- 17 Ağustos 2011
- 25.682
- 163.544
- 798
hayatimda ilk fondotenimi aldim, düğün surecinde ozel gunlerde surerim diye ama pütür pütür oldu cok çirkin oldu.Haklısınız herkesin ilgi alanı farklı ben de seyahat etmeyi seviyorum ne güzel nişanlınız farklı deneyimler yaşamış insana çok şey katıyor. Ben de son 6 aydır spor kıyafeti dışında birşey almadım önceden çok alırdım kıyafeti son 1 yıldır biraz azaltmayı başardım. Biraz sağlıklı beslenmeye spora (hastalığımdan dolayı fizyoterapi aslında) yöneldim insanın en işine yarayacak bunlarmış. Bir de tabi kenara para koymak gerek sağlık özelleşmiş çünkü devlet hastanelerinde imkan sıfır. Biraz iyileşince ama hemen eskiye dönme moduna girdim makyaj alayım vs diye ama gereksiz elimde şu an 3-4 tane allık var mesela bir tane daha alayım diyorum üstelik evdeyim raporluyum nereye sürüceksem. İyi ki konu açtım:)
altina primer de sürdüm ama böyle bilmem neden. bu konuda yardimini rica edeyim o zaman:)
simdi cildimi yogun nemlendirme programina aldim, yarin da cilt bakimina randevu aldım sonrasında tekrar deneyecegim. varsa makyaja dair ipicun seve seve dinlerim
(son bir haftam konuyla ilgili tonla video izleyerek ve chatgpt ile konuşarak gecti ama alismamis dötte don durmuyor iste beceremedim)