kafam karisik :(

nisa1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.591
1.250
248
35
İstanbul
benim bir sorunum var. ne yapacagimi bilmiyorum. Yaklasik 2 yildir evlenmek istiyorum,
karsima istekli biri cikmiyordu. Beni biriyle tanistirdilar, evlenmek icin istekli ama beni sevmedigini
dusunuyorum, ilgi 0. beni ariyor bir kez ama olu gibi konusmasi, hic bir canlilik yok, mesajlasiyoruz
olmadik yerde tak diye kesiyor mesaji, cevap yok. kac kez soyledim, zaman ver nasil davranmam gerektigini ogrenicam diyo.
nasil bir insan cozemedim. Her seferinde soyluyorumda ilgisizsin ben hoslanmiyorum diye. Bende onu sevemiyorum.
Kotu niyetli biri oldugunu dusunmuyorum ama evlenmek isteyipte bu kadar soguk olmasina anlam veremiyorum. Insanlari
cabuk cozen biri oldugumu dusunuyrdum, bunun hakkinda hic bir fikrim yok. ne yapayim sizce, cok rahatsiz oluyorum bu durumdan
insan sevilmek istiyor. beni siz anlarsiniz diye dusundum, birileriyle paylasmak istiyor insan, kafayi yiyecegim dusunmekten, neden olabilir sizce

Anladığım kadarıyla siz konuşmaya, mesajlaşmaya daha isteklisiniz. Kendinizi biraz geri çekin, ağırdan alın bakalım bi değişiklik olacak mı? Olmazsa yolverin gitsin 😉

canım eğer sıkarsan neden böyle yapıyorsun diye sorarsan daha çok kaçar senden.
önce biraz sakin ol sanırım evlilik konusunda kafası karışık bana evlilikten biraz korkuyo gibi geldi
o yüzden sakin davranmaya çalış zaten ciddi olmasaydı kabul etmezdi seni
ailesini falan tanıyor musun belki ailesiyle ilgili bi sorunu vardır ister istemez sana da yansıtıyordur ama anlatamıyordur

bu is olmaz deyince iki gun kendine dikkat ediyor, dikkat edicam kendime diyor, sonra ayni gene.
yasta ilerleyince insan korkuyor ya baskasi cikmazsa karsima diye. Cikanlar bundan iyi olmazsa diye
Bekar kalmakta istemiyorum, yanliz olmak

Basta bende oyle dusundum, ailesi beni istemiyor galiba dedim. Sonra ailesiyle tanistim
cok sevdim onlarda beni sevdiler. Sorun onlarda degilmis. Cok soguk davraniyor bana. siradan arkadaslarimla
bile daha samimiyim ben. Degisebilirim diyor ama bisey oldugu yok. Ayrilmak istemeyende kendisi.

evet kiz arkadasi olmamis daha once ama biseyler icten gelmez mi ne bileyim.
iki farkli cins bu kadar soguk olmak garip geliyor. Bunlar ogrenmeyle mi olur ?
erkekleri anlamiyorum bunu kabul ediyorum

Eger evlenmeyi dusunuyorsaniz, su anki davranislarinin degismeyecegini bilin, yeter. Ona gore kendi kararinizi verin.

CNim yasin kac ? Bu kisiyle evlenmek zorunda misn yanj bu seylere ragmen devam ediosun.ne demek nasil davrancagimi ogrencem? Yasi kac damat adayinin da ogrenememismi hala nasil davrancagni?

___dega___

İlgi sıfır'dan sonrasını okumadım, çünkü gerek duymadım..
İnsan evleneceği kadına ilgi niye göstermez ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevmediğin birisiyle evlenmek hayatını zora sokmayacak mı? Bir süre sonra soğuyacaksın. Evlenmek istiyor olabilirsin yerinde bir karar ancak hayatını doğru bir kişiyle birleştirmelisin. Hobilerinizin aynı olduğu ve bir o kadarda kişilik olarak benzediğiniz birisi olmalı bu. Yoksa evlilik amacından sapmaz mı?

Yaşınız ilerlemiş olabilir tamam, ama evlenmek için de evlenilir mi aklım almıyor benim! Yani karşısnızdaki insanın hayatına kimse girmemiş o yüzden bişeyleri bilmiyo diyelim ama bu kadar da ilgisiz olması onun da evlenmek için evleneceğine işaret bence.. Yani nasıl davranacağını bilmemesinin yanı sıra, içte onu dürtecek hisleri yok. Tıpkı sizin gibi...

Allah aşkına bir düşünün, değişecek dediniz. Bir duygu yoğunluğu olmadan evlendiniz. Siz bu adamla aynı yatağı paylaşacaksınız ya.. Sevgisiz olacak bir iş mi bu??? Bir yabancıyla paylaşmakla eşdeğer gibi geliyo bana..

Bırakın adamı gitsin. Önce bir sevin, sevilin... Herşeyi en güzel haliyle yaşayın.. Kendinizi, bundan sonraki hayatınızı düşünün..

Sirf evlenmis olmak icin evlenmek istiyorsunuz heralde?

Yok eger sicak bir aile kurmak istiyorum derseniz hoslanmadiginiz, sizden de hoslanmayan ilgisiz biriyle o aile sicak olamaz.

benim yas 30 uzeri cok karsima cikanda olmuyor.
kiz arkadasi olmamis

Sen 30 yukariysan o senden daha buyk ve arkdsi olmamis lafida hic inandirici deil. Illaki gorusmustur zamaninda birileriyle kisa sursede. Acaba diorum is ile ilgili skntisi filan mi var? Bazi erkekler isle ilgili sknti olunca eslerine yansitir bunu ve anlatmazlarda. Sadece soguk davranirlar

___dega___

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…