• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı🤔

Yerinizde olsam görüşme sonrası ben aramaz sormazdım özledim falan da demezdim. Ama olan olmuş. Bence onun olduğu şehre gitmeyin. Erkeklerin g.tunu kaldırmasın hiç kimse lütfen. Konu sahibi bu kişi gerçekten çok ilgili olsa zaten kendisi yazardı " ne yaptın eve geçtin mi nasılsın, sence ilk görüşme nasıldı" gibisinden.

Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
konusurken ozledim dedim guldu. sen özledin mi dedim henuz degil dedi.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
cok uzun suredir iliskisi olmamıs.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
böyle işte. siz ne düsünüyorsunuz?
Her şey ortada değil mi adam beğenmemiş bence ya da sonradan isteksizleşmiş.

Psikolog değil miydiniz bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor galiba :(

Bende özlem duygusu yok, özledin mi diyene ne özlemi hayır gibi cevaplar veririm. Yani adamın “henüz degil” diye cevap vermesi gayet dogal yoktur belki o duygu eksiktir.

Lakin istekli olmadıgıda belli. Sanki kacıngan gibi geldi.
bana da öyle geldi. çünkü sıkıldığı sohbetlere bile başka şey konuşalımı çok rahatça söyleyebilen, sınır çizebilen biri. benden hiç hoşlanmamış olsaydı rahatça "görüşmesek daha iyi" diyebileceğini düşünüyorum. genel gözlemim bu yönde. fakat şartlarımız zor mesafe uzak. tek buluşma ve bu kadar az süreçte büyük yatırımlar yapmak iki tarafa da ağır geliyor gibi. dürüstlüğünü de sevdim ahahaha. ben de özlememiştim zaten. özleyecek bi durumumuz yok. hem nabız yoklamak istedim hem de kaçıngan mı yoksa hoşlanmadı mı test etmek istedim.

1. ya çok ilgili değil şutla
2. ergen yavan bi tip duygularını daha ifade edemiyor şutla
Sen daha iyilerine layık gibisin

1-2 aylık uzaktan ilişkide direk 'ozledim' muhabbetlerine girmek biraz hızlı değil mi bacım? Tam olarak bu sebepten bi kızı terk etmiş bi erkek tanıyorum. Azcık yavaştan al bence. Bi de adam dürüstmus en azından. Duymak istediğini söylemek için yalan söylememiş. Direk 'daha degil' demiş 😁
valla ya dürüstlüğü süper. kırk yılın başı denk geldim. ortamlar müsait olsa çok da geri durmaz hissiyatı aldım fakat yapacak bi şey yok. ilk görüşte vurulma yaşamadık ikimizde. neyse bakalım:d

bana da öyle geldi. çünkü sıkıldığı sohbetlere bile başka şey konuşalımı çok rahatça söyleyebilen, sınır çizebilen biri. benden hiç hoşlanmamış olsaydı rahatça "görüşmesek daha iyi" diyebileceğini düşünüyorum. genel gözlemim bu yönde. fakat şartlarımız zor mesafe uzak. tek buluşma ve bu kadar az süreçte büyük yatırımlar yapmak iki tarafa da ağır geliyor gibi. dürüstlüğünü de sevdim ahahaha. ben de özlememiştim zaten. özleyecek bi durumumuz yok. hem nabız yoklamak istedim hem de kaçıngan mı yoksa hoşlanmadı mı test etmek istedim.
Çok meraklı vibesi mi verdin 😃

Selamlar 1 aydır biriyle konusuyorum benim icin oldugum sehre geldi ve bulustuk. yaklasık 10 saat falan vakit gecirdik ilk gun.
eve geldiğimde mesaj bekledim atmayunca ben attım. sonra uyuduk sabah gunaydınlastık sonra ses cıkmadı. ben de onun sehrine gidicem onu konusmak icin aradım.
hali tavrı iyi düzgün biri. cok yakınlık sevmiyor mu yoksa yakınlık sevmiyormus gibi mi gosteriyor bilemedim.
en son üniversite1 de bitmiş. onu anlatırken triggerlandım. eskilerin eskide kalması gerektigini falan söyledim.
Triggerlandim mı

Onca Türkçe kelimenin ıcınde bu sizi aykırı mı yapıyor
Plaza dili ve edebiyati anlaşılan. Oysa tanissak mahalleli ayşe teyzenin kizisinizdir

Eve geldiğinizde mesaj beklemişsiniz gelmemiş siz atmışsınız.Sonra özledim demişsiniz.Üstüne cevap gelmeyince sen özledin mi demişsiniz burun kıvırmış.Daha fazla adım atmayı düşünüyor musunuz?Bilmiyorum ya ben olsam kendime yediremezdim.

Triggerlandim mı

Onca Türkçe kelimenin ıcınde bu sizi aykırı mı yapıyor
Plaza dili ve edebiyati anlaşılan. Oysa tanissak mahalleli ayşe teyzenin kizisinizdir
ben biraz farklıyım galiba..

Eklentiler

• images-57.webp
    images-57.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 10
Back
X