• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı🤔

Bende özlem duygusu yok, özledin mi diyene ne özlemi hayır gibi cevaplar veririm. Yani adamın “henüz degil” diye cevap vermesi gayet dogal yoktur belki o duygu eksiktir.

Lakin istekli olmadıgıda belli. Sanki kacıngan gibi geldi.

Beraber 10 saat geçirmişsiniz onu mesaj atmasını beklemeliydiniz. Bir gün sonra size dönüş yapmadığında adamın istemediğini kabul edip önünüze bakmanız gerekirdi. Maalesef siz çok istekli ve biraz paniğe kapılmış olduğunuz için beklememişsiniz. Muhtemelen bu hareketlerinizin negatif sonuçları olacak.

Erkek kovalayan rolünde olmalı roller değişmemeli. Değişirse erkek kıymetini bilmez ve kendini bir şey sanar. Normalde seven ve ilgilenen bir erkek zaten kendiliğinden kovalayan ilgilenen taraf olur

Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
konusurken ozledim dedim guldu. sen özledin mi dedim henuz degil dedi.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
cok uzun suredir iliskisi olmamıs.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
böyle işte. siz ne düsünüyorsunuz?
Bence ne yazın ne de arayın.
İstekli olan adam ne olursa olsun vakit bulur arar ve yazar.
Ayrıca neden hemen kendinizi suçluyorsunuz ?

1-2 aylık uzaktan ilişkide direk 'ozledim' muhabbetlerine girmek biraz hızlı değil mi bacım? Tam olarak bu sebepten bi kızı terk etmiş bi erkek tanıyorum. Azcık yavaştan al bence. Bi de adam dürüstmus en azından. Duymak istediğini söylemek için yalan söylememiş. Direk 'daha degil' demiş 😁

aslında kendisi davet etti defalarca. zaten o sebeple bilet bakıyordum. bir anda böyle yapınca tuhaf oldum.
şimdi de geliyorsun değil mi yazmış. te allahım.
Gitme bence. Henüz özlememişsin özlersen sen gelirsin artık gibi bir şey diyebilirsin. Özledim dediğimde böyle cevap veren adamın ayağına beni kimse götüremez şahsen

Back
X