Canım ruhsal durumun biraz karışık buda daha evliliğe hazır olmadığından kaynaklanıyor. Dolasıyla da kendine bahaneler üretmeye başlamışsın. 5 ay çok kısa bir süre evlilik için. Biraz zaman verin kendinize hem maddi yönden hemde manevi yönden biraz zamananınız olduğunu hissediyorum. Bence biraz beklemelisin şimdilik şartlarınız uygun değil. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Hislerine kulak ver, içine sinmeyen birşeyler varsa kesin bir sorun vardır. Sadece sevmek yetmez. Daha yaşın da çok çok genç.
Bir de ona çok bağlandım belki babamla olan sıkıntımdan kaynaklı bilmiyorum, ayrılırsak çok kötü olurum...
aynı olmasada sana benzer şeyler yaşadım ve evlilikten çok korkuyordum kim çıkarsa çıksın karşıma cesaret edemedim korktum yok demenın yollarını aradım ama bi gün eşim çıktı ilk görüşmede bir anda ağzımdan "evet" çıktı geri dönemedim sözumden (Allah yazmıs.... "ağız dil bağlaıyor dedikleri bu olsa gerek") ama tevekkel olup devam ettim yoluma mutluyum şükür :) diyeceğim şu ki bence sevgilin dogru insan olmadığından henüz güvenemiyosun yoksa korku bir yere kadar gidiyor. üstelik seni sevmesinden çok anlaşmak yaşamak önemli evlilik flort gibi deil topiklere bakarsan kocam beni sevmiyor diyen nadirdir ama eşindende sıkıntısı olmayan yoktur :))) iyi düşün derimKızlar merhaba,
Biraz içimi dökmek biraz da fikirlerinizi almak istiyorum.
23 yaşındayım, istanbulda yaşıyrorum annemle babam ayrı, annem evlere temizliğe vs.giderek beni bu günlere getirdi.2 yıllık üni.mezunuyum ve şu an işsizim.Bir sevdiğim var yaklaşık 5 yıldır görüşüyoruz onunla, o da 23 yaşında ve benle evlenmek istiyo ama ben evlenmekten korkuyorum.
Sevdiğimin işi var ama maddi durumları çok da iyi değil zaten kazandığının bi kısmını kendi ailesine veriyo.Bizim elimize aylık 700 gibi bi tutar geçicek ama evlenirsek birsürü borca gircez.
Maddi durumun haricinde benim, onda içime sinmeyen bişeykler var gibi ,ama beni çok seviyo onu çok belli ediyo, acaba benim evlilikten korkmamdan mı kaynaklanıyo bu içime sinmeme durumu, bazen bana çocuk gibi geliyo sevgilim.
Belki karışık anlattm ama yarıdmınızı bekliyorum
aynı olmasada sana benzer şeyler yaşadım ve evlilikten çok korkuyordum kim çıkarsa çıksın karşıma cesaret edemedim korktum yok demenın yollarını aradım ama bi gün eşim çıktı ilk görüşmede bir anda ağzımdan "evet" çıktı geri dönemedim sözumden (Allah yazmıs.... "ağız dil bağlaıyor dedikleri bu olsa gerek") ama tevekkel olup devam ettim yoluma mutluyum şükür :) diyeceğim şu ki bence sevgilin dogru insan olmadığından henüz güvenemiyosun yoksa korku bir yere kadar gidiyor. üstelik seni sevmesinden çok anlaşmak yaşamak önemli evlilik flort gibi deil topiklere bakarsan kocam beni sevmiyor diyen nadirdir ama eşindende sıkıntısı olmayan yoktur :))) iyi düşün derim
hem gençsın henüz annenin fedakarlıklarına biraz cevap ver ayaklarının üzerine bas iyice sağlam bas. hem sevginize zaman vermiş olursunuz hemde maddi açıdan güçlenirsiniz :):44:
Canım 5 yıldır beraberiz, ama sevgilim artık ya evlenelim ya da ayrılıp yolumuzu çizelim diyo, belki o da haklı ama bunalıma sokuyo bu tavırları beni((
Aynı fikirdeyim ama şu an yol ayrımındayım diyebilirim, ya bu sene içinde aileler tanışıp söz yapcaz ya da bırakacak beni((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?