• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı :-(

Efrasiyab_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
87
24
3
35

1. Arkadaşlar 9ay oldu uzun süreli bi ilişkiden çıkalı,şuan tekrardan sevme ve sevilme durumundayim :-) durum şu.. Bi tanidigimizin oğlu uzun yıllar var hiç yuzyuze gelmedik oturup konusmuslugumuz bile yoktur, ki aynı şehirde yasiyor olsakta hiç karşılaşmadık sosyal medyada yeni takiplaesiyoruz ben değil ama ender olarak o bana ait iletileri beğeniyor aklima düştü fena biri de degil, ne dusunuyor insan hiç tanımadığı birine hiçbirşey yapmaz diye dusunuyorum...

E ortada birsey yok ki. Heyecan mi ariyorsunuz yani anlamadim.

Henüz sadece paylaşımlarınızı beğeniyormuş bundan sevip sevildiğinizi nasıl anladınız? :KK64:

1. Arkadaşlar 9ay oldu uzun süreli bi ilişkiden çıkalı,şuan tekrardan sevme ve sevilme durumundayim :-) durum şu.. Bi tanidigimizin oğlu uzun yıllar var hiç yuzyuze gelmedik oturup konusmuslugumuz bile yoktur, ki aynı şehirde yasiyor olsakta hiç karşılaşmadık sosyal medyada yeni takiplaesiyoruz ben değil ama ender olarak o bana ait iletileri beğeniyor aklima düştü fena biri de degil, ne dusunuyor insan hiç tanımadığı birine hiçbirşey yapmaz diye dusunuyorum...
Şu an psikolojininiz tekrar sevilmeye yönelik. Kalbiniz bunu istiyor. Zamana bırakın her şey yoluna girecektir. RABBİM her şeyin, hakkınızda en hayırlısını versin :KK52:

1 beğeni = tanışmak istiyorum

2beğeni = arkadaş olmak istiyorum

3 beğeni = senden hoşlanıyorum.ne güzel seni tıklamak.

4 beğeni , 1yorum = seninle öpüşmek istiyorum.french kiss.

5 beğeni= sana aşığım,çimenlerde hoplayalım.

6 beğeni= sensiz olamam.beğenmeden duramam.

7 beğeni,1 mesaj= seni istiyorum,yastığımda kafan olsun.

8 beğeni= çam ağacını birlikte yapalım bu sene istiyorum

9 beğeni= seninle bir ömür ayran içmek istiyorum

10 beğeni= seninle evlenmek istiyorum.anamla kavga edenim sen ol

Ben de hoşuma giden iletileri beğeniyorum. Yoksa onlar da mi benim hakkımda böyle düşünüyor o_O

Back
X