• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışıyor ??

Bilmiyorum içimde aynılarını yaşadığım için sana karşı bir umut var olumsuz bir şeyle karşılaşırsan bile asla üzülmeni istemiyorum kendimi suçlu hissederim umut vermiş gibi olurum aynısını yaşamış biri olarak sadece umudunu kaybetme inşallah sağlıklı bir bebek versin Rabbim sana
Akıntında varmı acaba akıntım böyle beyaz sıvı yumurta akı gbi bazen geliyor o anda sanıyorum ki acaba adetmi oldum

Akıntında varmı acaba akıntım böyle beyaz sıvı yumurta akı gbi bazen geliyor o anda sanıyorum ki acaba adetmi oldum
Ben o an pek hatırlamıyorum ama durumumu not aldığım bir program var akıntım var diye işaretleme yapmışım normalde yapmam öyle demekki varmış

Bilmiyorum içimde aynılarını yaşadığım için sana karşı bir umut var olumsuz bir şeyle karşılaşırsan bile asla üzülmeni istemiyorum kendimi suçlu hissederim umut vermiş gibi olurum aynısını yaşamış biri olarak sadece umudunu kaybetme inşallah sağlıklı bir bebek versin Rabbim sana
Merhaba ben 5 günün ardından test yaptım bugün öğlen negatif o zmn yoktur demi

Merhaba canm benimde pco var lanet birşey hiç bi şekilde geçmiyor düzgün tedaviside yok 1 buçuk yıllık evliyim mücadele ediyorum hsg çekildim bu ay şuan günüm geçiyor test yapmaya korkuyorum sürekli negatif olduğu için mor soğan kürünü dene bide ben hsg sonrası adet olayım hemen ona başlayım dedim de olmadı şuan halen daha adet göremedim bakalım eğer hamile olmazsam direkt soğan kürüne başlıycam umudunu yitirme her zmn olucak de
Canım merhaba bende 20 sinde hsg çekildim adetin 19. Günü yumurtlama gördüm ve şuan Dpo 15 deyim ama yumurtlamadan bu yana göğüs şişliği ve son bir haftadır bel ağrısı var tabi bunlar benim adet öncesi belşrtilerim hep olur yani. Tek fark hsg den sonra ilk defa adet sancısı girdi dün normalde karın ağrım olmazdı ve pcos kaynaklı adetten bir hafta önce kahverengi lekelenmem başlardı şuan o da başlamadı. Neye yormalıyım sizce bu durumu

Canım merhaba bende 20 sinde hsg çekildim adetin 19. Günü yumurtlama gördüm ve şuan Dpo 15 deyim ama yumurtlamadan bu yana göğüs şişliği ve son bir haftadır bel ağrısı var tabi bunlar benim adet öncesi belşrtilerim hep olur yani. Tek fark hsg den sonra ilk defa adet sancısı girdi dün normalde karın ağrım olmazdı ve pcos kaynaklı adetten bir hafta önce kahverengi lekelenmem başlardı şuan o da başlamadı. Neye yormalıyım sizce bu durumu
Yumurtlama gördüysen gebelik vardır canm

Canım hasta oldum şimdi 11 gün gecikme sonrası çok üzgünüm çokta umutluydum olmayınca olmuyor işte nasip kasık ağrısına uyandım Meğersem olmuşum
Hayırlısı kuzum. Üzülme Rabbim en güzelini en güzel zamanda sana verir inşallah. Hsg nin etkisi uzun sürüyormuş. Yumurtlamanı takip et kuzum

Back
X