Kafam karısık

benimki de aynı cins...adamı bıraksam 4 saat telde benimle gereksiz gereksiz konuşuo ama mesaja gelince sıkılıo:))) ben mesaj atarım... ikinci, üçüncü mesajdan sonra arar yazmaya üşeniomuş,konuşalımmış

telefonla konuşmayı da ben sevmiyorum...yemin ederim 85lik nineler gibi vır vır yiyo başımın etini...tamam kapatalım artık diyorum, az daha konuşalım dio

sevmemekle alakası yok,mesaj işini sevmiolar yani.... napalım ben de pek ses etmiyorum,sen de etme:)

benim bir üniversitede arkadaşım vardı
sevgilisiyle 7/24 diye tabir ettiğimiz zaman dilimi şeklinde mesajlaşıyorlar hemen hemen her gün görüşüyorlar üstelik. hatta bir keresinde günlük 8 saat konuşma yetmiyor demişti üstüne bir de internette yazışma da var sürekli de fotoğraf ekliyorlar profilinde binlerce fotoğraf var kızın. onu gördükçe fenalık geçirirdim artık parmaklar seriye bağlamıştı bildiğin
birisi çok az yaşıyoruz diyince aklıma direk bu kız geliyor

Ben de erkek arkadaşım yazdıkça yazarım bir de önemli birşey olduysa ararım. 20-30 mesaj gayet normal bence. Sevgiyle alakası yok durumun, mesele ilgisi.senden haberi varsa merak ediyorsa dışardayken falan tamam işte.

teli sizle konuşmak için kullanıyo olması harika bence

Ben öyle biriyle yedi yıl geçirdim geçirmeye devam ediyorum bazen böyle oluyo ne yapalım olumlu bakmaya çalış

fazlasi zarar boyle iyi bence onlar surekli kavga eden ciftlerdir canim herseyini bilmesi iyi degildir

Takıldığın şeye bak canım ya , herkesin bi tabiatı var onunki de bu .
Olduğu gibi sev onu

Ben de telefon isini sevmem hele msj yilda toplanan 10 tane belki atarim..bu ilgisizlik değil bence..zaten haftada iki gorusuyormussunuz günde bi kere de günün nasildi diye konuşmak yeterli..

Ben de vicik vicik her dk haberleşmeye anlam veremiyorum.arabaya bindim askim indim askim adim attim askim çukura bastim askim asil bu itici..sevgiliniz de boyle düşünüyordur muhtemelen

Evli olamaz evlerıne gırıp cıkan bırıyım .benden hiçbirşeyini gizlemıyor .telı vs ıstedıgım zamn elımde olur face sıfresıde var .ne sorsam cvb verr .20-30 msj
20-30mesaj neeee??? Biri bana günde 20 mesaj at dese deli misin başka işin gücün yok mu derim. Siz buna az diyorsunuz. Enteresan. Ben yaşlandım galiba...

20-30 mesaj gayet iyi yani
valla ben de sevmiyorum şakur şukur sürekli bildirim yapmaktan da nefret ederim yani

20- 30 mesaja az mı diyorsun? Ben bir tane atarken bile sıkılıyorum. Yine sizin için sevmediği halde tel. kullanıyor. Ama arkadaşlarınızda da yaş 15-20 arası ise normal, ellerinde tel. ile tuvalete giriyorlar. Herkesin yaşaması gereken kişisel bir hayatı da varken, birbirlerine bu kadar yapışan sevgilileri anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…