Kafam karıştı hamile olabilir miyim

Sinem tokat

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
12
0
16
26
29 ocak yumurtlama günümdü. İlişkiye girdik eşimle. Cocuk istiyoruz. 13 Şubatta once pembe akıntı sonra kahverengi lekeler geldi yerleşme kanamasi olarak düşündüm. Fakat bugun kasıklarım karnim cok agriyo ve az az pihtili kan gelmeye basladi. Hamile olma olasılığım var mı hamileyken regl olan var mı ?

Hamilelikte pıhtılı kanamayı doktorlar genelde iyi görmüyor eğer şüpheniz varsa test yaptırıp bir doktora başvurun bence.

Pıhtılı ise hamile degilsin Pıhtılı kanama hamilelikte bile düşük olarak geçiyor (

Merhaba Kizlar, kafam cok karisik size danismak istiyorum yumurtlama tarihinde esimle iliskimiz oldu. 3 gün sonrasinda adet kadar olmasada, yinede yogun bir kanamam oldu. Sonrasinda tekrar korunmasiz iliskimiz oldu. Simdi adet tarihim geldi gecti, ve hala adet olmadim. 4 gün önce yaptirdigim Idrar testi ve beta hcg negatif cikti. Suanda hicbir akintim yok. Gögüslerim sis ve arada alt karin bölgemde sancilarim oluyor. Ayrica karnim acayip sis. Böyle bir durum yasayan oldumu? Sizce ben suan neyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…