Kafam karısık

qlax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
158
69
53
33
Hayırlı geceler arkadslar 1 yıllık bir ilşkim var .Erkek arkdsımı sevıyorum oda benı seviyor .Yanındayken el ustunde tutuyor üzerıme tıtrıyor resmen ama diğer zamnlarda telefonla pek iletişimimz olmuyor .Günlük birbirimzden haber alıyoruz çok uzun surmeyen msjlaşmalarımız oluyor ama öteye gıdemıyor .Bunun sebebıde erkek arkdsım telefondan nefret ettıgını ben ollmasam hiç kullanmıcagını söylüyor.Diğer arkdslarıma bakıyorum sevgilililerı gun içinde süreklı arıyor ,msjlaşıyorlar. Benım durumum sızce erkek arkdsımın ılgısızlıgındenmı kaynaklanıyor yoksa gercekten telefonu sevmedıgındenmı .

gorusmedıgınız gunler neler yaptıgını nasıl oldugunu gununun nasıl gectıgını sormuyormu? en azından uyumadanonce konusmuyormusunuz?

Evli olamaz evlerıne gırıp cıkan bırıyım .benden hiçbirşeyini gizlemıyor .telı vs ıstedıgım zamn elımde olur face sıfresıde var .ne sorsam cvb verr .20-30 msj

Evet gün içinde nasıl oldgumu naptıgımı soruyor . hafta 2 bazen daha fazla gorusuyoruz

Benim günde attığım mesaj sayısı 10 u geçmez. Bi sorun olması gerekmiyor illa ki bende mesaj yerine yüz yüze konuşmayı tercih edenlerdenim.

Daha ne yapsın adam yaw :) sanala bağlamayın bence gerçekten mesajlaşmayı sevmiyordur, işkillencdk bi durum değil. Hem evliliğe alıştırmış olursun kendini evlenince iletişim tamamen kopuyo diyolar.

Evli olamaz evlerıne gırıp cıkan bırıyım .benden hiçbirşeyini gizlemıyor .telı vs ıstedıgım zamn elımde olur face sıfresıde var .ne sorsam cvb verr .20-30 msj
Canım böyle ise durum o kadar sıkıntılı değil. Gerçekten erkeklerin bazılarında bu durum var. Telefonla mesaj atamama mesajlaşmayı saçma bulma durumu. Çok takılma bence. Hem sürekli mesajlaşmak bir sure sonra insanı bunaltıp artık bir dakika bile mesaj atmayınca krize sokabiliyor. Aman diyin alışmaman dsha iyi sürekli mesaja.

Daha ne yapsın adam yaw :) sanala bağlamayın bence gerçekten mesajlaşmayı sevmiyordur, işkillencdk bi durum değil. Hem evliliğe alıştırmış olursun kendini evlenince iletişim tamamen kopuyo diyolar.

Gecendede ıkımız için yuzuk almış ama boyle olunca korkuyorum acaba sevmıyormu dıye

Oda takılmamam gerektıgını soyluyor .Eger yanındayken bir sorun varsa ilgilenmıyorsam söyle ama ,telefon konusunda uzerıme gelme sevmıyorum dıyor

Oda takılmamam gerektıgını soyluyor .Eger yanındayken bir sorun varsa ilgilenmıyorsam söyle ama ,telefon konusunda uzerıme gelme sevmıyorum dıyor
Evet canım erkeklerin çoğu böyle mesaj yazmayı mesaj atmayı ilgi göstermek olarak görmüyorlar ki haklılar, sürekli mesaj insanı artık telefonla yapışık hale getiriyor ilişkinin de vıcığı çıkıyor bence.

haklısın galıba

Adami rahat birak: ) İnan ki normal. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir. Ne guzel bulusunca konu birikir, ozlem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…