ayrıldıktan sonra kızla kıskandırmak için mekana geldi sonra bana geri döndü ben konuşmak istemedim sonunda da hakaretle konusma bitti ama seviyorum hala instagramdan engelledi yediremeiyp ama wpde silmemiş mesleki olarak suriye’de görev yapıyor merak ediyorum nasılsın demeli miyim merak ediyorum
Kusura bakmayında güya sizi kıskandırmak için başka bir kadını kullanacak kadar ahlaksız ve sizi de gözünün önünde başka bir kızla öpüşüp koklaşan bir adamı tekrar içinize sindirecek kadar gurursuz olarak gören bir adamla nasıl bir gelecek hayaliniz var. Aynı şeyi siz yapsaydınız size hangi sıfatı yakıştırırdı o adam söylememe gerekyok sanırım.
Bazen bazı kadınlara ilerde başlarına gelecek olan şey fragan olarak böyle gösteriliyor, ama kızlar görmek istemiyorlar. Eğer barışır ve devam ederseniz evlenince sizin her hatanız ve kavganızda soluğu başkasın koynunda alır artık, siz de benim hatamdan yaptı, yoksa beni aldatmazdı diye kendinizi kandırırsınız.
tabiki . hakaret etmek ne demek. şimdiden bunu yapan ilerde neler söyler ve üzerine de seni suçlar.
nasıl bir hata olabilir ki ayrılacak kadar. şunu giyme,bununla konuşma,şuraya gitme gibi birşeyse o hata değildir. lütfen bu tarz kişilere dikkat edin.
bulunduğum mekanda kız arkadaşlarımla oturulen erkek arkadaşlarımız geldi katıldı mekandan kalktıktan sonra bana yazdı bende gelenleri söylemedim erkekleri ara bozulmasın diye sonra bi şekilde öğrendi ve hakaretlerle ayrıldı üstüne kızı getirdi 3gün sonr olduğum mekana öptü onu vs bana bakarak öptü olaydan 1ay geçti bulusmak istedi reddettim ayyyy dizi gibi
ayrıca sınır ötesinde çalışanların "ben çok sinirliyim, stresliyim , beni böyle kabul et" demelerine kanmayın. siz kimsenin stres topu değilsiniz.
kendinize şunu sorun. ben böyle bir ilişki istiyor muyum, ben böyle mutlu huzurlu olabilecek miyim.
ayrıldıktan sonra kızla kıskandırmak için mekana geldi sonra bana geri döndü ben konuşmak istemedim sonunda da hakaretle konusma bitti ama seviyorum hala instagramdan engelledi yediremeiyp ama wpde silmemiş mesleki olarak suriye’de görev yapıyor merak ediyorum nasılsın demeli miyim merak ediyorum
Dizinin sonunda ne oluyor peki ? Hayır yani anlattıklarınız gram inandırıcı gelmedi de.
Nasılsın demeyin bence direkt yalvarın.
Tülayyyy geri dön misali de bir video çekin atın.