kafam karışık

Canım bilemeyiz ki bunu..Diyorum ya 10 yıl beraber olan,evlenenen insanlar bile sevgilerinden emin olamıyorlar bazen..Sen daha yeni tanımışsın emin olmanın imkanı var mı?

kuzum bence askerligine az var zaten askerlikten sonra akla kara belli olucak o zaman sende codugun davranislsrina gore sekl alirsin zaten kandirilmaktan korkuyo olabilirsin ama insan oglu duse kalka misali arkadaslarimizin ser tepki vermelerin nedeni bu yasta hemen evlenme falan diye konusman zaten ben seni normal hayatta tanidigimdan evlilikte gozu olan biri deilsin burda ne demek istedigini anlatamamissin okadar cocuk sana ilerde bole evlenicez demesinden zaten evlilik soz konusu gecmis zaten seni ve aileni tanidigim kadariylaaa anan hayatta seni vermezz yolar bacim

ah canım arkadaşıımm sen anlıyosun benim içimden geçenleri zaten ben evlenemem yok ütü yok yemek nereye gittigini haber vercen falan bana göre degil

ah canım arkadaşıımm sen anlıyosun benim içimden geçenleri zaten ben evlenemem yok ütü yok yemek nereye gittigini haber vercen falan bana göre degil
Haaa soleeee kahvalto yapicaz simdi bacimmm benim konuya gel bakim sen hele

Kuzum yazinin basini okudum eneem dedim ayni bizim hikayemiz gibi başlamış ya sonu da öyleyse? Simdi yazacaklarimi iyi oku, çünkü birebir basıma geldi..
2012 ayının ocağında beni faceden ekledi. Askerdeydi o zamanlar. Ama tamamiyle tesadüf, çünkü aynı ad soyad da baska bir arkadasi sanmış hatta kızı ben de tanıyorum. İlginç bir tesadüfle tanışmış olduk.
Ayni liseden cikisliyiz o 3 ten terkti. Derken bizim muhabbet ilerledi baya ben de 19 yaşındaydım o zaman. Mayista geldi ve temmuz da da biz buluştuk.
Bana da öyle niyetim ciddiler, yok evlenmek istiyorumlar falan çok söyledi. Ama niyeti neymiş biliyor musun cinsellik. Sadece ve sadece bu. Ve en kötüsü de ben bu adama aşık oldum aşık.. Aşık olduktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. 3 yıl olcak hala yakami kurtarabilmis değilim tam olarak.
Bu yazdigimi iyi oku kulagina kupe et.
Bir hata da sen yapma gözünü sevdiğim.

18 yaşında olduğunun farkında mısın? daha ergenlik çağındasın, tam olgunlaşmadın.. evlilik gibi bi kararı verecek yaşta değilsin. hele de yorumlarından tedirgin biri olduğun belli oluyor zaten. böyle büyük bi karara adım atma..

evet hikayemiz benziyo :) bende öyle düşünmedim degil bana soguk davranmasından dolayı benden ondan soguyorum açıkçası

atmayıda düşünmüyorum. daha önce yazdıgım gibi okulum var daha hedeflerim de var ben sadece yıpranmaktan üzülmekten korkuyorum çok tedirgin bir insanım sadece bunun için degil her konuda

Benim erkek arkadaşımda askerde üstelik 3 yıldır birlikteyiz.. malesef.
Bu kadar uzamasını istemezdim ama malesef imkanlar yoktu
O bile bana soguk davranıyor su an asker psikolojisi cok farklı gerçekten.
Ve üstelik yaşın daha küçük 18 yaşındasın
Seni anlıyorum sonu olmayan sonunu görmediğin bir yola cıkmak istemiyorsun
Emin olmak ve ona göre devam etmek istiyorsun Ama şu durumda bunu anlaman zor canm.
Once bir gelsi askerden. bir bak ölç tart düşüncelerini
Bu adamla sonun var mı ? Mantıgına uyuyor mu
İnan aşkla sevgiylede hiç birşey olmuyor hemde hiç birşey
Ona göre yön verirsin Ben senin yerinde olsam
Bu yaşlarımın kıymetini bilirdim
Böyle ağır şeyleri düşünmektense hayatımı yaşardım
Doya doya güle oynaya
Bu yaşların birdaha gelmeyecek.

teşekkürler fıstık. ben yaşımın kıymetini çok iyi biliyorum ve yaşamam gerektigini yaşıyorum seninde dedigin gibi sonunu görmedigim bişeye devam etmek istemiyorum

Daha dur bismillah ne evlenmesi ne taşınması

önce bir çocuğu tanı et bu nasıl ilişki
o evlilik düşünüyo ben degil ben cidden evlilik gibi bir sorumlulugu kaldırabilcegimi düşünmüyorum ve zaten bana göre degil hem yaşım küçük hem okulum var benim derdim sadece üzülmemek annemden hiçbirşey saklamdıgım gibi bunuda saklamadım anneme mahçup düşmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…