• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık :(

Allah hayırlısyla gönlünüze göre versin inşallah :) ben erken gebelik testlerine olan güvenimi tamamen kaybettim, belirtiniz varsa bekleyin veya kan testi yaptırın bence :) bu hamileliğimde cumartesi günü adet günümdü, 3gün önce çarşamba sabahı o pahalı olan markanın erken gebelik testini yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Herhalde yok gene bu ay da diye düşünüp ben seyahate gittim, gezdim tozdum zıpzıp dolandım :)) cuma günü eve dönerken nedense içime bi kurt düşmüştü acaba diye diye geldim ve gece nöbetçi eczane bulup bi ucuz bi de pahalı normal testlerden almıştım ve ikisi de pozitifti :) o pahalı erken gebelik testini üzerinde güüya 10gün öncesine kadar %90larda doğruluk diyordu ama.. :)
gerçekten mi :) adetiniz gecikmeden yaptınız galiba sizde :)

İnşallah hamilesindir canım. Allah gönlüne göre versin.
Büyük ihtimal daha erken. Kan testi yaptırman daha iyi olur.

gerçekten mi :) adetiniz gecikmeden yaptınız galiba sizde :)

Evet ama testlere güvenmemeniz için yazdım :) adet günümden bir gün önce normal testte pozitifi görmüşken, 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görmüştüm yani ben. Ama hamilemiyim diye beklemek de adetin gecikmesine sebep olabiliyor ben de öyle olmuştu yani hatta doktorum bile beta hcg testim 0 çıkmasına rağmen emin olamamış adet söktürücü vermemiş bekleyelim belki hamilelik olabilir bu demişti ama 10gün gecikmenin sonunda adet görmüştüm :)) vücudumuz psikolojimize bağlı olarak bu kadar yanıltıcı olabiliyormuş yani :) bence bekleyin ya da kan testi yaptırın :) hayırlısı olsun inşallah :)

Merhabalar;
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir.
Bende şu ucuz olan testlerden almıştım.Ve adet günüm geçmemişti bile.
Testi yaptım ilk tek çizgi gördüm.Biraz bekleyeyim dedim.Yaklaşık 15. dk. da ikinci çizgiyi belli belirsiz gördüm.

Canım ben 2 haftalık hamileykrn idrar testlerimde çıkmadı adetimde 2 gün falan grcikmişti.. Kan testi ile öğrendim.. 1-2 gün daha bekle kan testi yaptır kesin bilgi .. İnsallah hamilesindir :nazar::anneadayı::KK46:

adet hesaplayıcıya göre 1 gün gecikti :KK43:
benimde bir gün gecikti canım ama 24 ünde gece ateşlendim doktora gittik doktor gebelik şüphen varmı dedi bende var deyince test yaptırdık sonuç 0 dı o yüzden gelecek diye bekliyorum. havalardan sapma olabilir strese girme.

Canım ben 2 haftalık hamileykrn idrar testlerimde çıkmadı adetimde 2 gün falan grcikmişti.. Kan testi ile öğrendim.. 1-2 gün daha bekle kan testi yaptır kesin bilgi .. İnsallah hamilesindir :nazar::anneadayı::KK46:
inşallah ya hadi hayırlısı bakalım 1 hafta daha beklicem kan testi için. sağlık ocağındaki hemşire ile görüştüm. bekle daha kan testinde öyle kolay çıkmıyor. 1 hafta sonra gel dedi. ben 4 nisanda adet oldum en son. 5 gün sürüyo hemen hemen. galiba daha erken ..

benimde bir gün gecikti canım ama 24 ünde gece ateşlendim doktora gittik doktor gebelik şüphen varmı dedi bende var deyince test yaptırdık sonuç 0 dı o yüzden gelecek diye bekliyorum. havalardan sapma olabilir strese girme.
aynen havalardan da olabilir. off çok salağım şu ana kadar 40tl verdim testlere bile bile negatif olacağını yaptım :)

inşallah ya hadi hayırlısı bakalım 1 hafta daha beklicem kan testi için. sağlık ocağındaki hemşire ile görüştüm. bekle daha kan testinde öyle kolay çıkmıyor. 1 hafta sonra gel dedi. ben 4 nisanda adet oldum en son. 5 gün sürüyo hemen hemen. galiba daha erken ..

Geç döllenme de olabilir. O yüzden yine de kendinize hamileymişsiniz gibi dikkat etmenizi, biraz daha bekledikten sonra kan testi yaptırmanızı öneririm. İnşallah bebiş vardır :)

Geç döllenme de olabilir. O yüzden yine de kendinize hamileymişsiniz gibi dikkat etmenizi, biraz daha bekledikten sonra kan testi yaptırmanızı öneririm. İnşallah bebiş vardır :)
evet o da olabilir. mesela en son ayın 20sinde ilişki yaşandı. o zaman döllenme olduysa çıkmaz tabi dimi.. inşallah bakalım çokta ümitlenmiyorum hayal kırıklığı olmasın diye :)

Ben 6 haftalıkken yaptığım test hep tek çizgi çıkıyordu bi defada çok silik çıkmştı ikinci bekle yada kan kesin sonuç

adetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatif :KK43: ama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi :KK43:
Dış gebe olma ihtimalin de olabilir bak aklında bulunsun

evet o da olabilir. mesela en son ayın 20sinde ilişki yaşandı. o zaman döllenme olduysa çıkmaz tabi dimi.. inşallah bakalım çokta ümitlenmiyorum hayal kırıklığı olmasın diye :)

Bende her ay aynılarını yaşıyorum ama ümitlenmemekten kendimi alıkoyamıyorum. :KK43:

Aynen öyle. 1 haftacık daha bekle bakalım o zaman baktın regl yok o zaman kanda baktırırsın.

adetim gecikti. bebek istiyoruz. eczaneden erken gebelik testlerinden aldım. eczacı 15 güne kadar gösteriyor dedi. yaptım ama sonuç negatif :( ama adette olmadım. bitanede normal testlerden aldım onudamı yapsam acaba yoksa daha beklesem mi :(
Adetim 9 gun geçikti bende önce evde yaptım çıkmadı sora kan verdim negatif ve hala adet olmadım canım inşş sen hamilesindir ama bahar aylarında bi duzensizlik oluyo

hamile kalırsam duyuru yapıcam :)
Adetim 9 gun geçikti bende önce evde yaptım çıkmadı sora kan verdim negatif ve hala adet olmadım canım inşş sen hamilesindir ama bahar aylarında bi duzensizlik oluyo
ya işte akşam bizim hemşireyi aradım kan vericektim. adetim gecikmedi sayılır dedim. hiç gelme kanda bile olsa adetten 1 hafta sonra anca çıkıyor dedi. beklemedeyim bakalım. benim 1 oğlum var onda bile ilk olduğu halde böyle heycanlanmadım bakalım kısmet herşey..

ya işte akşam bizim hemşireyi aradım kan vericektim. adetim gecikmedi sayılır dedim. hiç gelme kanda bile olsa adetten 1 hafta sonra anca çıkıyor dedi. beklemedeyim bakalım. benim 1 oğlum var onda bile ilk olduğu halde böyle heycanlanmadım bakalım kısmet herşey..

Burda yazdiginizi anlayamadim :oops: benim adetim de 3 GÜN gecikti ozamana kadar 3 4 test yaptim negatif tabi.
Ama dün adet oldum hala hamile olma ihtimalim var mi yani yoksa yanli mi anladim:KK17:

Kasik bolgem de cok agriyor normalde 2. Gün hiç böyle olmazdı ve hic gecmiyor bunla da alakasi var mi ki hamileligin

Valla bakalım artık eli kulağında bekliyorum ben ağrısı var kendi yok inşş senin gebelik vardıır ben umidimi kestim

Back
X