Kafam karışık!

Okusaymışım keşke önceden :) Ya kıskançlıklar, kendi çıkarına kadar hareket etmeler yok anam yok bana uygun değil zaten çok iyi olduğum 2 tanecik biri ilkokuldan biri liseden Allah bozmasın inşallah...

Bilmem gören olur mu konuya ilgi bittiği için ama yazayım dedim..
eski sevgilim bakıyordu filan ya bende kızın fark etmesi için bir şeyler yapsam mı demiştim...
Fark eden arkadaşlarımdan birisi dün bana bu kızla yakın olan birinden duyduğunu aktardı iyice midem bulandı diyorum ki birbirlerine layıklarmış... boşuna üzülmüşüm kız fark etmiyor diye...
Konuşma şu şekilde eski sevgilimin bakma ben gelince sınıfa ya da cefeye sarılma vs. filan farkında imiş zaten ve dert yanmış ama okul bitince tehlike gideceği yani ben gideceğim için zaten bir öenm arz etmiyormuş bu durum... Zaten şu an bakması filan neden ise o da bitermiş... Ve tamamen ona kalırmış... huzurlu olurmuş kendini tedirgin eden bu durumda bitermiş.. Ve zaten hep onu istemiş içten içe benle iken de...
bir insan kendine bunu nasıl hak görür bilemedim ve şu anda bakması filan olayına bir de benim yanımda kim varsa onunla şakalaşma çabası vs. filan da eklendi... Bağırış çağırış şeklinde oluyor bunlar bir de... Çoluk çocukla uğraşıyorum ve nasıl tanımamışım ben bu insanları...

üniversitede aynısını ben de yaşamıştım, yurtta 3 sene birlikte aynı odada kaldığımız, aynı bölümde okuduğumuz, ailelerimizin aynı yerlerde oturduğu bir arkadaşımdı, tahmin etmişsindir neredeyse 24 saatimiz birlikte geçerdi, ve arkadaşım dediğim kişi bana böyle bir kalleşlik yapmasaydı muhtemelen bir ömür boyu devam edeceğini düşünürdüm bu dostluğumuzun.

3.senemiz doldu birlikte takılıyoruz hala dostumla, sonra bir akşam benim o sıralar erkek arkadaşım olan zatla dışarı çıktık, dostum erkek arkadaşım ve ben, üçümüz.

benim acil işim çıktı onları orada bırakıp acil ayrılmam gerekti ve ayrılırken de nasıl tembihliyorum erkek arkadaşımı aman bak dostumu yurda bırak dikkat et kardeşime falan diyorum. bunlar çok güzel vakitler geçirmişler benden sonra. ertesi gün başkasından öğrendim. bunlar da itiraf etti sonra oğlan dedi ben aslında seni değil onu seviyordum falan.

lan git dedim manyak mısın nesin, neyi kimi seviyosun belli değil, uzak dur.

ve inan o çocuğu kaybettiğime bir salise bile üzülmedim, beni yıkan canım arkadaşımın bana yaptığıydı.

hemen ikisinden de uzaklaştım soğudum kızı yurttan attım, o oğlanla yaşamaya başlamış falan. Allahım ya ne saçma işler.

Velhasıl her insanın böyle abuk zubuk çoluk çocukla uğraştığı dönemler olabiliyor. Çok takma kafana :34:

üniversitede aynısını ben de yaşamıştım, yurtta 3 sene birlikte aynı odada kaldığımız, aynı bölümde okuduğumuz, ailelerimizin aynı yerlerde oturduğu bir arkadaşımdı, tahmin etmişsindir neredeyse 24 saatimiz birlikte geçerdi, ve arkadaşım dediğim kişi bana böyle bir kalleşlik yapmasaydı muhtemelen bir ömür boyu devam edeceğini düşünürdüm bu dostluğumuzun.

3.senemiz doldu birlikte takılıyoruz hala dostumla, sonra bir akşam benim o sıralar erkek arkadaşım olan zatla dışarı çıktık, dostum erkek arkadaşım ve ben, üçümüz.

benim acil işim çıktı onları orada bırakıp acil ayrılmam gerekti ve ayrılırken de nasıl tembihliyorum erkek arkadaşımı aman bak dostumu yurda bırak dikkat et kardeşime falan diyorum. bunlar çok güzel vakitler geçirmişler benden sonra. ertesi gün başkasından öğrendim. bunlar da itiraf etti sonra oğlan dedi ben aslında seni değil onu seviyordum falan.

lan git dedim manyak mısın nesin, neyi kimi seviyosun belli değil, uzak dur.

ve inan o çocuğu kaybettiğime bir salise bile üzülmedim, beni yıkan canım arkadaşımın bana yaptığıydı.

hemen ikisinden de uzaklaştım soğudum kızı yurttan attım, o oğlanla yaşamaya başlamış falan. Allahım ya ne saçma işler.

Velhasıl her insanın böyle abuk zubuk çoluk çocukla uğraştığı dönemler olabiliyor. Çok takma kafana :34:

Eneee tek değilmişim ya ben :ssz: Benim annem ben üzülüyorum diye değil kızı gibi gördüğü için kırıldı o kadar iç içeydik ama hayırlısı bu şekildeymiş demek ki belki daha fena şeyler olacaktı hayatımdan çıkması gerekti... Benim üzüldüğüm harika bir insanın manevi olarak özellikle şimdi tam tersi hayat sürmesi...

Bende sıfır güven yaptılar ikiside sağolsunlar... Aşk'a ise inancım hiç ama yok ciddi anlamda...
Eski düşüncem; Aşk kimseyi incitmez, bir şey olup bittiyse duygular söndüyse bile nazik davranılmalıdır ve o kişiye hürmette ve saygıda kusur edilmemelidr.. anılar var çok masum olan...
Şimdi ise biri birini sevip daha sonra onu kıracağını bile bile bunları yaşatıyorsa ve üstüne o kırmlar filan ileri düzeyde devam ediyorsa aşk yoktur kardeşim aşk denen şey bu kadar ucuz ve basitse ben istemiyorum..

Eneee tek değilmişim ya ben :ssz: Benim annem ben üzülüyorum diye değil kızı gibi gördüğü için kırıldı o kadar iç içeydik ama hayırlısı bu şekildeymiş demek ki belki daha fena şeyler olacaktı hayatımdan çıkması gerekti... Benim üzüldüğüm harika bir insanın manevi olarak özellikle şimdi tam tersi hayat sürmesi...

aynen öyle, seni şu anda çok iyi anlıyorum, üzülüyorsunuz ama ne o çocuğa ne de ilişkinize, sadece arkadaşına..

bu arada sonunu da anlatayım :1: iki sene bunlar birlikte yaşadılar sonra benim dostum dediğim kişi tam evlenecekleri dönemde bu oğlanı başkasıyla aldatmış ve çocuğun kulağına da gitmiş. ayrılmışlar ama çok felaket bir ayrılık. özellikle sonunda ne olduğunu burada anlatamam o derece yani. haberlik oldu öyle deyim.

benim için çok hayırlı oldu, onların gerçek yüzünü öğrendim ve kesinlikle kendimi tüm o çevreden uzaklaştırdım. böylece eşimle tanıştım ve şu an Allah bozmasın çok iyiyiz.

Bende sıfır güven yaptılar ikiside sağolsunlar... Aşk'a ise inancım hiç ama yok ciddi anlamda...
Eski düşüncem; Aşk kimseyi incitmez, bir şey olup bittiyse duygular söndüyse bile nazik davranılmalıdır ve o kişiye hürmette ve saygıda kusur edilmemelidr.. anılar var çok masum olan...
Şimdi ise biri birini sevip daha sonra onu kıracağını bile bile bunları yaşatıyorsa ve üstüne o kırmlar filan ileri düzeyde devam ediyorsa aşk yoktur kardeşim aşk denen şey bu kadar ucuz ve basitse ben istemiyorum..

böyle alavere dalevere işlere meğilli tiplerin yaşadıkları aşk olmuyor, hayatla oyun oynuyorlar, insanlarla oynuyorlar.

senin o yaşadığın aşk değildi, çok güzel bir aşk çıkacak karşına merak etme :34:

ama gerçek aşkı istiyorsan böyle tiplere asla yaklaşma, elbet başta anlayamıyorsun ama anladıktan sonra da üzülme, tam tersi sevin, kurtuldum çok şükür de :34: bunlardan uzaklaştıkça sağlam insanlar çıkacak karşına :34:

Ben arkadaşımı çok çok çok iyi tanıyorum... devam etmeyecek bir ilişki biliyorum çünkü kız farklı kafa adam farklı kafa inansaydım süreceğine ya da masum yaşasalardı cidden saygı duyacaktım ama sınıfta dahi özellikle de ben sınıfa girince mırç-mırç durumlar... Gene bu haberi getiren arkadaşa annesi tek kelime olumsuz laf derse biter demiş ben annesinide tanıyorum yok der demiştim ki yok demiş okul bitene kadar mı sürdürüyorlar anlamadım... Bir de ben arkadaşlığı devam ettirmedim diye anlayışsız! oldum medeniyet! bilemedim :1:

En kısa zamanda insanlara güvenmeyi tekrar öğrenmek istiyorum ciddi anlamda...

Şok yaşadım zaten bunlar olunca o zaman bitirmekte haklıymışım dedim o zaman boşuna ağlamışım dedim.. Birde benle olduğu zamanlardan belli istiyor olması ise ve baktığını vs. fark etmesine rağmen okul bitince nasıl olsa bitecek demesi töbe yarabbim yaa ben sinir oluyorum kendisi nasıl bunu kendine yediriyor...
Zamanla geçer diyelim :)

Ben arkadaşımı çok çok çok iyi tanıyorum... devam etmeyecek bir ilişki biliyorum çünkü kız farklı kafa adam farklı kafa inansaydım süreceğine ya da masum yaşasalardı cidden saygı duyacaktım ama sınıfta dahi özellikle de ben sınıfa girince mırç-mırç durumlar... Gene bu haberi getiren arkadaşa annesi tek kelime olumsuz laf derse biter demiş ben annesinide tanıyorum yok der demiştim ki yok demiş okul bitene kadar mı sürdürüyorlar anlamadım... Bir de ben arkadaşlığı devam ettirmedim diye anlayışsız! oldum medeniyet! bilemedim :1:

En kısa zamanda insanlara güvenmeyi tekrar öğrenmek istiyorum ciddi anlamda...

bak senin bundan sonra yapacağın tek şey var onları görmezden gel, hani sinir oluyormuş da bakmıyormuş gibi değil, umursama, siz benim muhatabım değilsiniz modunda, gül eğlen gez dolaş derslerini bol bol çalış, ilerlemeye devam et, ve asla biri sana gelip de onlar hakkında konuşmak isterse aman bana anlatma ne yapıyorlarsa yapsınlar de gül geç, benden uzak dursunlar da ne olursa olsun de. o modda olduğunu belli et, onlara laf yetiştirmeye kalkma sakın, ne derlerse desinler, umursama gül geç. sonunda kazanan sen olacaksın yüzde yüz. hatta şimdiden bile çok şey kazandın.

2. dönemden belli yapıyorum zaten hepsini canım yaa Annemle babam beni öyle mal mal gördükçe fena oluyorlardı ayar çektim kendime bu sefer işte adam işi azıttı dikkatimi çekme kıskandırma çabasında filan :D :D Ben mutlu oldukça ikisine de batıyor biliyorum görüyorum.. Bir hatun var konuştuğum onla tek paylaşım yapıyorum zaten diğerleri geliyor anlatıyor benden laf bekliyor hayırlısı deyip geçiyorum ;) Eğleniyorum bile artık bu hallerinden...

2. dönemden belli yapıyorum zaten hepsini canım yaa Annemle babam beni öyle mal mal gördükçe fena oluyorlardı ayar çektim kendime bu sefer işte adam işi azıttı dikkatimi çekme kıskandırma çabasında filan :D :D Ben mutlu oldukça ikisine de batıyor biliyorum görüyorum.. Bir hatun var konuştuğum onla tek paylaşım yapıyorum zaten diğerleri geliyor anlatıyor benden laf bekliyor hayırlısı deyip geçiyorum ;) Eğleniyorum bile artık bu hallerinden...

en iyisini yapıyorsun. bırak ne halleri varsa görsünler. aileni de yıpratma, onlar senin bir göz yaşına canlarını verecek insanlar. neşelen ailenle gül eğlen sohbet edin gezin. onların yüzünü hep güldür. bak mezun olunca iş güç derdin olacak. o günleri düşün şimdiden çok çalışmaya bak. hazırlan.

benim en yakın arkadaşımdı o önceki arkadaşlarımı başka kimseyi aramaz sormaz olmuştum, davet edene bahaneler bulurdum çünkü hep birlikteydik benim tek çevrem olmuştu kız, o derece, bu yüzden kendime yeni çevre bulmalıydım, hemen yarı zamanlı işe girmiştim, o kadar şahane insanlar tanıdım ki orada, sonra yan dal yaptım, başka sınıflarla başka kişilerle tanışmak için, çünkü tüm sınıf bu muhabbetleri biliyordu, kimseyle muhatap olmak istemiyordum. o oğlan da bizim bir üst sınıfımız olduğu için bunalıyordum artık bölümde.

bu olaylar aslında bana öyle iyi gelmiş ki meğer şimdi düşünüyorum da o çalışma azmiyle yüksek lisansa kadar gittim, hem de çalışıyordum, para bile biriktirdim kendime.

yeni insanlar, yeni çevre, eşimle de tanıştım o yeni çevre açılmasında. çok iyi oldu ya

her zaman avantaja çevirmeye bakacaksın işte :9:

Bizim hikaye tam aynı yaaa :1: yüksek için ders çalışıyorum şu anda hocalarla filan aram çok iyi ihmal ettiğim arkadaşlarımla daha çok vakit geçirir oldum yeni ortamlar yeni insanlarlayım sanırım eş adayı ile de yakında tanışmam söz konusu olacak :1:

Back
X