• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakarışık

en az 2 sene daha evlilik olmayacaksa neden şimdiden babanıza söyleyeceksiniz ki? Üstelik istemeyeceğini bile bile.
Siz herşeyinizi hazır ettikten sonra nişan - düğün arası maksimum 6 ay olur, yeter ki altyapı hazır olsun. Babanız da o zaman söyleyecek bir söz de bulamaz zaten.
Yalnız siz çevrenizdeki sözlerden çok etkileniyorsunuz. Burda kızlar gaza getirdi ayrıldınız daha önce, sonra erkek arkadaşınız konuştu barıştınız. Şimdi anneniz bişeyler söylüyor kafanız karışıyor. İnsanların söylediklerine kanmadan önce kendi isteğinize odaklanın. Kendinizi dinleseniz bu adamla evlenince mutlu olmayacağınızı anlayacaksınız ama o kadar şans tanımıyorsunuz.

Ben pek anlamadim annenin söyledikleri seni zamaninda rahatsiz eden seyler degilmiydi ve bu sebebten kac kere ayrilmadinizmi? Simdi birden ne degisti?
Evet rahatsız ediyordu halada öyle ama karşılıklı konuştuk o bana herseyi izah etti şuanda krt
Ben pek anlamadim annenin söyledikleri seni zamaninda rahatsiz eden seyler degilmiydi ve bu sebebten kac kere ayrilmadinizmi? Simdi birden ne degisti?
Kusura bakmayın öncelikle konuyu açtım kaçtım gibi oldu biraz ama çok yoğundum işyernde girip cevap yazmaya vaktim olmadı, erkek arkadaşım da çok büyük değişimler var artık herseyi derli toplu ben hala biraz içime dert ediyorum bu durumu açıkçası ama karamsar yaklaşma kelebek diyorum sonra annem böyle deyince hepten yine eskileri düşünmeye başlıyorum sevglime de ne zaman bunlarla gitsem bak kelebek ailemin durumu kötüydü bende yardım ettim sürekli eski konuları açıp beni mahcup etmekten zevk mı alıyosun artık yapabileceğim bişey yok diyo

Back