- Konu Sahibi göz_yaşım
3 buçuk yıllık ilişkim vardı inişli çıkıslı herneyse;erkek arkadasım 6 aylıgına manısaya gitti (futbol için)kendisi 20 yasında aramızda 3yas var birgün kız arkadasımdan erkek arkadasımın arkadaslık sitesinde üyeliği oldugunu söyledi bende msj yazdım varmı böyle birsey senden duymak istiyorum diye var aşkım dedi 2 yılönce almıstım senden ayrılmıstık o ara arkadasların ısrarıyla aldım ama suan kapanmıstır dedi :1closedeyes:bende ona ok inandım ama bu işin peşini bırakmıyıcam dedimbırakmadımda birgün msnede space yerindeki profilinde onun kızlara yazdıgı yorumları (tatlım güzelim bu güzellik nerden geliyo?mseneleselim artık böyle klasiklesmeye basladı ne tatlısın gülüm vb gibi)gördüm sonra oralardan arkadas sitesindeki ismini buldum ve girdim baktım bir sürü kız fotografları yorumları kızlarla mesenelesmesi iltifatları daha neler neler böyle çok zoruma gitti hiç yalan sölemezdı bana ona mesaj yazdımÇok üzgünüm çoookkendine farklı bir takma isim yazmıs dedim bu kim oda askım nediyorsun derdim basımdan aşkın falan yazmıs bende ben herseyi anladım bitti dedim oda ben yapmadım arkadaslarım koymustur falan dedi pişman olacan dedi özür dileyecen benden dedi bende sen yapsanda yapmasanda benımgüvenimi sarstın ya artık umrumda değil bitti dedim simdi manısadan geldi msnemde kayıtlı inanın bana birsey yazmıyo bir acıklama beklıyorum haketmedim çünkü sankı suclu ben o değilmis gibi tripler bir havalar nickine SON KELıMEM ASKTAN SANA ARTIK SENı SEVMıYORUM yazmıs çok zoruma gitti sankı ben onları yapmısım gibi sizce neden böyle birsey yapıyo?hatalımıyım?
ne yapmam lazım bundan sonrafisfisfis ÇOCUKTA BıR AMAC YOK AFFETTıRME GıBı BıR CABASI YOK ÜZÜLÜYORUM BU DURUMA:bbo:
tatLım o şuan ciddi bir iliski yasayacak modda değil ki.. 3 sene sürmüş neden ?? cunku beraberdiniz... simdi ayrısınız... Zaten guvenini sarsmış.. Bir iliskide en onemli 3 S vardır! Sevgi, Saygı ve Sadakat. BunLardan biri yoksa, iLişki denen meret de oLmaz bunu bilesin tamam mı canımcım... Sana erkek mi yok, kıymet bilen birini bulursun inşaallah..