Kafam karmakarışık hala boşanamadım..

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
merhaba arkadaşlar uzun zamandır forum'a giremiyorum.. özledim açıksası sizler.. çok bunladımmm ..kafam karmakarışık hala boşanamdım..bidaha hiç mutlu olamayacağımı düşünüyorum..isyanda etmek istemiyorumda ne bilim iştee karamsarlığa kapılıyorum..bazen biri olsun hayatımda istiyorum ama artık kimseye güvenemem çok korkuyorumm..benim gibi boşanmak üzere olan veya boşanan arkadaşlar bu durumları nası atlattınız yada beni bu hissettiklermi hissettinizmi bana yardımcı olun lütfen :(((:59:

canım her şey gönlünce olsun inşaallah zamanla her şey düzelir bunları yaşamadım ne denir bilmiyorum ama bu bir süreç gelip geçecek mutluluklar seninle olsun.

İnşaallah en kısa sürede hakettiğiniz mutluluğa kavuşursunuz.

Yalnız daha boşanmadan, bu zor ve yıpratıcı süreci atlatmadan yeni bir ilişki düşünmeyin derim..Önce yüreğinizi, ruhunuzu toparlamanız gerekiyor ki doğru karar verebilesiniz.Bu durumda insan sadece sevgiye sığınır ve dönüp baktığında yine yanlış yaptığını görür.

Güvenmemniz içinde hiç neden yok bence, düzelecek,siz toparlanacaksınız ve sizi hakeden biriyle yolunuza devam edeceksiniz inşaallah.Yeter ki bu süreçte kendinizi bırakmayın ve kendinize çok güvenin.

Sevgiler

karamsarlığından kurtulursan mutlu olmaman için bir sebep kalmaz:34:

çocuğun falan var mı canım? eğer yoksa hiç takma zaten de.

Son düzenleme:
canım merhaba, konunu görünce yazayım istedim. ilk konularını da okumuştum..bu süreç öyle saçma sapan öyle can yakıcı öyle hayal kırıklığı dolu bir süreç ki aynını yaşıyorum..Allahım inşallah bu zaman zarfında bu derdi çeken tüm kullarına bir çıkış kapısı, gün yüzü gösterir.. bazen hayatımda biri olsun istiyorum demişsin bunu söylerken neyi kastettiğini o kadar iyi anlıyorum ki eşin hayatındayken birlikte paylaştığınız çıkarsız kendini ortaya koyduğun acını sevincini severek paylaştığın günlerin özlemini yaşıyorsun. çok zor ama bunu bende yaşıyorum.. beynin bunu aynı kişiyle tekrar yaşamayı reddetsede kalbin o çıkarsız sevgi günlerinin özlemini yaşıyor..

"zamana bırak" kelimesini eminim çok duymuşsundur ama ihtiyacımız olan şuan bu..

İnşaallah en kısa sürede hakettiğiniz mutluluğa kavuşursunuz.

Yalnız daha boşanmadan, bu zor ve yıpratıcı süreci atlatmadan yeni bir ilişki düşünmeyin derim..Önce yüreğinizi, ruhunuzu toparlamanız gerekiyor ki doğru karar verebilesiniz.Bu durumda insan sadece sevgiye sığınır ve dönüp baktığında yine yanlış yaptığını görür.

Güvenmemniz içinde hiç neden yok bence, düzelecek,siz toparlanacaksınız ve sizi hakeden biriyle yolunuza devam edeceksiniz inşaallah.Yeter ki bu süreçte kendinizi bırakmayın ve kendinize çok güvenin.

Sevgiler

teşekkür ederim cnm evet bende öyle düşünüyorum kimseyi hayatıma sokmamayı düşünüyorum ama kafamı karıştıryorlarr hazır hissetiyrum dedikçe peşimde birileri..zaten toprlandım biraz ddaaa insanlara güvenimi tamamen yitirdim..bide toplumda işte dulsun aman dikkat et seni kullanırlar lafları varya sanki herkes benden faydalanmak istiyomuş gibi geliyor :s

zaman herşeyine ilaç olacaktır canım..çok zor bir süreçten geçiyorsun.. korku duyman gayet normal.. zaman geçtikçe,sen kendini daha dinlenmiş ve iyi hissedeceksin..

şuan için sadece kendini düşün.. hayatta seni hakedecek,mutlu olacağın bir insan muhakkak karşına çıkacaktır.. ama önce sen:34:

zaman herşeyine ilaç olacaktır canım..çok zor bir süreçten geçiyorsun.. korku duyman gayet normal.. zaman geçtikçe,sen kendini daha dinlenmiş ve iyi hissedeceksin..

şuan için sadece kendini düşün.. hayatta seni hakedecek,mutlu olacağın bir insan muhakkak karşına çıkacaktır.. ama önce sen:34:

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için evet zamanna ihtiyacım var gerçektennnn..gerçekten dediğiniz gib bri çıkar inşş karşıma :)

Canım ya neden üzülüyorsun.. Zaten mutlu olsaydın bitmezdi değilmi.. Bütün üzüntüleri bi kenara bırak ve kendine yeni hedefler koy mesela okula yazıl kurslara yazıl çalışmıyorsan yeni işe bak.. Hayatını renklendir ve daha güzel olacagına eminim hayat bu bizimde başımıza gelebilir ama dirayetli ol.. Kadınız evet ama güçsüz değiliz herzaman yanındayım unutma sevgileirmle...

cnm çocuğun yok ve kısa süre evli kalmışsın kendini hiç nasıl yeni bi hayat kurucam gibi boşlukta hissetme evlenmeden önce nasılsan şimdide öylesin denedin olmadı sen yeni hayatına daha sıkı tutunarak inadına pozitif ve mutlu başla, o kötü şeylerden kurtulduğuna sevinerek.

Back
X