- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Yahu isteksizlikten ölüyor adam bir de mesaj atıyorsun buluşma kötü geçmiş işte mesaj bile atmıyor daha özledim demene ben özlemedim demiş engelle geç yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oduna baksen özledin mi dedim henuz degil dedi.
Bence ne yazın ne de arayın.Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
konusurken ozledim dedim guldu. sen özledin mi dedim henuz degil dedi.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
cok uzun suredir iliskisi olmamıs.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
böyle işte. siz ne düsünüyorsunuz?
aslında kendisi davet etti defalarca. zaten o sebeple bilet bakıyordum. bir anda böyle yapınca tuhaf oldum.Davet etmemiş ki Vanilin, davet edilmediğini yere gitmemelisin.
Gitme bence. Henüz özlememişsin özlersen sen gelirsin artık gibi bir şey diyebilirsin. Özledim dediğimde böyle cevap veren adamın ayağına beni kimse götüremez şahsenaslında kendisi davet etti defalarca. zaten o sebeple bilet bakıyordum. bir anda böyle yapınca tuhaf oldum.
şimdi de geliyorsun değil mi yazmış. te allahım.