gorusmedıgınız gunler neler yaptıgını nasıl oldugunu gununun nasıl gectıgını sormuyormu? en azından uyumadanonce konusmuyormusunuz?Hayırlı geceler arkadslar 1 yıllık bir ilşkim var .Erkek arkdsımı sevıyorum oda benı seviyor .Yanındayken el ustunde tutuyor üzerıme tıtrıyor resmen ama diğer zamnlarda telefonla pek iletişimimz olmuyor .Günlük birbirimzden haber alıyoruz çok uzun surmeyen msjlaşmalarımız oluyor ama öteye gıdemıyor .Bunun sebebıde erkek arkdsım telefondan nefret ettıgını ben ollmasam hiç kullanmıcagını söylüyor.Diğer arkdslarıma bakıyorum sevgilililerı gun içinde süreklı arıyor ,msjlaşıyorlar. Benım durumum sızce erkek arkdsımın ılgısızlıgındenmı kaynaklanıyor yoksa gercekten telefonu sevmedıgındenmı .
Evli olamaz evlerıne gırıp cıkan bırıyım .benden hiçbirşeyini gizlemıyor .telı vs ıstedıgım zamn elımde olur face sıfresıde var .ne sorsam cvb verr .20-30 msj
Toplam konuştugumuz msj sayısı yanı
Canım böyle ise durum o kadar sıkıntılı değil. Gerçekten erkeklerin bazılarında bu durum var. Telefonla mesaj atamama mesajlaşmayı saçma bulma durumu. Çok takılma bence. Hem sürekli mesajlaşmak bir sure sonra insanı bunaltıp artık bir dakika bile mesaj atmayınca krize sokabiliyor. Aman diyin alışmaman dsha iyi sürekli mesaja.Evli olamaz evlerıne gırıp cıkan bırıyım .benden hiçbirşeyini gizlemıyor .telı vs ıstedıgım zamn elımde olur face sıfresıde var .ne sorsam cvb verr .20-30 msj
Daha ne yapsın adam yaw :) sanala bağlamayın bence gerçekten mesajlaşmayı sevmiyordur, işkillencdk bi durum değil. Hem evliliğe alıştırmış olursun kendini evlenince iletişim tamamen kopuyo diyolar.
Canım böyle ise durum o kadar sıkıntılı değil. Gerçekten erkeklerin bazılarında bu durum var. Telefonla mesaj atamama mesajlaşmayı saçma bulma durumu. Çok takılma bence. Hem sürekli mesajlaşmak bir sure sonra insanı bunaltıp artık bir dakika bile mesaj atmayınca krize sokabiliyor. Aman diyin alışmaman dsha iyi sürekli mesaja.
Gecendede ıkımız için yuzuk almış ama boyle olunca korkuyorum acaba sevmıyormu dıye
Evet canım erkeklerin çoğu böyle mesaj yazmayı mesaj atmayı ilgi göstermek olarak görmüyorlar ki haklılar, sürekli mesaj insanı artık telefonla yapışık hale getiriyor ilişkinin de vıcığı çıkıyor bence.Oda takılmamam gerektıgını soyluyor .Eger yanındayken bir sorun varsa ilgilenmıyorsam söyle ama ,telefon konusunda uzerıme gelme sevmıyorum dıyor
Yok yok adamlar öyle şeyleri pek sevmiyolar. Bide yüzük almış ki sen o adamı boğma canım :))))))))
Evet canım erkeklerin çoğu böyle mesaj yazmayı mesaj atmayı ilgi göstermek olarak görmüyorlar ki haklılar, sürekli mesaj insanı artık telefonla yapışık hale getiriyor ilişkinin de vıcığı çıkıyor bence.
korkmıyımmı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?