Sadece telefon ve facebook üzerinden mi görüştünüz?öncelikle herkese iyi akşamlar
benim bir sevgilim var şuan askerde 3 ayı kaldı bununla askerdeyken faceden tanıştık aynı semtteydik zaten daha önceden görmüşlügümde var
bir süre sonra benden hoşlandıgını söyledi telefon numaramı istedi bir süre vermedim sonra çıkmaya başladık
ben bu çocukla çıkıyorken ailesi izmirdeydi bazı nedenlerden dolayı kahramanmaraşa taşındılar konuştugum çocuk bunun ileride bizim için bir sorun olmucagını söyledi ama ailesinin bizim ileride izmirde kalmamıza izin vericegini zannetmiyorum
zaten bana ilk başta evlenir kahramanmaşa taşınırız dedi bende olumlu bir cevap almadıgında askerden sonra izmire gelir işe girer ev tutarım bir süre sonra evleniriz dedi ama ben davranışlarında şüphe duyuyorum
nasıl anlatsam telefonda konuştugumuzda bazen çok soguk geliyo bazen beni kandırdıgını oyaladıgını başka birininde oldugunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? beni sevip sevmediğini başkasının olup olmadıgını nasıl anlamalıyım ?
izne geldi 10 gün hergün görüştük geldiğindeSadece telefon ve facebook üzerinden mi görüştünüz?
Yüz yüze bir görüşme olmadıysa adımlarını temkinli at derim ben.
Umut bağlama..
Askerliği bittikten sonra uzun uzun görüşün. Hareketlerini ölçüp tartın.izne geldi 10 gün hergün görüştük geldiğinde
Profilinde 18 yaş yazıyor eğer, 18 yaşında iseniz evliliği düşünmek için çok küçüksünüz.öncelikle herkese iyi akşamlar
benim bir sevgilim var şuan askerde 3 ayı kaldı bununla askerdeyken faceden tanıştık aynı semtteydik zaten daha önceden görmüşlügümde var
bir süre sonra benden hoşlandıgını söyledi telefon numaramı istedi bir süre vermedim sonra çıkmaya başladık
ben bu çocukla çıkıyorken ailesi izmirdeydi bazı nedenlerden dolayı kahramanmaraşa taşındılar konuştugum çocuk bunun ileride bizim için bir sorun olmucagını söyledi ama ailesinin bizim ileride izmirde kalmamıza izin vericegini zannetmiyorum
zaten bana ilk başta evlenir kahramanmaşa taşınırız dedi bende olumlu bir cevap almadıgında askerden sonra izmire gelir işe girer ev tutarım bir süre sonra evleniriz dedi ama ben davranışlarında şüphe duyuyorum
nasıl anlatsam telefonda konuştugumuzda bazen çok soguk geliyo bazen beni kandırdıgını oyaladıgını başka birininde oldugunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? beni sevip sevmediğini başkasının olup olmadıgını nasıl anlamalıyım ?
tabikide ama ileriye dönük düşündüğümde boşona zaman geçirmek istemem beni aldatıp aldatmadıgı benim için önemli olanProfilinde 18 yaş yazıyor eğer, 18 yaşında iseniz evliliği düşünmek için çok küçüksünüz.
hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum askerligini bekledikten sonra beni yüz üstü bırakmasından korkuyorum ve şuan beni aldatmasından daha önce defalarca kez aldatıldıımAskerliği bittikten sonra uzun uzun görüşün. Hareketlerini ölçüp tartın.
Evliliği düşünmeniz şuan için çok doğru değil bence.
Bir kaç kez görüşmeyle olacak işler değil ki bunlar.
O yüzden çok fazla umut bağlamayın.hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum askerligini bekledikten sonra beni yüz üstü bırakmasından korkuyorum ve şuan beni aldatmasından daha önce defalarca kez aldatıldıım
aldatılırken yolunu beklemek istemem
hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum askerligini bekledikten sonra beni yüz üstü bırakmasından korkuyorum ve şuan beni aldatmasından daha önce defalarca kez aldatıldıım
aldatılırken yolunu beklemek istemem
O yüzden çok fazla umut bağlamayın.
Çok tasvip etmiyorum fakat şu durumda aldattığını anlayabileceğiniz tek yer facebook.
Fake bi hesap bu işi çözer belki.
ben zaten oraya gitmeyi düşünmüyorum eger seviyorsa zaten o buraya gelir ben ailemden ayrılamamSevdiginden emin değilsen sevmiyordur. Sevse emin olurdun. Sana tek tavsiyem, bu forum evlenip kocasinin istedigi sehire tasinan kadinlarinin pişmanliklari ile dolu, yapma.
ben evlenmek istemiyorum şuan zaten ben ona karşı ilgi duyuyorum benim şuanki sorunum beni sevip sevmemesi beni adatıp aldatmaması benim sevmeyen birinini neden bekliyim ki18 yaşındasın defalarca aldatıldın.
Askerdeki adamla ilişki yaşadığını sanıyosun.
Gerçek hayata dön 10 gün görüşmeyle evlenmeye karar verilmez.
evet küçügüm ama bi gün onunla bigün bununlada olmak istemiyorum açıkçası evlilik şuan söz konusu bile degil lisem biticek üniversite var daha o yüzden imkansız ben sadece beni seven benimle ilgilenen birisiyle uzun bir ilişki yaşamak istiyorum18 yaşında nasıl defalarca aldatıldın
askerde olan adamla hiç tanımıyorsun evllik konuşuluyor
kuzum biraz hızlı gidiyorsun
okuluna git falan demiycem ama biraz vakit geçsin tanı
daha çok küçüksün
cancazım konu sadece evlilik ddegil evlilik için çok erken en az 6 yıl var dahaOhooo daha ne paylaştın ki bu çocukla evlendiğinde hangi şehirde oturacağını düşünüyorsun..Daha çok erken,önce bir tanı iyice zaman geçsin evlenme kararı alırsan o zaman düşünürsün bunları..10 yıl birbirini tanıyıp evlenen insanlar buraya konu açıyor eşimin beni sevmediğini anladım diye..Dolayısıyla sevip sevmediğini biz hiç anlayamayız,sende %50 falan anlarsın anca...
10 günde ewvlenme kararı. iyimisiniz Allahaşkınaizne geldi 10 gün hergün görüştük geldiğinde
tabikide ama ileriye dönük düşündüğümde boşona zaman geçirmek istemem beni aldatıp aldatmadıgı benim için önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?