Kafam karışık!

FarkliHatun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
544
48
318
kızlar hemen konuya giriyorum...
Ben 1. sınıf iken ilk defa birini hayatıma soktum... ve mecburiyet ile ayrıldım sonrasında tekrar istemedim... ilk sene küstük arkadaş kalamadık yani o istemedi sonraki sene özür diledi barıştık ve ilk zamanlar gene ilgi göstermeler filan ben kendimi geri çektim istemediğim için... konuşuyoruz gene çünkü aynı arkadaş ortamı 4 yıldır.. sonra yazın öğrendim ki kardeşim dediğim kişiye (söz konusu olan kişiler birbirlerini kardeş olarak görüyordu ve bu şekilde idi cidden eski sevgilim kardeşim dediğim kıza sevgili ayarlamaya çalıştı filan) çıkma teklifi etmiş ve kardeşim dediğim kişi benden izin istedi birlikte olmak için tabi ben şok olunca ilk başta olmadı sonra gizli gizli devam etmiş bir şeyler ben yıkıldım tekrardan ve kestim iletişimi... Öğrendim ki kan bağı yoksa kardeş olunmuyormuş... Bana ters böyle şeyler aşk masumdur özeldir ve ortaokulda bile kızlarda olur yakın arkadaşlar aynı kişi ile çıkardı ben çıldırırırdım nasıl bir mide diye...
Birini seviyorsun ve asla unutulmaz o hisler yaşananlar soğusa bile... ve neyi değiş tokuş ediyoruz ki derdim... Hala da aynıyım... Kardeşiz ya kan bağı olsa eski baldızı konumunda oluyor yahu...
yazarken dahi gözümün önüne gelenlerden ellerim titriyor bu kadar dağınık yazacagımı düşünmemiştim toplayamadım kusuruma bakmayın...
konu şu ki kızlar bu adam şu son zamanlarda ve okul açıldığından belli beni izliyor sürekli.. hep hissederdim ayrıldıktan sonra da ilgisini elektrik vs. Ki benim hislerim aşırı kuvvetlidir bir şey hissettiysem ya da tahmin ettiysem çıkar ve nasıl yapıyorsun bunu derler genelde...
geçen derste tek başına idi benle aynı hizada oturuyordu... göz göze geldik gözlerimi çekmedim ilk defa ve gözleri doldu kafasını yere indirdi bir daha da bakmadı... bende akıl sır kalmadı kızlar anlayan varsa beri gelsin artık...

Son düzenleme:
kızlar hemen konuya giriyorum...
Ben 1. sınıf iken ilk defa birini hayatıma soktum... ve mecburiyet ile ayrıldım sonrasında tekrar istemedim... ilk sene küstük arkadaş kalamadık yani o istemedi sonraki sene özür diledi barıştık ve ilk zamanlar gene ilgi göstermeler filan ben kendimi geri çektim istemediğim için... konuşuyoruz gene çünkü aynı arkadaş ortamı 4 yıldır.. sonra yazın öğrendim ki kardeşim dediğim kişiye (söz konusu olan kişiler birbirlerini kardeş olarak görüyordu ve bu şekilde idi cidden eski sevgilim kardeşim dediğim kıza sevgili ayarlamaya çalıştı filan) çıkma teklifi etmiş ve kardeşim dediğim kişi benden izin istedi birlikte olmak için tabi ben şok olunca ilk başta olmadı sonra gizli gizli devam etmiş bir şeyler ben yıkıldım tekrardan ve kestim iletişimi... Öğrendim ki kan bağı yoksa kardeş olunmuyormuş... Bana ters böyle şeyler aşk masumdur özeldir ve ortaokulda bile kızlarda olur yakın arkadaşlar aynı kişi ile çıkardı ben çıldırırırdım nasıl bir mide diye...
Birini seviyorsun ve asla unutulmaz o hisler yaşananlar soğusa bile... ve neyi değiş tokuş ediyoruz ki derdim... Hala da aynıyım... Kardeşiz ya kan bağı olsa eski baldızı konumunda oluyor yahu...
yazarken dahi gözümün önüne gelenlerden ellerim titriyor bu kadar dağınık yazacagımı düşünmemiştim toplayamadım kusuruma bakmayın...
konu şu ki kızlar bu adam şu son zamanlarda ve okul açıldığından belli beni izliyor sürekli.. hep hissederdim ayrıldıktan sonra da ilgisini elektrik vs. Ki benim hislerim aşırı kuvvetlidir bir şey hissettiysem ya da tahmin ettiysem çıkar ve nasıl yapıyorsun bunu derler genelde...
geçen derste tek başına idi benle aynı hizada oturuyordu... göz göze geldik gözlerimi çekmedim ilk defa ve gözleri doldu kafasını yere indirdi bir daha da bakmadı... bende akıl sır kalmadı kızlar anlayan varsa beri gelsin artık...

ilkokul 1. sınıf mı orasını pek anlayamadım :26:

madem hala sana karşı bir ilgisi olduğunu hissettin sen de iyice kendine güven, ona pas verme, hoş giyin, gez, arkadaş ortamını genişlet, o da seni anca öyle izlesin.

Son düzenleme:
madem hala sana karşı bir ilgisi olduğunu hissettin sen de iyice kendine güven, ona pas verme, hoş giyin, gez, arkadaş ortamını genişlet, o da seni anca öyle izlesin.

Açıkçası ben intikam için en yakınımdaki kişiyi seçtiğine inanıyorum... Ben kardeşim dediğim kişiyi hala çok çok seviyorum sana böyle yapmış ne yapıyorsun sen arkadaşım diyeceksiniz biliyorum ama işte öyle tuhaf bir hal...
Her şeyin açığa çıkmasını istiyorum bir şeyler yapsam mı onun sürekli beni izler hallerini iyice belirgin hale nasıl getirebilirim bir arkadaşım daha fark etti bu durumu sürekli seni izliyor bu çocuk dedi.. Ama kardeşim dediğim kişi anlasın istiyorum çünkü onu kullandığını hissediyorum...

canım arkadaşın seni düşündü mü de sen onu düşünüyorsun. düşünüyor olsan da harekete geçme derim. bırak kendi anlasın madem bu kadar meraklıydı çocuğa!
Açıkçası ben intikam için en yakınımdaki kişiyi seçtiğine inanıyorum... Ben kardeşim dediğim kişiyi hala çok çok seviyorum sana böyle yapmış ne yapıyorsun sen arkadaşım diyeceksiniz biliyorum ama işte öyle tuhaf bir hal...
Her şeyin açığa çıkmasını istiyorum bir şeyler yapsam mı onun sürekli beni izler hallerini iyice belirgin hale nasıl getirebilirim bir arkadaşım daha fark etti bu durumu sürekli seni izliyor bu çocuk dedi.. Ama kardeşim dediğim kişi anlasın istiyorum çünkü onu kullandığını hissediyorum...

Okuyanlar bir akıl versin lütfen...
Bu arada gene eski sevgilim kardeşim dediğim kızın beline sarılıyor elini tutuyor beni görünce... Bir şeyler yapmalı mıyım olayı akışına mı bırakayım?

Beddua ediyorum sürekli eski sevgilime günaha giriyorum diye de üzülüyorum.. Beddua etmemem gerek ama ediyorum...

Bu olanların hepsi geride kaldı değil mi ? Evet ,geride kalmış . Zamanında birşeyler paylaştığın adam,seni yok sayıp , senin duygularını hiçe sayıp yapmış bir terbiyesizlik..

Hele kardeşim dediğin insanın , yaptıklarına yorumda bulunmak dahi istemiyorum.Kendi hemcinsin bunu sana yapıyorsa,ve senin ne hale geleceğini bile bile yapıyorsa bu ayıptır. Ve sen böyle insanlarla değil göz göze gelmek,yakınından geçmeyeceksin..

İki ayıp bir araya gelmiş,etrafa doğruluk taslıyorlar.Boşver . Allah ıslah etsin de geç git..

Rabbim hayırlısını versin

İki ayıp bir araya gelmiş,etrafa doğruluk taslıyorlar.
İşte tam özetledin durumu canım yaa...
Benden bekledikleri tepkileri alamamışlar vs. Kardeş isek normal karşılamamam gerekmiş... Aşk karşı konulmayan şey imiş...
Ben aşka inanmıyorum, insanlara inanmıyorum güvenmiyorum artık...
Ama işte doldu doldu taştı durumu var.. Fark etmesi için kızın eski sevgilimin bu tavırlarını iyice harekete mi geçirsem diye düşündüm... Danışayım dedim..
Rabbim hepimiz için en güzelini versin inşallah...

canım yazını okuyunca şok oldum ve çok sinirlendim açıkçası!!!!!!!!ve sen hala o arkadaşını seviyosun boşver gitsin sana yaptığı yenilir yutulur birşey değil şimdi sana bunu yapan Allah korusun evlenince kocana bile gözdikebilir...çürük yumurta baştan kokar! heleki o exaşkın seni kıskandırmak için arkadaşını kullanıyor anladığım kadarıyla sende hiç aldırmayarak güzelce okulunu oku,ilerde senin kıymetini bilecek birini bulursun daha çok gençsin düşünme böle şeyleri at arkana unut gitsinnnnnnn....

canım yazını okuyunca şok oldum ve çok sinirlendim açıkçası!!!!!!!!ve sen hala o arkadaşını seviyosun boşver gitsin sana yaptığı yenilir yutulur birşey değil şimdi sana bunu yapan Allah korusun evlenince kocana bile gözdikebilir...çürük yumurta baştan kokar! heleki o exaşkın seni kıskandırmak için arkadaşını kullanıyor anladığım kadarıyla sende hiç aldırmayarak güzelce okulunu oku,ilerde senin kıymetini bilecek birini bulursun daha çok gençsin düşünme böle şeyleri at arkana unut gitsinnnnnnn....

3 Ay kaldı okulun bitmesine onu bekliyorum zaten sonra iş bulmak gibi önemli bir derdim olacak.. Ama gördükçe her gün acım yenileniyor midem sürekli ayakta hassas biriyim maalesef... kin gütmek öfke tutmak kapasitem sıfır.. Bu şekilde olmadığım için de kızıyorum kendime... Ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor gördüm yaşadım bunu... Elbet çıkacak benim ahımda

3 Ay kaldı okulun bitmesine onu bekliyorum zaten sonra iş bulmak gibi önemli bir derdim olacak.. Ama gördükçe her gün acım yenileniyor midem sürekli ayakta hassas biriyim maalesef... kin gütmek öfke tutmak kapasitem sıfır.. Bu şekilde olmadığım için de kızıyorum kendime... Ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor gördüm yaşadım bunu... Elbet çıkacak benim ahımda

bboşver kimseye kin tutmanın faydası olmaz sen kendi hayatına bak...bundan sonra hayat başlıyacak meraketme bizde o dönemlerden geçtik...işe başladınmı ondan sonra unutursun herşeyi...inş duaet hayırlı birkısmet çıksın karşısına diye o insanlardan sana fayda gelmez onlar birbirini yakmışlar yazık...

Canim oncelikle sunu duzeltmelisin.. O arkadasin 'kardes' degil, 'kalleş' bence...!
eski sevgilin de sana ulasamamis belli ki istedigi gibi arkadasini kullaniyor.
seni gordugu zaman sarilmasi vs. Ben bunu anladim.
neyse; ikisini de gecmisinde birak ne halleri varsa bi zahmet kendileri görmekle mesgul olsunlar.
sen onlari görmezden gel...

Bu çocuğu sevmiyorsaniz ilgilenmeyin daha gencsiniz kimse kardeşiniz degil bu hayatta. Siz teksiniz özellikle aglarken. En güzel yillarinizi gereksiz iki insanla ziyan etmeyin derim.

Ya ben hiç bir şeyi anlamaz hale geldim artık... Eski sevgilim sürekli beni izliyor... Eskiden kardeşim dediğim kişi annesi yok derse hemen ayrılacak çocuktan duydugum kadarıyla... Daha duyduğum yaşadığım böyle bir sürü şey var... Yok yani bende izah kalmadı...
Okul bitse de kendimi yenilesem artık diyorum...
Birde ben epilepsi hastasıyım stres sebepli hastalığım şiddetlendi... Annem babam üzülüyor bu yüzden de.. Onları üzdüğüm için daha beter üzülüyorum...
Vallaha aşk meşk inanmıyorum dostlukta... Her insan çıkarının olduğu yere kadar diyorum... Biri olacaksa görücü usulü olur artık sanırım...

İnsana tek kardeş anasının doğurduğu öbür çocukları işte .
O şerefsiz baksın dursun .
Aslında zarfla biraz , sana madem bakıyormuş mesaj da atar sende rezil edersin onu demek geçiyor içimden ama boşver .
Dostluğun , aşkın , aslında onurun anlamını bilmeyen iki insan bir araya gelince böyle oluyor işte:47:

Yanlış anlama ama onların durumu ne kadar anormal ise senin şuan sorduklarında bir o kadar ilginç. Sana resmen kazık atmış insanlar var karşında kurtulmuşsun ne kadar şanslısın çok geç olmadan gerçek yüzlerini görmüşsün ve bu insanları okul hayatında bırakıp yoluna devam edebilirsin. İkiside kişiliksiz ve midesizler. Kıza adamın gerçek yüzünü göstermeyi bir yana bırak ortamında arkadaşlarının onların adını bile anmasına izin verme.
Eski erkek arkadaşın ilerde karısını kendi yatağında aldatan bir eş, kız arkadaşın ise milletin kocasına metres olup yuva yıkan kadın olacak potansiyeldeler.

Back
X