- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
Yani anladığım kadarıyla küçükken psikolojik yada fiziksel rahatsızlık geçirmeyen insanlar kariyer olarak kendini geliştirmiş insanlar diyosunuz. seçilmiş insanlar diye
Ben küçükken çok sorunlu bi çocukluk geçirdim ailevi konularda v.s çok zorluydu.
Psikolojim çok kötüydü. şimdi 20 yaşındayım devlet memuruyum bu yılda icra müdürlüğü sınavına hazırlanıyorum
Azda olsa kendimi geliştirmeye çalışıyorum işte..
Yani illa sizin dediğiniz gibi olmayabiliyor yanlışta anlamış olabilirim ama kendini öyle şartlandırma derim
tatlım bence oyle degıl ornegın benım cocukluum sorunsuz ve saglıklı gectı psikolojik acıdan cok cok ıyıydı keske o donemlere gerı donsem saglık olarakta bı su cıcegı gecrdm o kdr ama buyuyunce okul knsnda sanssızlklarm oldu uni kazandm okudugum bolumu sevmıodum bı yandan ıng kursuna gıdıp hosteslk ıcın hazırlanıodm ve bı talhsızlk sonucu kolum kesldı e böyle olunca kapatmak zorunda kaldım o defterı unıyıde 3.sınıftan terk ettm bu asıfırdan hukuk fkltesıne gırdım 1.sınıftaım yas 22 daha part harıcınde bı ısm yok ve onumde uzun seneler vr karamsarlıga dusme sen cabala hepmz cabalayalım mtlaka karslıgını alırız ınanıorm
Yani anladığım kadarıyla küçükken psikolojik yada fiziksel rahatsızlık geçirmeyen insanlar kariyer olarak kendini geliştirmiş insanlar diyosunuz. seçilmiş insanlar diye
Ben küçükken çok sorunlu bi çocukluk geçirdim ailevi konularda v.s çok zorluydu.
Psikolojim çok kötüydü. şimdi 20 yaşındayım devlet memuruyum bu yılda icra müdürlüğü sınavına hazırlanıyorum
Azda olsa kendimi geliştirmeye çalışıyorum işte..
Yani illa sizin dediğiniz gibi olmayabiliyor yanlışta anlamış olabilirim ama kendini öyle şartlandırma derim
yok cnm senin dediğin gibi değilde.yani şöyle: çok sağlıklı büyümüş insanlar bir yerlere gelemeyedebiliyolar,onu biliyorum.ama bir takım sorunlar geçirmiş insanlar mı hep başarısız olur onu merak ettim.turp gibi insanlar sanki yaa...
bilakis sorunlu insanlar daha iyi yerlere geliyor.
başarılı insanların biyografilerine bakınca hiçbiri pamuk gibi aileden gelmiyor.
hep problemli, hep sıkıntılı çocukluk. bir anda parlama.
doktor örneği, erkek arkadaşım doktor; iki sene boyunca evden çıkmamış-depresyonun dibini görmüş bir adamdır.
ben desen yıllardır antidepresanlarla dururdum, alkol bağımlılığı o bu. gazeteci oldum.
bir de 20 yaşında her şey hazır olmuyor.
ben 20'yken yeni mezun olmuştum, evde oturuyordum; sürekli iş arıyordum ve ne iş olsa yaparım diyordum.
biraz zaman gerekiyor, şans gülüyor yeterince beklersen ve ararsan.
umarım umarım hemen kurtulursun bu umutsuzluktan:)
Sevgili arkadaşım;
düşüncelerini,anlatmak istediklerini çok çok iyi anladığımı düşünüyorum.bu durumun,yani benim durumumun,çocuklukla alakası var mı bilmiyorum ama en kötüye yada en iyiye götüren tek şey özgüven.ve bu beni eksikliğiyle kötüye götürüyor... Kimini yaşadıkları hırslı yaparken,kiminide içine kapanık yapabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?