kafam karışık

sıkıntılı biliyorm ama onu düşündükçe mutlu oluyorum gülümsüyorum midemde kelebekler uçuşuyor yanklarım kızarıyor kısacası kendimi frenleyemiyorum

İşte bunlar hep senin olmadığından senin olsa böyle hissetmezsin canım.Tanıdığına bin pişman etmesin sonradan

bende o kısmı anlamadım kaydadeğer derken yazdım cevap yazmadı onunla ilgili kaydadeğer olmak la kahve ne alaka
Beklediği şu
Ah canım kaydadeğer olmasan sana kahve teklif eder miydim gibi bir cümle
Atmışsın bir adım geliyosa gelsin bi de üstüne iltifat beklemesin
Yeni gelin bile bu kadar naz yapmıyo

Bunun egoyla alakası yok ki özgüvensizlik bu.
Kendini acındırmaya çalışması itici değil mi sizce?
Bence bu kadar ısrarcı olmayın anormal bir şekilde naz yapıyor karşınızdaki.
evet netimdir ben ya vardır ya yoktur naza tribe gelemem ama dediğim gibi bunda garip bişey var

Beklediği şu
Ah canım kaydadeğer olmasan sana kahve teklif eder miydim gibi bir cümle
Atmışsın bir adım geliyosa gelsin bi de üstüne iltifat beklemesin
Yeni gelin bile bu kadar naz yapmıyo
çok yaşayın emi aynen neyin nazı arkadaşım istemiyorsan rahatsız etme de demi

İşte bunlar hep senin olmadığından senin olsa böyle hissetmezsin canım.Tanıdığına bin pişman etmesin sonradan
benim beynim gidik şuan belkide haklısnız ama şuanki duygular bunlar

evli pazar evlendi daha yeni
Allah mesut etsin,bekarsa hani acaba ona karsimi ilgili diyecektim.Sen bence artik dusme uzerine bunun,taktik uyguluyor da olabilir vardir hani boyle gizemli,ukala derbeder tipler kizlari kendilerinden uzaklastirtikca yanasir ya kizlarbelki bu sekilde bi taktikdir.ama burdan yazdiklarini gordugum kadariyla ugrasmaya degmez

O sen ben biz kayda değer askerlik :)

Gribim algılarım kapalı sanırım
Elmik bende gribim, emzirmeye engel olmayacak var mı bi önerin
Parol deniliyo da parol griple alakalı değil ki baş ağrısı vs.
Eskiden bi tylolhot içerdim bari, bu hafta bi de yoğunum ayakta atlatmam lazım

ERKEK KUZENİM DÜŞMÜYORUM BIRAKTIM KENDİNE ANLAMADIĞIM KAHVE İÇMEK İSTEMİYOR AMA KUZENİNDE GÖRÜŞÜRÜZ DİYOR

Adam acik bir sekilde

Is te mi yo rum , demis neden zorluyosun adamin biyeri tavan yapacak , böyle baslayan bir iliskidende hayir gelmez...

adam açıkça İSTEMİYORUMMMM diyor
siz bir kahve içeydik he eyi olmaz mıydı diyorsunuz
zorlamanın anlamı var mı
isteyeni bulunur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…