evet haklısnız yeni hat aldım facemi kapattım bütün ben de olan eşyalarını verdim fotoğrafları yırttım ama bir şey var böyle boğazımda yutkunamıyorum. boğuldum artık. neden benim bunca emeğime karşılık nankörlük gördüm. emeklerim neden hep boşa çıktı. ne kadar düzeltmeye kalksamda moralim sıfır. ayrıca aileside beni istemiyor. aileside bizim kavgamızdan bıkmış.istemiyormuş. sanki bizim kavgamız da tek onu üzüyordu. ben hep çok mutlu oluyordum kavgalarımızdan. benim annem hiç etkilenmiyordu. geçmiş günleri düşünmekten. hayal kırıklıklarımdan ve bu kpss strestinden dolayı uyku düzenim bozuldu.. kendimi uykulara vurdum böyle boşa yaşıyorum. zaman geçsin gitsin de bana bulaşmasın der gibi. zaten okuduğum şehre gitmek istemiyorum. 3 sene boyunca yaşadığım sıkıntılar bana yeter .korkuyorum yine aynı şeyler aynı kötü olaylarr insanlarla sınanmak . tutunacak bir dalım yok. mutlu olacak bir sebebim yok. gideceğim yere zerre gitmek istemiyorum kaldığım yerde de mutlu değilim. arada sıkıştım kaldım offfffffff allahım offffffffff vakit bir an öce geçsin hayatım düzene girsin. benim de mutlu olacağım zamanlar gelsin. çok mu şey istiyorum ya rabbim