- Konu Sahibi omre_bedel
-
Öfkenizi anlıyorumda neredeyse kadın cinayetine sebep olacakmışsınız. Hep böyle fevri misiniz?yazdim.Kariniz araniyor herhalde kariniz orosb mu yazdim.Üstelik kadinin 2 çocuğu var.Eşi görmüş aradi adamda şok olmuş eli ayağı titremis
GörüşüyorlardıKafam karışık kocamin suçu var mi bilmiyorum görüşüyorlar miydi?
Ama hep kadın o... diye di mi? Yoksa adam melaikeGörüşüyorlardı
Kocadır döverdeeee , aldatırda. Haddimize mi yahu bir erkeğe laf etmek ? Kesin kadın kuyruk sallamıştır !!!Bu zaten daha önce de sizi dövmüş yahu.
Erkek adamdır. Parfüm kokusundan , gözüken bileğe kadar tahrik olmaya hakkı varAma hep kadın o... diye di mi? Yoksa adam melaikedi mi?
Tabi canııım hep zayen biliyosun kadının düşmanı kadın. Kadın kuyruk sallamasa adam niye şeyapsın?Erkek adamdır. Parfüm kokusundan , gözüken bileğe kadar tahrik olmaya hakkı var
Yani öyle bir durum ki konu sahibine verecek tavsiyem yok. Çünkü boşanmayacak belli.Kocadır döverdeeee , aldatırda. Haddimize mi yahu bir erkeğe laf etmek ? Kesin kadın kuyruk sallamıştır !!!
Biliyor elbette. Git kadını yol dememizi bekliyorBu nasıl düşüncesizlik kocanızla çözsenize derdinizi. Aldatıldıgınızı zaten biliyosunuz hala görüşüyorlar mıydı diye sormayın bari
Tabi canımAma hep kadın o... diye di mi? Yoksa adam melaikedi mi?
Boşan dersen seninde kocanı bulurYani öyle bir durum ki konu sahibine verecek tavsiyem yok. Çünkü boşanmayacak belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?