- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz uygun görmüşse yaptırın tabi,geçen bir üyenin konusunu okumuştum hamileymiş,sürekli meyveye yönelmiş ve açlık şekeri 167 çıkmış doktor yasakladı demişti,doktorunuzun bir bildiği vardır.6 aylık hamileyim yagrın hem muayne günüm hemde şeker yüklemesi aç karnına gel demişti doktor yanlız canan karatay kafamı karıştrdı sizler ne düşünuyorsunuz tabikide takdir ALLAHINDIR ama karma karışık oldumm
Ben buna katılmıyorum telefon dolandırılığı ap ayrı birşey prof oluşuyla dolandırıcılığı kıyaslanması doğru değil,savcı,hakim,avukat öğretim görevlisi hatta polis bile dolandırırmış demek ki insanın basireti bağlanıyor.canan karatay tamam okumuş etmiş prof olmuş ama bana söyledikleri pek sağlıklı gelmiyor hem kendisi o kadar bilgili falan ama bu telle dolandırılıdığını biliyorsunuz dimi.. para yatırın demişler buda yatırmış :) nebilim komik yani
nebilim okadar çok tv de gazetede çıkıyor ya hani kanmayın vs diye bunu göre göre nasıl halen kanarlar bende onu anlamıyorum... işte... ben hamileyken yaptırdım şeker yüklemesi şükür bişey çıkmadı ama bilemeyeceğim yine dr değilim nihayetindeBen buna katılmıyorum telefon dolandırılığı ap ayrı birşey prof oluşuyla dolandırıcılığı kıyaslanması doğru değil,savcı,hakim,avukat öğretim görevlisi hatta polis bile dolandırırmış demek ki insanın basireti bağlanıyor.![]()
Ya ondan kafam karisdi zatenCanan hoca şu an atv de anlattıklarından sonra ben olsam yaptırmazdım heralde...
Açlık şekerin normal çıkarsa zaten yükleme yapmazlar ama yüksek çıkarsa yaparlar sen kendi doktorunu dinle.Ya ondan kafam karisdi zaten
Dedigin gibi benimde aklima ondan yatiyo canan karaty diyoki once 50 gr veriolar sonra 2 bardak dahageçenlerde haberlerde görmüştüm sanırım. kadın doğum uzmanları Canan Karatay hakkında suç duyurusunda bulunmuşlar. Bende ikilemde kalmıştım yaptırıp yaptırmamak konusunda. Ama yaptırmamanın daha riskli olduğunu düşünerek yaptırdım. Doktorum da bir porsiyon baklava da bile 100-150 gr glikoz var .Bizim yüklediğimiz en fazla 75 gr .demişti.
Doktor ailenizde şeker geçmişi olup olmadığını soruyor, ona göre 50 veya 75 gr olarak belirliyor. Ardından tekrar 2 bardak içmiyorsunuz. 2 kere kan alınıyor sadece.Dedigin gibi benimde aklima ondan yatiyo canan karaty diyoki once 50 gr veriolar sonra 2 bardak daha