- 20 Ağustos 2014
- 94
- 16
- 98
- 33
Merhaba kizlar... cok kötüyüm ben.. 1 senelik ilişkim vardı. Hep skntiliydi o lise mezunu benlise mezunu. Aşıkti ama Hep kucumserdi beni . Bi sene once hic bi sebep yokken ayrildi benden. Gizli bi face hesabi kullaniyordu ve bende tepki verdim cunku netten 3 kizla benden once sevgili oldugunu biliyordum. Hic bi sekilde oluru yoktu 2 gun barisik 1 ay ayriydik 6 sene boyunca. Ben direndim ve 7 ay once bulustuk biseyleri duzeltmek icin. Birde ne göreyim a bi kizla netten tanisip sevgili olduklarina dair mesajlari yakaladim.is adami olarak tanitmis kendisini.kizla konusmadim ama gordugum yazismalar boyleydi. Tokadi bastim gittim. Oda sustu. Hic bisey yapmadi. Ben duzeltmeye gelmistim herseyi dedi sadece. Simdi tipatip ruh ikizim olan bi avukat var. Surekli güller hediyeler siirler yolluyor. Sirf beni mutlu etmek icin. Hayatimdan gecenlerinde farkinda. 2 aydir beraberiz . Ailesiyle tanistirdi ve yaza istemeyi dusunuyorlar.. ve bu kadar deger veren biri ilk defa karsima cikti.. bende seviyorum deger veriyorum...ama benim kafam karisik yaa eski sevgilim bi gun pisman olup karsima cikarsa ? O zaman ben ne yaparim.. suan ki sevgilimi de onun icin kirmak istemiyor çünkü pisman olurum eminim beni boyle mutlu eden birini uzersem.. ama diger yandanda ya bu avukat olanla evlendigimde eski sevgilimi unutamadigimi hissedersem ? Nee yapaym kizlar bi yol gosterin.
Son düzenleme: