Kafam karışık

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Mrb arkadaşlar ben 29 yaşındayım bi yakınım beni biri ile tanıştırdı polis kendisi bi nevi görucu usulü işte. Herneyse birbirimizi tanımya başladık lakin bu insan durduk yere beni facebook tan sildi hiç bir sorun yokken. Tabi ben neden bile demedim o ara. Sonra 2 üç ay sonra tekrar döndü yine başladı bişiler neden sildin dedim geliştirdi ama bu kafanda soru işareti. Birde şu an ailesinin yanında izinde hiç yazmıtır neden yazmıyorsun deyince bizim ailede olmz böyle şey diyr ben anlamadım izinde değilken çalışırkende yazmıodu ilgisiz anlayacağınız en ilgili olması gereken zamanlar değil mi benim mi onun peşinden koşmamı bekliyor

Mrb arkadaşlar ben 29 yaşındayım bi yakınım beni biri ile tanıştırdı polis kendisi bi nevi görucu usulü işte. Herneyse birbirimizi tanımya başladık lakin bu insan durduk yere beni facebook tan sildi hiç bir sorun yokken. Tabi ben neden bile demedim o ara. Sonra 2 üç ay sonra tekrar döndü yine başladı bişiler neden sildin dedim geliştirdi ama bu kafanda soru işareti. Birde şu an ailesinin yanında izinde hiç yazmıtır neden yazmıyorsun deyince bizim ailede olmz böyle şey diyr ben anlamadım izinde değilken çalışırkende yazmıodu ilgisiz anlayacağınız en ilgili olması gereken zamanlar değil mi benim mi onun peşinden koşmamı bekliyor
böylesinden kaç kaç

30 unu geçmiştir muhtemelen fakat ergenvari tavırlar

bencede yazmalı ya da yaptıklarının mantıklı bir açıklaması olmalı ailesinin yanında diyelim ayıplarlar gitsin balkona gitsin mutfaga (şekilde tüm odalar olabilir ) ki isteyen havada karada her türlü yazar + ne koşacakmışsın :63: o gelsin

Dengesiz demek
Ne istediğini kendisi de bilmiyor
Ama birileri etrafında olsun ve onun egosunu okşasın istiyor
Ama bu tek taraflı olsun, kendisi hiç fedakarlık yapmasın istiyor.

Yani insan tuvalete gidip ordan mesaj atar yani İSTESE
Yuh

33 yaşında biraz önce içeri geçicem dedi bende ne yani ailenin yanında yazamıyor musun dedim bizde olmaz öyle şey dedi çok şaşırdım yani telle oynanmazmış

Acaba evli falan mi diye düşündüm .
Dengesiz biri belli ki. Sözde flört durumları yoksa etme sende. Kaç yaşında adamsın sanki sana karisacaklar.
Bir daha ki hatasını affetmeyin.

Ben memur değilim kendi memur acaba bundan mı yapıyor ego yapıyor gibi geldi bana. Mesela 3 dört gün aramadığı olur nedeni ne derim müsait değilsin diye düşünüyorum der bende müsait olmazsam meşgule alırdım dedim . BeniM gönlümü fethetmesi gerekirken bunlar çok tuhaf deilmi

Acaba evli falan mi diye düşündüm .
Dengesiz biri belli ki. Sözde flört durumları yoksa etme sende. Kaç yaşında adamsın sanki sana karisacaklar.
Bir daha ki hatasını affetmeyin.
Ailesine çok düşkün demekki bi msj atamayan ilerde beni nasıl müdafaa eder oda şüpheli

erkeklerde ağırdan alma olayı bana inandırıcı gelmiyor vardır numunelik birkaç tane,onlar bizim gibi pek hesap kitap yapamıyor begenirlerse ilgi gösteriyorlar begenmezlerse bahaneler bahaneler bahaneler... biz yermiyiz haaayır

adam da senle ilgili ciddi niyet yok bence vaktini boşa harcama bu polisle

Birde kızlar bi gün gece saat 3 tü bi baktım bu çevrimiçi whatsapta ve de sürekli tabi beni uyudu biliyor ne hikmetse gözüme uyku girmedi içime doğmuş herhalde . Sabah dedim gece 3 te kiminle yazışıyordun bayan bi polisle dedi evli imiş yazışmalarını attı işte normal muhabbet etmişler aklı sıra masum bi yazışma demek istedi bu bayan polis iş arkadaşı olsada bide evli sizce doğrumu gece 3 te yazışmak

Birde kızlar bi gün gece saat 3 tü bi baktım bu çevrimiçi whatsapta ve de sürekli tabi beni uyudu biliyor ne hikmetse gözüme uyku girmedi içime doğmuş herhalde . Sabah dedim gece 3 te kiminle yazışıyordun bayan bi polisle dedi evli imiş yazışmalarını attı işte normal muhabbet etmişler aklı sıra masum bi yazışma demek istedi bu bayan polis iş arkadaşı olsada bide evli sizce doğrumu gece 3 te yazışmak

bu yaptığı doğru mu değil mi bilemem de, başkalarına yazabiliyorken size yazmaması ilginç. bence hiç uzatmayın bi beklentiye girmeyin bu adam için.

:KK14:
Kayinvalide ve kız arkadaş (hele de samimi olanlar ) ölümüne kapışır. Şimdi moda.

Kayinvalide tahtına aday olarak görüyorum.

Back
X