kafam karisti lutfen yardim

htc_alp

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
14
0
6
Karabük
1 ekimde 32.haftadan itibaren 5 haftami dogum sonrasina aktaricam. Ama 35. Haftada grip oldum diyelim hastalik raporu alabilir miyim? Alirsam yillik rapor hakkimdan mii duser yoksa sonraya aktardigim 5 haftadan mi? bilenler varsa lutfen cevaplar mi ...birde bu izinlerimizi bizim kendi doktorumuz mu ayarliyor okul idaresi mi ayarliyor (ogretmenim de )

Doktorumuzdan son 3 haftaya kadar calışabilir raporu alıp idareye teslim ediyourz.Bende bu cuma alacam inş...dogum izniyle yıllık rapor hakkımız farklı...bende bayramdan sonra dogum iznime kadar olan sure için rapor alcam...sonrada dogum iznim başlamıs olcak..ikisi farklı....

bende öğretmenim, 32. haftamda doktordan çalışabilir raporu aldım ve okula verdim, normalde bayram tatiline kadar çalışmam gerekiyor ama 7 ekim haftası rapor alacağım bir hafta sonrasında da doğum iznim başlıyor zaten.

evet bende kurbandan sonra dogum izninin baslamasina kadar almayi dusunuyorum ama nette arastirinca sanki dogum sonrasina aktarilan izinden dusuyor gibi sonuclara ulastim.. icime su serptiniz tesekkurler herkese hayirli dogumlar bebislerimize guzelce kavusuruz insallah

çalışabilir raporu aldıktan sonra diğer raporlar geçersiz sayılıyormuş doktoruma sordum öyle dedi haberiniz ola

ben de bugün çalışabilir raporumu alacağım ikiz olduğu için 30. haftada alıyorum. ben de önümüzdeki hafta için hastalık raporu almayı düşünüyordum ama doktorum o zaman o hafta izninden düşer dedi. mantıklı olan o, sonuçta hastalık raporu da işgöremezlik belgesidir çalışamaz raporudur.ben de vazgeçtim bir hafta daha çalışacağım artık.

Rapor alırsanız izinden düşer bende öle değil diye biliyordum 32. Haftaya girdim buüün ayrıldım normalde haftaya ayrılacaktım Sezeryan olacağım için 1 hafta önceden bebek alınacak

peki diyelim ki 32. haftadan sonra çalışabilir raporu aldım ama 35. haftada yoruldum ayrılmak istedim... ayrılabiliyor muyum? kalan iznim boşa mı gidiyor yoksa?
32. haftadan sonra arasıra günübirlik sevk kullanılabiliyor mu?

çalışamaz raporu alarak izne ayrılabilirsiniz, kalan izin süreleriniz de doğum sonrasına aktarılır.

ayrılabiliyorsun. mesela ben 32 haftamda çalışabilir raporu aldım ama şimdi 36da bırakmayı düşünüyorum 37ye kadar dayanamam diye.. çalıştığım süreler ekleniyor, böylece 1 hafta önce doğum iznim başlamış olacak, çalıştığım 4 hafta da sonraya eklenmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…