Kafam ok kark:(

destina22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1
0
86
Ankara
sitede yeniyim içime attığım bi sorunum var yardıma ihtiyacım var sanırım..bir yıla yakın süredir düzgün bir ilşkim var. ilk kez onunla birlikte oldum benden kan gelmedi buraya kadar herşey normal çok şaşırmadım olabileceğini duymuştum ama erkek arkadaşım ara ara bunu soruyor bana, daha önce olmuş olabilir sorun değil bana yalan söyleme lütfen diyor kafayı yicem çok gururum inciniyor bu konu açıldığı zaman herseferinde inandım sana kızma diyor ama bir süre sonra yine konuyu açıyor. onu çok sevmesem ve bu kadar değer vermesem bu muameleye asla katlanmazdım. onunla yaşadıklarımdan pişman olmak istemiyorum...

evet bazı kadınlardan kan gelmıyor ve bu normal kızlık zarıyla ılgılı...kı sende bılıyorsun
ve sevgılıne acıklamanıda yapıyorsun
ama o hala sana guvenmıyor....ve ara arada soruyor dıyorsun
bu gercekten cok kotu bır duygudur...karsındakı ınsanın sana guvenmemesı...
sevgılının elının altında ınternet varsa gırıp arastırsın...
bırlıkte doktora gıdın dıcem ama sevgılınde bu guvensızlık varken
emınım doktoruda sen ayarladın dıye supheye dusebılır...
yada oturun netten bırlıkte okuyun.....

ona ne??
madem evlenmediği bir kızla birlikte oluyor, karşısındakinin de evlenmediğindeki yaşadığı cinsellik onu alakadar etmez.
ne hakkı var üzerinizde??

Dengesiz herif yaa..Hayatım necselin dediği gibi doktora git madem kanıtlamak istiyosun ki yerinde olsam çoktan ayrılmıstım ondan.ne demek bişey yasadıysan söyle.Sana keşke yapmasaydın demiycem ama sunu diyebilirim sanırım keşke hakettiğin gibi yaşasaydın..Kendini üzme canım bişeyleri kanıtlamak içinde ugrasma bence bu çok kötü bir durum..mafoldumben

Sana fazla belli etmemeye(!) çalışsa da, sevgilin bu konuyu kafaya takmış canım..

Sen kendinden eminsen gerekli açıklamayı zaten yapmışsın.

Bırak ister inansın ister inanmasın, sana inanmıyorsa zaten bu ilişkide sorun var demektir..
Senin için içini yemesin hiç..

Bundan sonraki cinsel beraberlik konusunda tutucu davran bence..

Sana fazla belli etmemeye(!) çalışsa da, sevgilin bu konuyu kafaya takmış canım..

Sen kendinden eminsen gerekli açıklamayı zaten yapmışsın.

Bırak ister inansın ister inanmasın, sana inanmıyorsa zaten bu ilişkide sorun var demektir..
Senin için içini yemesin hiç..

Bundan sonraki cinsel beraberlik konusunda tutucu davran bence..

kesinlikle katılıyorum..vereliniortak
ayrıca bu sana güvenmediğinide gösterir...
peki sen onu sıkıştırdınmı ilk ilşkinmiydi diye
hayır inanmıyorum bana yalan söğlemene gerek yok de bakalım nasıl bir duruma girecek.:delphin:

iyi ozman madem çok seviyorsun gidin bir kadın doğumcuya görsün gününü
kızlık zarın esnektır oyuzdende kan gelmemiştir.bu kadar basit...

herkesten kan gelmiyo bilmiyomu tecrübesiz :mymeka:
kendimi kanıtlamaya çalışmazdım valla içi içini kemirsin :1closedeyes: umurumda olmaz kendimi bildikten sonra

Valla inanmıyorsa da onun sorunu.Sen gerekli açıklamayı yapmışsın hiç kendini ezdirme ezik de hissetme :delphin: Konuyu tekrar açmaya kalkarsa ben sana doğruyu söyledim ister inanırsın ister inanmazsın böyle devam edersen beni kaybedersin haberin olsun de.Ve arkadaşların dediği gibi de cinsel birliktelik konusunda mesafeli ol ona karşı.Oh valla beyefendiye bak hem istediği zaman ilişkiye girecek hem de aklına geldikçe doğruyu söyle dicek :mymeka:

bikaç kere daha birlikte olun sonunda kan gelecektir..
tövbe tövbe ..
peki onunla evlenmezseniz,bi sonraki ilişkinizde bu soruyla karşılaşmayacak mısınız?karşılaşırsanız cevabınız ne olacak acaba..

bikaç kere daha birlikte olun sonunda kan gelecektir..
tövbe tövbe ..
peki onunla evlenmezseniz,bi sonraki ilişkinizde bu soruyla karşılaşmayacak mısınız?karşılaşırsanız cevabınız ne olacak acaba..

Birs onraki ilişkisinde ''Ben daha önce biriyle beraber oldum''diyecek.Ve sevgilisi de onu gerçekten seven bir adamsa bunu sorun etmeyecek.Erkeklerin hangisi bakir söyler misiniz?Sadece kızları yargılamayalım bu konuda.Ayrıca herkesin kendi hayatı ölçer biçer bunu yaparım sorumluluklarına da katlanırım derse yaşar.Kimseye de birşey demek düşmez.Arkadaş ''ilişkiye girdim çok pişmanım bundan sonraki sevgilime nasıl anlatçam'' diye sormuyo.Sadece sorduğu sorulara cevap vermeye çalışalım buyrunnnnnnnnn

merak etme 1 damlada olsa sonrasında kam gelecektir.ama eğer ayrılırsanız ne yapcaksınız.ilerde başka biriyle birlikte olunca sana aynı soruyu soracak....

Hatalar hatayı doğurmaya mahkumdur...belki o tam işi halledemedi olamaz mı ?

ama kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaptığının bi hata olduğunu umarım anlamıştırsın..
1 yılda ne zaman tanıdın ne zaman sevdin :delphin::delphin::delphin::kızgın::kızgın:

Cok delikanli bir adammis sevgilin...masallah:1closedeyes:

Bu ne yaman celiskidir.....Bekarete önem vermeyen bir adam nasil oluyorda evlenmeden beraber oldugu bir kizin bekaretine takiyor anlamiyorum...:delphin:

Bu konularda tutucu bir erkek madem evlenmeden bir kizlada beraber olmicak...bu kadar:kahve:

kızlık zarının esnekliğinden dolayı kan gelmediği ortada..
ama daha en başta sana güvenmeyen biri ile ne kadar devam edebilirsin bence bunu sorgula.
ama onuda yapamam diyorsan bir doktora gidin...hatta doktoruda ona seçtir.(bunu sorgulayan insan sen doktorlada işini ayarlamışsındır diyebilir )....

tavrını koy canım
bir daha sorarsan tepkinin farklı olacağını söyle
madem inanmış inanmış gibi davransın
sürekli sormasından inandığını zannetmiyorum ben
oda kendini kandırmasın açık olsun
sert bir şekilde tepkini ortaya koyarsan sorun kalmaz bence

Hatalar hatayı doğurmaya mahkumdur...belki o tam işi halledemedi olamaz mı ?

ama kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaptığının bi hata olduğunu umarım anlamıştırsın..
1 yılda ne zaman tanıdın ne zaman sevdin :delphin::delphin::delphin::kızgın::kızgın:

ya pardonda kız burda baska bısey soruyo neden yargılıyosunz?bı ınsanı sevmıs ve yasamıs boyle bıseyı bu karsındakı ınsana guvenmekle ılgılı bıseydır neden hata olsun?erkek yapınca tabı yapar kız yapınca hata.cok sacma ya toplumda bu tabular yıkılmadıgı surece bız bı adım ılerı gıdemeyız !

Back
X