Kafam karma karışık yardım lütfen..

Biliyor elbette. Git kadını yol dememizi bekliyor
Kocalar kıymetlimissss çünkü allah korusun çatısız , aşsız kalsın ama kocasız kalmasın hanfendii
E o zaman kocasını pamuklara sarıp, kocişini yoldan çıkaran kadınların kocalarını arayıp hep kulaklarını çekecek bu daha iyi

Son düzenleme:
Eski konularınızdan kokteyl yaptım. Bence zorlamanın alemi yok. Bu evlilik çoktan bitmiş.

Zengin olsa 2. Telefonu olurdu şu fakir haliyle aldatmaya çalışan erkek ayrı bi komik :S
Üff donunda sokukler , ara kısımda sararmalar olan bir erkek gözumun önünde canlandı istemsizce karısından esirger dotune don alamayacak kadar kendinden kısar ya anasına yedirir ya metresine

E o zaman kocasını pamuklara sarıp kocişini yoldan çıkaran kadınların kocasını arayıp hep kulaklarını çekecek bu daha iyi
Adam tam bir zırzapoz. Pavyona falan gidiyormuş. Ay ne desem ki. Eve kırmızı ışık taktırıp şöyle saçma sapan transparan elbise alın. Hani böyle 5₺ falan satılan iğrenç ötesi parlak etekler varya mini üstüne de kırmızı bi dantelli askılı. Sizin adamı ancak o paklar.

1-2 mesajınızı okudum, maddi imkansızlıklardan dolayı boşanamıyorsunuz sanırım. Durumunuza üzüldüm. Ne olursa olsun kadının kocasına nasıl öyle bir mesaj atabilirsiniz onu anlamıyorum. Burda suçlamanız, hakaret etmeniz gereken kişi eşiniz, o kadın değil.

Son düzenleme:
Üff donunda sokukler , ara kısımda sararmalar olan bir erkek gözumun önünde canlandı istemsizce karısından esirger kendinden kısar ya anasına yedirir ya metresine
Allah seniii kahkaha attımm.
Herifin zekası zaten pavyona gidecek derecede bir zeka.
Benimde gözümün önüne bıyıklı, sigaradan saramış, çiroz bi herif belirdi.

Senin seveceğin dilde yazalım eksik etek meraklısı. Ay o şarkıda korkunç kötü Normun kendine yaptığı ennn korkunç şey.
Öyle ama ergenliğine veriyorum ben bu arada konu sahibini hatırladım ben eşi pavyona gidiyor ve şiddet uyguluyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…