Kafam tatil yüzünden karışık

bodrum soguk olur. daha aşağılara inin. Kekova da benim cok sevdiğimiz bir abimizin arkadaşının yeri var. cok davet edildik ama gitme şansımız olmadı.

https://www.tripadvisor.com.tr/Hote...ide_Manavgat_Turkish_Mediterranean_Coast.html

linkini atayım bak..

http://www.onurpension.com/

birde bulunduğum yerde apart otel var ama burada denize girecek alan yok tekne turuna çıkman lazım denize gitmek için yada en yakın denize sahili olan köyün plajına. onlardan da 15 dk aralarla ile 3 tane var. otelin havuzu var ama. linkini atayım. her odada yemek yapamıyorsun belli odalarda yemek yapılıyor . kendini evinde gibi hissedeceğin bir yerdir.
oda kalhvaltı verir. akşam ve ögle yemeği sana ait.

https://www.tripadvisor.com.tr/Hote...ocek_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html

http://www.viraapart.com/

Çok teşekkür ederim. Özellikle şu son linktekine biraz baktım, eşimle de bir konuşayım. Benim hoşuma gitti çünkü :)

Ben deneyimlemedim ama ablamın hamileliğinde bütün bir yazı birlikte gezerek geçirmiştik. Beş yıldızlı tatil köyünde de kaldık, pansiyonda da, butik otelde de hatta köy evi kiralayıp üç haftayı falan da orda geçirdik. Denize de havuza da girdi, hatta abartıp teknenin en üstünden denize atladı. Bişeycik olmadı.

Tatilde et yemeyin zaten. O sıcakta yiyeceğiniz her et ve türevi hamile olmasanız dahi rahatsızlığa sebep olabilir.

Butik otele gidip akşam yemeğini ne idüğü belirsiz pidecide kebapçıda yiyecekseniz beş yıldızlı oteli tercih edin derim. Yok her akşam balığa ayıracak bütçemiz var derseniz butik otele gidin derim.

Karaburun eco otel, karaburun lipsos atanın yeri, köyceğiz dalyan kano otel... Temiz, düzgün, yemeklerine güvenebileceğiniz butik oteller bunlar. Tavsiye ederim.

Yolculuk için de uçağı tercih etmelisiniz bence.

Teşekkür ederim, Karaburun değil ama Dalyan aklımda olan yerlerden biri, birazdan bakacağım. Her gün balık için bütçe ayırırız ama ben yiyebilir miyim onu bilmiyorum. Şu an balık fikri bile midemi kaldırıyor çünkü :(

Çok teşekkür ederim. Özellikle şu son linktekine biraz baktım, eşimle de bir konuşayım. Benim hoşuma gitti çünkü :)
son attığım yerin sahipleride müşterileri de cok güzeldir. otelin kendi gezi teknesi de var isterseniz özel çıkarsınız ister tur tekneleri var anlaştıkları onlara yönlendirirler. hiç sorun yaşamassın. bahçelerinde soğan, biber,marul filan da yetiştirirler. toplayıp yiyebilrisiniz.
Onur'un yerini de o bizi tanıştıran abi cok cok met eder.

Teşekkür ederim, Karaburun değil ama Dalyan aklımda olan yerlerden biri, birazdan bakacağım. Her gün balık için bütçe ayırırız ama ben yiyebilir miyim onu bilmiyorum. Şu an balık fikri bile midemi kaldırıyor çünkü :KK43:

Öyle de bir dert var tabi. O zamana kadar mide bulantıları normale döner umarım.
Dalyana giderseniz güzel yerler tavsiye edebilirim yemek için. Her sene gideriz biz. Bir de dalyana yakın gökbel köyünde iztuzuna tepeden bakan villa gökbel var. Orayı da bir araştırın.

Öyle de bir dert var tabi. O zamana kadar mide bulantıları normale döner umarım.
Dalyana giderseniz güzel yerler tavsiye edebilirim yemek için. Her sene gideriz biz. Bir de dalyana yakın gökbel köyünde iztuzuna tepeden bakan villa gökbel var. Orayı da bir araştırın.
dalyan da güzeldir...

champagneshimmer champagneshimmer , in vino veritas in vino veritas ikinize de çok teşekkür ederim, gerçekten güzel ve faydalı öneriler oldu benim için. Eşimle de bir tekrar değerlendirdikten sonra kararımızı veririz sanırım. Şu an her şey dahil fikrinden oldukça uzaklaşmış durumdayım. Temiz butik otel daha mantıklı gelmeye başladı. Tekrar teşekkür ederim

champagneshimmer champagneshimmer , in vino veritas in vino veritas ikinize de çok teşekkür ederim, gerçekten güzel ve faydalı öneriler oldu benim için. Eşimle de bir tekrar değerlendirdikten sonra kararımızı veririz sanırım. Şu an her şey dahil fikrinden oldukça uzaklaşmış durumdayım. Temiz butik otel daha mantıklı gelmeye başladı. Tekrar teşekkür ederim

Bişey değil canım. İyi eğlenceler...

Uçakla gidin

Eğer balıkla sıkıntınız yoksa deniz kenarında balık restoran otel tadında küçük yerlere gidin

Büyük oteller daha sıkıntılı olur

Serin olması sıkıntı değilse çökertme koyunu tavsiye ederim

Kahvaltı kendi ürünleri öğlen zeytinyağlı menü akşam da ızgara ne istersen

Hamileyîm dediğiniz anda da yeşilliklerinizin fazladan yıkanacağım düşünüyorum aile işletmesi şeklindeler

Uçakla gidin

Eğer balıkla sıkıntınız yoksa deniz kenarında balık restoran otel tadında küçük yerlere gidin

Büyük oteller daha sıkıntılı olur

Serin olması sıkıntı değilse çökertme koyunu tavsiye ederim

Kahvaltı kendi ürünleri öğlen zeytinyağlı menü akşam da ızgara ne istersen

Hamileyîm dediğiniz anda da yeşilliklerinizin fazladan yıkanacağım düşünüyorum aile işletmesi şeklindeler

Çökertme Koyu butik hotel i mi kastettiniz acaba? İnternette bir tek Orayı buldum da

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyaç duydum.

Eşim mecburen haziran ayında izin almak zorunda kaldı. Gebeliğimin 12.Haftası olacak. Eşimin memleketi bize 1000 km mesafede uçakla 1.5 saat, uçakla mı gitsek, arabayla mı karar veremedik. Bu birinci sorum.

İkinci sorum da Toxoplasma negatif çıktığı için dışarıda bir şey yemem tehlikeli, temiz ve güvenli bir tatil yapmak istiyoruz. Bunun için paraya kıyıp 5 yıldızlı bir otel mi yoksa geze geze butik otel tatili mi karar veremedik. Özellikle gebeliğinizde yaptığınız tatil varsa çok makbule geçecek cevaplarınız. Şimdiden teşekkür ederim
Doktor onay verirse uçakla gidebilirsin.3ay riskli deil.toxoplasma benimde negatif.oyüzden beş yıldızlı otelde olsa butik otelde olsa rahat edemezsin diye düşünüyorum.doktorum yüzde yüz emin olmadığın yerden yeme dedi banada.ay zor bu işler bilemedim.ben korkudan evden başka yiyemiyorum

Çökertme Koyu butik hotel i mi kastettiniz acaba? İnternette bir tek Orayı buldum da
Bir kaç tane var

Mekan küçük doğal vs

Biz orhan pansiyonda kaldık diğerlerini de gördük

Yaklaşık yerler ama Haziran serin olabilir

Gece denize sıfır masa koyuyorlar orada yemek yiyip oturuyorsun

Kahvaltı öğle yemeği vs de hep dışarda kapalı değil binaya tıkılmıyorsunuz

Az kişilik olduğu için de hamile olduğunuz için özel siparişinizle vs ilgilenirler

15 saat napıcaksınız arabayla. Hamile kadınlar o kadar uzun yolculuğa çıkmamalı ne olursa olsun, bir şey olsa gebeliğin başında da olur, nolacak yol ortasında.
Bir de fazla pimpirik yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum, temiz bi butik otele gidip yer içersiniz.

Bir kaç tane var

Mekan küçük doğal vs

Biz orhan pansiyonda kaldık diğerlerini de gördük

Yaklaşık yerler ama Haziran serin olabilir

Gece denize sıfır masa koyuyorlar orada yemek yiyip oturuyorsun

Kahvaltı öğle yemeği vs de hep dışarda kapalı değil binaya tıkılmıyorsunuz

Az kişilik olduğu için de hamile olduğunuz için özel siparişinizle vs ilgilenirler

İnternette trip advisor booking gibi siteler de çıkmıyor ama siz memnun kalmışsınız sanırım Orhan pansiyondan? Güzel ve temiz bir yere benziyor, bu seçeneği de göz önünde bulunduracağım. Teşekkür ederim :)

Çok küçük bir yer adını azında çıkıyor o sitelerde yoktur

Zaten tavsiye ile gidiliyor genelde

Gidenler 3-5-8-10 yıldır geliyoruz vs dediler

Tanıdık oluyor o kendi tanıdığına söylüyor vs

Biz geçen sene 20 gün tatil yaptık her şey dahil otelde de yarım ansiyon bir yerlerde de burada da kaldık en çok burada dinlendik

Tabii siz daha hareketli tatil sevebilirsiniz

Çok küçük bir yer adını azında çıkıyor o sitelerde yoktur

Zaten tavsiye ile gidiliyor genelde

Gidenler 3-5-8-10 yıldır geliyoruz vs dediler

Tanıdık oluyor o kendi tanıdığına söylüyor vs

Biz geçen sene 20 gün tatil yaptık her şey dahil otelde de yarım ansiyon bir yerlerde de burada da kaldık en çok burada dinlendik

Tabii siz daha hareketli tatil sevebilirsiniz

Evet internetten kendi sitesinden baktım, aradım hatta. Samimi ve temiz bir yere benziyor. Fiyatı da makulmüş, teşekkür ederim öneriniz için :)

Evet internetten kendi sitesinden baktım, aradım hatta. Samimi ve temiz bir yere benziyor. Fiyatı da makulmüş, teşekkür ederim öneriniz için :)

özelden bana da atsana bu sene kaç lira dediler

hoş Haziran ucuzdur iyice ramazan ve okullar açık

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyaç duydum.

Eşim mecburen haziran ayında izin almak zorunda kaldı. Gebeliğimin 12.Haftası olacak. Eşimin memleketi bize 1000 km mesafede uçakla 1.5 saat, uçakla mı gitsek, arabayla mı karar veremedik. Bu birinci sorum.

İkinci sorum da Toxoplasma negatif çıktığı için dışarıda bir şey yemem tehlikeli, temiz ve güvenli bir tatil yapmak istiyoruz. Bunun için paraya kıyıp 5 yıldızlı bir otel mi yoksa geze geze butik otel tatili mi karar veremedik. Özellikle gebeliğinizde yaptığınız tatil varsa çok makbule geçecek cevaplarınız. Şimdiden teşekkür ederim

merhaba bende de toxoplasma negatif idi. et-yumurta iyi pismis ve sut-yogurt pastorize oldugu takdirde hicbir sikinti yok. yesil sebzeleri de yikamadan yemeyin, yeter.

Back
X