Kafam karıştı siz nasıl ayarlıyosunuz?

Haklısınız herkesin ilgi alanı farklı ben de seyahat etmeyi seviyorum ne güzel nişanlınız farklı deneyimler yaşamış insana çok şey katıyor. Ben de son 6 aydır spor kıyafeti dışında birşey almadım önceden çok alırdım kıyafeti son 1 yıldır biraz azaltmayı başardım. Biraz sağlıklı beslenmeye spora (hastalığımdan dolayı fizyoterapi aslında) yöneldim insanın en işine yarayacak bunlarmış. Bir de tabi kenara para koymak gerek sağlık özelleşmiş çünkü devlet hastanelerinde imkan sıfır. Biraz iyileşince ama hemen eskiye dönme moduna girdim makyaj alayım vs diye ama gereksiz elimde şu an 3-4 tane allık var mesela bir tane daha alayım diyorum üstelik evdeyim raporluyum nereye sürüceksem. İyi ki konu açtım:)
hayatimda ilk fondotenimi aldim, düğün surecinde ozel gunlerde surerim diye ama pütür pütür oldu cok çirkin oldu.
altina primer de sürdüm ama böyle bilmem neden. bu konuda yardimini rica edeyim o zaman:)
simdi cildimi yogun nemlendirme programina aldim, yarin da cilt bakimina randevu aldım sonrasında tekrar deneyecegim. varsa makyaja dair ipicun seve seve dinlerim
(son bir haftam konuyla ilgili tonla video izleyerek ve chatgpt ile konuşarak gecti ama alismamis dötte don durmuyor iste beceremedim)

hayatimda ilk fondotenimi aldim, düğün surecinde ozel gunlerde surerim diye ama pütür pütür oldu cok çirkin oldu.
altina primer de sürdüm ama böyle bilmem neden. bu konuda yardimini rica edeyim o zaman:)
simdi cildimi yogun nemlendirme programina aldim, yarin da cilt bakimina randevu aldım sonrasında tekrar deneyecegim. varsa makyaja dair ipicun seve seve dinlerim
(son bir haftam konuyla ilgili tonla video izleyerek ve chatgpt ile konuşarak gecti ama alismamis dötte don durmuyor iste beceremedim)
Nedir markası?
Fondötenle altına sürdüğün nemlendirici anlaşamıyor olabilir mi?
Cilt bakımı bana çok iyi gelmiyor ne zamam yaptırsam cildim daha kötü oldu en temizi evde kendi yaptığın bakım bence.

Nedir markası?
Fondötenle altına sürdüğün nemlendirici anlaşamıyor olabilir mi?
Cilt bakımı bana çok iyi gelmiyor ne zamam yaptırsam cildim daha kötü oldu en temizi evde kendi yaptığın bakım bence.
max factor 3in1 finity
normalde altina sürmemistim memlendiriciyi. loreal temizleme sütüyle silip primerle başlamıştım.
iki deneme yaptim bugune kadar
birincisinde guzel oldu ama hic kalici olmadi (transparan pudra ve sprey de sıktım) ikincisinde cok kotu oldum geysaya benzedim
hatta daha demin nisanlim gif atmis tam olarak buydum
1000102688.webp

o yuzden onerilerin varsa hazırım:)
cilt tipim kuru ama sivilce vs olmaz kendince iyidir yani renk farki vs yok

Arkadaşlar 10 küsür yıldır iş hayatı içerisindeyim. . Zor bir hastalık süreci atlattım ve kenara para koymanın önemini anladım. Ama gezmeyi, kıyafet işte kaliteli makyaj malzemesi almayı çok seviyorum. Çok gezdim çok harcadım. 1 yıldır keyfi harcamalarımı kıstım ve hastalığa yoğunlaştım. Hastalığım için birikimimi harcadım. İyileşmeye başladım çok şükür. Çevremde benden daha küçük bazı akrabalarıma bakıyorum o kadar kısıyorlarki ev alalım 2. evi de alalım modundalar. Cafe ye gitmezler asla hep parkta otururlar. Bundan sonra ben de öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Ama kıyafet özellikle makyaja çok düşkünüm. Atıyorum 2-3 bin bir makyaj ürününe vermek çok mu? Bilmiyorum kafam karışık. Siz harcamalarınıza çok dikkat ediyormusunuz? Ne kadarını keyfi harcamalara veriyorsunuz?
Ayda 2 3 bin makyaj malzemesi için öok gazla ben macten aldıgım ürünleri 3 yıldır kullanıyorum ve her gün makyaj yapmama rağmen bitmiyorlar sen nasıl bitiriyorsun ki

max factor 3in1 finity
normalde altina sürmemistim memlendiriciyi. loreal temizleme sütüyle silip primerle başlamıştım.
iki deneme yaptim bugune kadar
birincisinde guzel oldu ama hic kalici olmadi (transparan pudra ve sprey de sıktım) ikincisinde cok kotu oldum geysaya benzedim
hatta daha demin nisanlim gif atmis tam olarak buydumEki Görüntüle 3634649
o yuzden onerilerin varsa hazırım:)
cilt tipim kuru ama sivilce vs olmaz kendince iyidir yani renk farki vs yok
Hiç bilmiyorum o fondöteni😢
Benim kuru karma arası armaninin luminous silk i sanırım en memnun kaldığım ürün oldu. Fondöten değilde bb de tercih edebilirsin daha hafif oluyor.

Ayda 2 3 bin makyaj malzemesi için öok gazla ben macten aldıgım ürünleri 3 yıldır kullanıyorum ve her gün makyaj yapmama rağmen bitmiyorlar sen nasıl bitiriyorsun ki
Bazılarını bitirebiliyorum bazıları da bitmiyor tabi. Ayda 2-3 bin dediğin bir ürün zaten aşağı yukarı bu fiyat olmuş. 3 yılda skt leri dolar çoktan. Skt si dolunca kullanmıyorum bitmese bile.
gereksiz aldığım oluyor çok bir bakıyorum bir sürü gloss olmuş filan azaltmam gerek

Bekarsın çoluk çocuk yok 3 5 tapu biriktirip napacaksın ki ölünce kuzenlerine mal bırakmak için mi yemeden içmeden tapu biriktireceksin
Evin araban varsa kenarda hastalık kötü gün için birikimin varsa çatır çutur ye gez toz gençlik bir daha gelmiyor

Muhakkak paranın yarısıyla bir yatırım yap. Düzenli altın mı olur hisse mi olur yoksa ev araba borcuna mı girersin bilmem. Ama benden sana tavsiye muhakkak aldığın paranın yarısını yatırıma ayır. Kiran vs yok. Diğer yarısı sana yeter.

Back
X