Kafam karışık

Cilekliekler7

Hakediyorum her milimini bu dik gülüşün..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
968
1.690
63
Merhaba kızlar ,karar veremediğim bir konu var ve sanırım dışarıdan bir gözün ònerisine ihtiyacım var. Başka bir şehre tayinimiz çıktı. Daha doğrusu ilçeye . İlçe şehir merkezine 1 saat uzaklıkta. Genelde memurlar merkezden gidş geliş yapıyorlarmış. Bizim şehir merkezinde kendi evimiz var ve hayal8miz tabiki kendi evimize yerleşmek. Ancak 3 yaşında bir kızım var ve bu sene ilk kez kreşe başlıcak. Tedirgin olduğum konu şu; merkeze yerleşirsek kızımı Evin yanindaki kreşe verecegim için olurda okulda bana ihtiyacı olacak bir durum oluşursa (mesela hastalık gibi) benim kızıma ulaşmam 1 saat sürecek. Özellikle çocuğu kreşe giden çalışan annelere sormak istiyorum.böyle durumlar çok şık yaşanıyor mu ? Yani okuldayken size ihtiyaçları oluyor mu sık sık.? Sizce merkezde kendi evime mi yerlesmeliyim yoksa ilçeye mi taşınmalıyım? İlçeye taşınırsam sırf kızım için taşınıcam.

Merhaba kızlar ,karar veremediğim bir konu var ve sanırım dışarıdan bir gözün ònerisine ihtiyacım var. Başka bir şehre tayinimiz çıktı. Daha doğrusu ilçeye . İlçe şehir merkezine 1 saat uzaklıkta. Genelde memurlar merkezden gidş geliş yapıyorlarmış. Bizim şehir merkezinde kendi evimiz var ve hayal8miz tabiki kendi evimize yerleşmek. Ancak 3 yaşında bir kızım var ve bu sene ilk kez kreşe başlıcak. Tedirgin olduğum konu şu; merkeze yerleşirsek kızımı Evin yanindaki kreşe verecegim için olurda okulda bana ihtiyacı olacak bir durum oluşursa (mesela hastalık gibi) benim kızıma ulaşmam 1 saat sürecek. Özellikle çocuğu kreşe giden çalışan annelere sormak istiyorum.böyle durumlar çok şık yaşanıyor mu ? Yani okuldayken size ihtiyaçları oluyor mu sık sık.? Sizce merkezde kendi evime mi yerlesmeliyim yoksa ilçeye mi taşınmalıyım? İlçeye taşınırsam sırf kızım için taşınıcam.
Kreşi de ilçeden seçin, işyerinize yakın olsun. Acil bişey olursa hızlıca kreşe ulaşırsınız.

İllaki size ihtiyaç duyacaklar arayacaklar belki hastalık belki bi Allah korusun düşme çarpma, ya da altına etme

Hemen ulaşacağınız bir yerde kreşe verin

Bende her gün git gel yapıyorum ama mesafem 25-30 dk. Bence 1 saat çok uzun her gün git gel 2 saatiniz gider ve çok yorar. Küçük çocuğunuzda varmış bence ilçeye yerleşmeniz rahatınıza olur.

Bence şartlara bagli.
Ben bekarken 80 km yaptım git gel o zaman sorumluluk yoktu.
Şuan çocuğum küçük evlendim evim okula yakin .
Ani durumada ulaşabilmek için.
Ama sizin durumda olan arkadaşım var mecburen gel git yapıyor o da nolur nolmaz diye çocuklara babası bakıyor.
Yani dedeleri uzakta birşey olursa hastaneye götürür vs.
Evde tanıdık varsa uzak sorun olmayabilir ama ben gibi bakıcı bakıyorsa yakın olmakta fayda var

Teşekkürler yorumlarinız için ,ben de öyle düşünüyorun .sanırım bi süre ilçeye taşınsam daha iyi olacak . 1-2 yıl sonra kurumumu değiştirmek için uğraşıp merkeze geçerim inşallah . Aklım çocuğumda kalacağına böylesi daha iyi .

Back
X