sıkıntılı biliyorm ama onu düşündükçe mutlu oluyorum gülümsüyorum midemde kelebekler uçuşuyor yanklarım kızarıyor kısacası kendimi frenleyemiyorumSen: Sıkıntılı bir ilişki istiyorsun.
O : İstemem yan cebime koy yapıyor.
Ben : Sakın dertsiz başını ağrıtma gizemli erkek ayaklarını yutma diyorum canım.
o kadar garip dugu var ki ona çekiyor resmen ki benim kimseye bunu yapmışlığım yoktur hep karşı taraftan adım bekledim yoksada umursamadım ama bunda bilmiyorum ya çekiyor adam kendine itiyor resmen bişey ona doğruKız Allah'dan çekindin sen.
Ne taktın şu adama yaw,değer mi bu kadar zaman + enerji israfına?
biraz egosu var kendisinin acıtasyonları oynuyor biliyorum amaKonunun öncesi var mı bilmiyorum ama arkadaş kendi kendine triplere girmiş.
Kahve içecek kız arkadaşım bile yok nedir küçük emrah repliği gibi.
Bence doğasına bırakın, kendisinin dediği gibi üzebilir rahatça.
Başına bela alıcan sanki.o kadar garip dugu var ki ona çekiyor resmen ki benim kimseye bunu yapmışlığım yoktur hep karşı taraftan adım bekledim yoksada umursamadım ama bunda bilmiyorum ya çekiyor adam kendine itiyor resmen bişey ona doğru
biraz egosu var kendisinin acıtasyonları oynuyor biliyorum ama
kuzenimin liseden arkadaşı onun için söyledi orda görüşürüz çok güzel olur yazmışBaşına bela alıcan sanki.
Kuzen ne alaka? Niye kuzeninde oturmak istiyor? Zaman ilerleyince ne olacakmış?
bende o kısmı anlamadım kaydadeğer derken yazdım cevap yazmadı onunla ilgili kaydadeğer olmak la kahve ne alakaBöyle küçük Emrah'a bağlayan tipe hiç bulaşma
Kız arkadaşım yok kahve içecek kimsem yok diyo ama davetine de evet diyemiyo. Boşver
Kasma diyosun kaydadeğer değilim işte diyo ne alaka
Kuzenin bekarmi?kuzenimin liseden arkadaşı onun için söyledi orda görüşürüz çok güzel olur yazmış
sabhatan akşama kadar pc başında olunca insan beyin gidiyor acıkcasıO sen ben biz kayda değer askerlik :)
Gribim algılarım kapalı sanırım
evli pazar evlendi daha yeniKuzenin bekarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?