- Konu Sahibi tourmaline
-
...hem evlilik için hem iş için sınır yaşlarda sayılırım..kafamın karışması bu yüzden...
bazen kafam çok karışıyor.. ben üniversite okumuş ,yüksek mühendisim..gelin görün ki iş bulamadım henüz..bulup bulamayacağımı da bilemiyorum , belki de hiçbir zaman bulamıcam....etrafımda hep okumamış esnaf insanlar var , onlar benim okuduğumu bilmiyorlar, benimle arkadaş olmak , tanışmak, evlenmek vs.. maksatıyla bana yaklaşmak istiyorlar..ilk mezun olduğum zamanlarda direk hayır diyordum onlara, fakat şimdi kafam çok karışmaya başladı..benim babam da esnaf neticede..ben iş bulup da çalışamadıktan sonra benim onlardan bir farkım olucak mı ki diyorum kendime ? yanlış anlaşılmasın niyetim kesinlikle kimseyi küçümsemek değil. Düşünün ben iş bulsam sabah 6 da uyanıp erkenden çıkıcam eve akşam 8 gibi gelcem..o ise sabah 9 da gidicek akşam 7 de evde olucak belki..sonra anlaşabilicek miyiz , benim dilimden o anlayacak mı ? kafam çok karışıyor ya sizin böyle tecrübeleriniz var mı acaba bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ?
çok doğru şeyler yazıyorsunuz ama şu kısım yanlış anlaşılmış sanırım şu an bazı adaylar var ve ben bir tanesinden hoşlanıyorum , karşı tarafa umut vermeden önce kendi düşüncelerimi bu konuda netleştirmek istiyorum ki hem karşı tarafı üzmeyeyim gereksiz mevzulara girmeyeyim kimsenin umutlarını kırmayayım diye hem de kendi açımdan da içim daha rahat olur diye düşünüyorum...birine alışıp sonra bu nedenlerle ondan ayrılmak daha zor geliyor bana..
ben öncelikle buraya açtığım konuyu kafamda netleştirmek istiyorum yani lise mezunu ve tezgahtar olarak çalışması konusunda kararsızlıklarım var..bi süre sonra ayrılma bahanem bu konu olmasın çünkü bunu zaten baştan biliyordum olucak, bile bile baştan kabul ettmiştim olucak..gerisine de onu tanıyıp karar verdikten sonra bakarım zaten uygun olup olmamasına..o yüzden baştan bu konuyu ben kendimde netleştirim..hangi nedenlerden ayrılmak zor geliyor anlıyamadım orasını..
her insan tanışır kafasının dengiyse devam eder için almadıysa devam etmezsin bu kadar ince düşünme bence..illa tanıdın tamam onla evlencen diye bişey yok..
ben öncelikle buraya açtığım konuyu kafamda netleştirmek istiyorum yani lise mezunu ve tezgahtar olarak çalışması konusunda kararsızlıklarım var..bi süre sonra ayrılma bahanem bu konu olmasın çünkü bunu zaten baştan biliyordum olucak, bile bile baştan kabul ettmiştim olucak..gerisine de onu tanıyıp karar verdikten sonra bakarım zaten uygun olup olmamasına..o yüzden baştan bu konuyu ben kendimde netleştirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?