün önünde kızı öpüp sarılınca bi konusmayı bile haketmediğini düşündüm ama suriyeye gitmesi üzdü beni
Sizi kıskandırmak için başka bir kızın günahına giren adama acımam ben. Sizde üzülmeyin bence. O kızı seviyosa da eğer size olan saygısından hareketlerine biraz dikkat etmesi lazımdı yaşanılan zamanlar hatırına.

Tip her kimse, hala tavırları ergenlikte kalmış.
Devam ederseniz yorulursunuz.

Dizinin sonunda ne oluyor peki ? Hayır yani anlattıklarınız gram inandırıcı gelmedi de.
Nasılsın demeyin bence direkt yalvarın.
Tülayyyy geri dön misali de bir video çekin atın.

Ayrildiginiz adamin Suriye' de olduğunu kimden öğrendiniz? O kadar kolay mi Suriye' ye gitmek?

Hayır. Nasılsın da dememelisiniz, merak ettiğinizi de hissettirmemelisiniz size hakaret edebilen birine selam dahi vermemelisiniz

Tüm iletişiminizi kesip kendinizi başka konularla meşgul edip geleceğinize ve size mutluluk getirecek, sevgi ve değer sunacak elit kişilere yer açın hayatınızda

hayır diyince mi hakaret etti? daha önce de yapıyor muydu ? kabul etme tabi ki
başka birini bulacak kadar da hızlıymış beyefendi . hazırda yedekler duruyor heralde
nasılsın dersen kapıyı araladığını görür. istemiyorsan o kapıyı kapalı tutacaksın . yok eğer geri istiyorsan sen bilirsin

Size ne Suriye’ye gitmesinden? Suriye’de görev yapıyor diye gereksiz merhamete kapılmayın acıma duygusuyla yaklaşmayın. Farz edin ki maliyede memur, yine merak edecek miydiniz... ama sevdiğim için diyorsanız onu bilemem, yine de objektif olun mantık ne derse odur

kızla gördüm 1 ay sonra olduğum yere geldi gel konuşalım dedi bende gitmedim ondan sonra oldu evet haklısın çizgimden ödün vermemem lazım

hayır ilk defa böyle bir şey yaptı benim bi hatam yüzünden ayrılmıştık aklı sıra ergen beyniyle ders verdi ama küçülen o

hayır ilk defa böyle bir şey yaptı benim bi hatam yüzünden ayrılmıştık aklı sıra ergen beyniyle ders verdi ama küçülen o
tabiki . hakaret etmek ne demek. şimdiden bunu yapan ilerde neler söyler ve üzerine de seni suçlar.
nasıl bir hata olabilir ki ayrılacak kadar. şunu giyme,bununla konuşma,şuraya gitme gibi birşeyse o hata değildir. lütfen bu tarz kişilere dikkat edin.

ayrıca sınır ötesinde çalışanların "ben çok sinirliyim, stresliyim , beni böyle kabul et" demelerine kanmayın. siz kimsenin stres topu değilsiniz.
kendinize şunu sorun. ben böyle bir ilişki istiyor muyum, ben böyle mutlu huzurlu olabilecek miyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…