Kafam karışık

Gorucu usulu tanismaninda iki uc ay sonra tekrar baslamasi pek tuhaf dogrusu..

Benim bildigim birileri araciligi ile tanisilir,gorusulur.Olumlu yada olumsuz bir neticeye varilir.

Siz silin onun numarasini falan,ne o oyle cocuk oyuncagi gibi..

Mrb arkadaşlar ben 29 yaşındayım bi yakınım beni biri ile tanıştırdı polis kendisi bi nevi görucu usulü işte. Herneyse birbirimizi tanımya başladık lakin bu insan durduk yere beni facebook tan sildi hiç bir sorun yokken. Tabi ben neden bile demedim o ara. Sonra 2 üç ay sonra tekrar döndü yine başladı bişiler neden sildin dedim geliştirdi ama bu kafanda soru işareti. Birde şu an ailesinin yanında izinde hiç yazmıtır neden yazmıyorsun deyince bizim ailede olmz böyle şey diyr ben anlamadım izinde değilken çalışırkende yazmıodu ilgisiz anlayacağınız en ilgili olması gereken zamanlar değil mi benim mi onun peşinden koşmamı bekliyor
Ben genelde böyle silme durumlarında o an ya hayatına biri girmiştir ya da senin görmemen gereken birşey yapıyodur ki siliyodur diye düşünüyorum.Ayrıca bizim ailede böyle şeyler olmaz dediği şey çok basit mesajlaşıp aramak. :KK14:

Bence o kişi sizi beğenmemiş. Sırf evlenebilmek için, sizinle görüşüyor..
Sizi gerçek anlamda beğenmiş olsaydı, etrafınızda pervane olması gerekirdi. Hiç olmadı ilgili olmalıydı. O kişi gönlüne göre birini bulamadığı için, size yeşil ışık ta değil, mum yakmış..

Ben genelde böyle silme durumlarında o an ya hayatına biri girmiştir ya da senin görmemen gereken birşey yapıyodur ki siliyodur diye düşünüyorum.Ayrıca bizim ailede böyle şeyler olmaz dediği şey çok basit mesajlaşıp aramak. :KK14:
aynen öyle neden sildin diyorum cvp yok insan karşısındaki kişinin şeffaf olmasını bekler onda bi gram şeffaflık yok dürstlük yok. ah birde şu whatsapta çevrimiçi yazmamalar delirtiyor bu ben seni sallamıyorum demek:110:

Evli bayan arkadasla gece 3 de yazismak. Masum olmayabilirler, Çünkü gecenin 3 ünde is arkadasi ile konusmak normal gelmedi bana.
Ne alaka yani.
Bence direk engelle gitsin, Seninle pek alakasi yok çünkü.

Bence şimdi onu silme sırası sende bak sana fırsat vermiş.naz kapris kıza yakışır erkeğin nazlısından nefret ederim.

Go
Ben memur değilim kendi memur acaba bundan mı yapıyor ego yapıyor gibi geldi bana. Mesela 3 dört gün aramadığı olur nedeni ne derim müsait değilsin diye düşünüyorum der bende müsait olmazsam meşgule alırdım dedim . BeniM gönlümü fethetmesi gerekirken bunlar çok tuhaf deilmi
Gönlünü fethetmeye niyeti yok. Neden hala dert ediyorsun bu adamı? Seni şak diye silmiş facebookta. Canı istemiş tekrar eklemiş, adam yerine koyup bir açıklama bile yapmamış. İşte böyle parmaklarında oynatiyorlar kızları. Sen bu hataya düşme

Bundan bişey olmaz boşver yol ver gitsin

İzne döndüğü yerde görüştüğü başka biri olduğuna EMİNİM. Seni silmesinin sebebininde o kişiyle alakası olduğuna EMİNİM. Üstelik sizi ortada bişey yokken silen ve 2-3 ay size geri dönüş yapmayan birine, döndüğü zaman kapılarınızı hangi mantıkla açtığınızı da anlayamadım doğrusu. Bence kendinize saygınız olsun herşeyden önce. Adamın her istediğinde gidip döndüğü kapı olmayın.Olursanızda şikayet etmeyin çünkü bunu kendinize siz yaptınız.

Back
X