• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Merhaba kizlar... cok kötüyüm ben.. 1 senelik ilişkim vardı. Hep skntiliydi o lise mezunu benlise mezunu. Aşıkti ama Hep kucumserdi beni . Bi sene once hic bi sebep yokken ayrildi benden. Gizli bi face hesabi kullaniyordu ve bende tepki verdim cunku netten 3 kizla benden once sevgili oldugunu biliyordum. Hic bi sekilde oluru yoktu 2 gun barisik 1 ay ayriydik 6 sene boyunca. Ben direndim ve 7 ay once bulustuk biseyleri duzeltmek icin. Birde ne göreyim a bi kizla netten tanisip sevgili olduklarina dair mesajlari yakaladim.is adami olarak tanitmis kendisini.kizla konusmadim ama gordugum yazismalar boyleydi. Tokadi bastim gittim. Oda sustu. Hic bisey yapmadi. Ben duzeltmeye gelmistim herseyi dedi sadece. Simdi tipatip ruh ikizim olan bi avukat var. Surekli güller hediyeler siirler yolluyor. Sirf beni mutlu etmek icin. Hayatimdan gecenlerinde farkinda. 2 aydir beraberiz . Ailesiyle tanistirdi ve yaza istemeyi dusunuyorlar.. ve bu kadar deger veren biri ilk defa karsima cikti.. bende seviyorum deger veriyorum...ama benim kafam karisik yaa eski sevgilim bi gun pisman olup karsima cikarsa ? O zaman ben ne yaparim.. suan ki sevgilimi de onun icin kirmak istemiyor çünkü pisman olurum eminim beni boyle mutlu eden birini uzersem.. ama diger yandanda ya bu avukat olanla evlendigimde eski sevgilimi unutamadigimi hissedersem ? Nee yapaym kizlar bi yol gosterin.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar... cok kötüyüm ben.. 6 senelik ilişkim vardı. Hep skntiliydi o lise mezunu ben Üniv mezunu. Aşıkti ama Hep kucumserdi beni ve ogretmenligimi. Bi sene once hic bi sebep yokken ayrildi benden. Gizli bi face hesabi kullaniyordu ve bende tepki verdim cunku netten 3 kizla benden once sevgili oldugunu biliyordum. Hic bi sekilde oluru yoktu 2 gun barisik 1 ay ayriydik 6 sene boyunca. Ben direndim ve 7 ay once bulustuk biseyleri duzeltmek icin. Birde ne göreyim alimli diyetisyen bi kizla netten tanisip sevgili olduklarina dair mesajlari yakaladim.is adami olarak tanitmis kendisini.kizla konusmadim ama gordugum yazismalar boyleydi. Tokadi bastim gittim. Oda sustu. Hic bisey yapmadi. Ben duzeltmeye gelmistim herseyi dedi sadece. Simdi tipatip ruh ikizim olan bi avukat var. Surekli güller hediyeler siirler yolluyor. Sirf beni mutlu etmek icin. Hayatimdan gecenlerinde farkinda. 2 aydir beraberiz . Ailesiyle tanistirdi ve yaza istemeyi dusunuyorlar.. ve bu kadar deger veren biri ilk defa karsima cikti.. bende seviyorum deger veriyorum...ama benim kafam karisik yaa eski sevgilim bi gun pisman olup karsima cikarsa ? O zaman ben ne yaparim.. suan ki sevgilimi de onun icin kirmak istemiyor çünkü pisman olurum eminim beni boyle mutlu eden birini uzersem.. ama diger yandanda ya bu avukat olanla evlendigimde eski sevgilimi unutamadigimi hissedersem ? Nee yapaym kizlar bi yol gosterin.

Eski sevgilinizi bu kadar çekici kılan ne? Yani neresinden tutsam elimde kalıyor benim. Sizi sevmiyor, değer vermiyor, aşağılıyor, aldatıyor, üstüne sizinle biri uyumu yok. Yani nedir bu kadar vazgeçilmez kılan? Kendinize değer vermeniz için ne yapması gerekiyordu bu adamın size? Bir tane patlatması mı? Hoş onu da siz yapmışsınız.

Eski konunuza baktım. Bu unutamadığınız siz küfür edince fiziksel şiddet uygulayan eski sevgilinizse... Bence avukat beyin zamanını çalmayın.

Kendin düşün karar ver tabi ki ama exten next olmaz dolayı dogru degıl mı?
Bir de hersey tamam ama eskisıyle zaten ayrılmıssınız sureklı hanı hep sureklı bır ılıskı olsa anlayacagım tabı bu olayın mantık cercevesınde olan boyutu .
Sevıyorsan ne olursa olsun sevıyor ınsan
Bence avukatla dene ama hemen ısteme olaylarına girişme derım hala eskisi aklında bir şekılde çünkü.

Ilk sevgilimdi.. akrabaydi bide. 17 yasinda ona tamam demistim.. cokta mantik yoktu. Bide aldattigi gun siddet uyguladi bana mesajalri gostememek icin tokat atti ben hakaret edince de ayakkabı si ile vurdu bana.. cok korkunctu

Sacma sapan bir iliskiden isik hiziyla baska birine. Avukat olsun , olmasin simdi senin icin kimse olmamali. Belki ileride.

Ilk sevgilimdi.. akrabaydi bide. 17 yasinda ona tamam demistim.. cokta mantik yoktu. Bide aldattigi gun siddet uyguladi bana mesajalri gostememek icin tokat atti ben hakaret edince de ayakkabı si ile vurdu bana.. cok korkunctu
Böyle bir adamı değil yaptıklarını unutmayın.
size bunları yaşatan insan unutulmaz tabiki ama duymanız gereken özlem değil nefret olmalıydı.

Peki nedir o zaman bu unutamıyorum düşüncesi? Bence ciddi biçimde bir psikologa psikiatriste gitmelisiniz. Hiç sağlıklı düşünceler değil bunlar.

Sıralama önce sevmek sonra evlenmek olmalı.
Hala eski sevgili kafa karıştırıyorsa siz bu avukatı sevmediniz.Adamın hayatıyla oynamaya hakkınız yok yol verin gitsin.

Tabiki de eskisini unutma.
İş adamı olmadığı halde kendini o kalıba sokabilecek yeteneği var sakın bırakma peşini.
Sırf iyi diye güller yolluyor diye de başkasının başını yakma.
İlla hayatında bir erkek olmak zorunda değil .

Siz de herşeyin farkındasınız esasen. Fakat bilmek yetmez, bildikleriniz doğrultusunda davranmanız önemli. Belli ki bunca şeye rağmen unutamıyorsunuz. Kendinize şunları sorun : "Neden ondan vazgeçmekte zorlanıyorum?Sevgi & şiddet-aldatma birarada olabilir mi? Acaba kendime değer vermediğim için hala bu adamı kendime layık görüyor olabilir miyim?" Ayrıca bence hatanız başka bir ilişkiye hızlıca giriş yapmış olmanız. Biraz bekleyip bi soluklanıp toparlanıp o şekilde yeni birşeylere başlasaydınız daha sağlıklı olurdu. Hep şunu savunuyorum; bir insan iç dünyasında huzuru yakalamadıkça, kendine değer veren bir birey olmadıkça sağlıklı kararlar veremez..

şu an anlayamiyor musunuz unutup unutmadığınızı?ilerde hortlayacak duygular taşımak ve duygularla başkasına evet demek bana çok ters ve yanlış.adama da yazik etmeyin bu düşüncelerle evlenecekseniz.eski sevgilide niye bu kadar kıymetli anlamiyorum.yapabilecegi herseyi yapmış yalan, ihanet ,şiddet..bunun neresinde sevgi?? pişman olsa ne değişir?hakkinizda hayırlısı bile bile ateşe atmak istiyorsanız kendinizi buyrun bekleyin eski sevgiliyi.ama bunu yanliz yapin hayatinizda biri varken degil..

Biran tersten mi okudum acaba konuyu dedim..
Ille de aşk ta az biraz mantık da lazım yani..
Ihanet,darp,sevgisizlik çocuk oyuncağına dönmüş laçka bir ilişki ve ya pişman olursa diyorsunuz..
Sizi küçük görme sebebi tam da bu zihniyetiniz sanırım..
Cenneti yaşamak varken kendinize cehennemi yaşatmayin..
Az biraz mantık..

Hakaret, şiddet, aldatma...
Bir kadının başına gelebilecek en kötü şeyler ve siz hala eski sevgiliden medet umuyorsunuz.
Pes yani..
Bazı kadınlar cidden çok ilginç, aklım almıyor.
Avukata yazık ayrılın da adam sadece onu seven birini bulsun.

Ben sevgilimi seviyorum. Ve dusundugunjz gibi de hemen bi iliskiye sarilmadim... 2015 te 7 ay boyunca ayri kaldik sonra 2016 da yine baristik bi hafta gecmedi sebepsiz ayrildi benden.. 6 ay sonra ise yeniden baslama karari alacagimiz gun bana ihanet ettigini hayatinda baskalarinin oldugunu ogreniyorum. Ve bunu ogrendikten 5 ay sonra yeni bi ilskiye basliyorum.. aslinda iki senedir toplasaniz 12 gun birlikte olmadik biz. Ama ben hep.direttim... suan ki çocuga canimi verecek duzeyde deger veriyorum.. korkum ve bunu size sorma maksadim da onu uzme korkusudur.

Sizleri seviyorum ve yorumlariniz degerli benim.icin... bi kadin olarak hic mi boyle korkulariniz olmadi... beni de anlamanizi istiyorum.. birakin avukati diyorsunjz ama benim tek dalim o hayata dair.. aylarca psikolojik tedavi gordum agladim zirladim 60 kilodan 50 kiloyaa dustum.. ama bunu tamidiktan sonra eski kiloma kavustum ilk defa yuzum guldu... gece uykuya dalarken kabus gorme korkum yok artik ruya gorme istegiyle uyuyorum artik... ama iste tam olarak o digerinden siyrildimmi bilmiyorum canlar.. ama 2 hafta once eskisini gordugumde siradan bi adam gibi gozume gelmeye basladi. Hic konusmadik suratina bile bakmak istemedim tiksindim... ama kopek olmasini istiyormuyum evet istiyorum..

Back
X