kafam ksristi :(

sultanmirac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
18
1
1
35
Merhqba arkadaslr benim bebegimin 6.ayini doldurmasina 6 gunu var hep ek gida veriyorum zar zor 1 ay emzirebildim cunku :( 4.5 aylikken ek gidaya basladik sadece gecelri mama yiyor ancak her beslenmesinden sonra kaka yapiyor biraz internetten arastirdim colyak hastaligi felan diyor bebegi bu sekilde kaka yapan varmi yada konuyla ilgili bebegini doktora goturen sonucu felan yarin goturecem doktora ama yinede fikir almak istiyorum

Allah korusun :) oyle tabi haklisinizda yinede boyle bo durumla karsilasan biri olup bi sikinti cikmadiysa doktora gosterene kadar icimi rahatlatmak

Ağrısı sizisi var mi?
benim kardesimde alerji cikmisti mesela.. kanda görünmüyordu ancak deneme yanilma yontemi ile buldu doktorlar. Sabahlara kadar ciglik cigliga aglardi. Anne sütünde dahi.
ek gida yerken mesela neler yiyor.
Sebze yapabiliyor ilginc ama biz bunlari yasadik. Süt olabilir. Bunu konusunda uzman bir doktorla ayrintili bir sekilde görüşün. Ege ishal veya kabiz degil ise muhtemelen bir sıkıntı yoktur.

Ağrısı sizisi var mi?
benim kardesimde alerji cikmisti mesela.. kanda görünmüyordu ancak deneme yanilma yontemi ile buldu doktorlar. Sabahlara kadar ciglik cigliga aglardi. Anne sütünde dahi.
ek gida yerken mesela neler yiyor.
Sebze yapabiliyor ilginc ama biz bunlari yasadik. Süt olabilir. Bunu konusunda uzman bir doktorla ayrintili bir sekilde görüşün. Ege ishal veya kabiz degil ise muhtemelen bir sıkıntı yoktur.

Sebz cirbasi yogurt su gecede mama sebzede kabak patates havuc brokoli ispanak verdim simdiye kadar borde tarhana ve kirmizi mercimek corbasi peki gectimi simdi kardesinizin durumu

Sebz cirbasi yogurt su gecede mama sebzede kabak patates havuc brokoli ispanak verdim simdiye kadar borde tarhana ve kirmizi mercimek corbasi peki gectimi simdi kardesinizin durumu
Mercimek için en az 8 aylık olmalı diye hatırlıyorum gaz rahatsız ediyor çünkü.
Benim oğlum da çok sık kaka yapardı. Sayısından çok bence nasıl kaka yapıyor ona bakın alerjik belirti falan var mı kakada

Bende oyle
Mercimek için en az 8 aylık olmalı diye hatırlıyorum gaz rahatsız ediyor çünkü.
Benim oğlum da çok sık kaka yapardı. Sayısından çok bence nasıl kaka yapıyor ona bakın alerjik belirti falan var mı kakada
bende oyle Biliyordum aslinda ama doktoru ver dedi bastira bastira birda sordum evettt verebilirsun dedi

insanlarin cogu yemek yedikten sonra kaka yapar bence bu sindirim sisteminin iyi calistigini gosteriyor

Benim bebegim de 6-9 ay arasi oyleydi her ek gidadan hemen sonra kaka yapiyordu ama allaha şükür gayet saglikli... bence yine de emin olmak icin bi uzmanla görüşün.

Bana kalirsa normal bir durum cünkü daha kücük bagirsagi calisiyor ondandir.
Benim cocugum da sik sik kakasini yapardi doktor normal demisti bazen günde 3 defa yapar. En iyisi bir doktorunuza danisin her kafadan ayri ses cikiyor (bende dahil). Sonucta cocugun sagligi söz konusu

Back
X