- 17 Ağustos 2011
- 24.665
- 155.264
- 798
- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
tatlım bence oyle degıl ornegın benım cocukluum sorunsuz ve saglıklı gectı psikolojik acıdan cok cok ıyıydı keske o donemlere gerı donsem saglık olarakta bı su cıcegı gecrdm o kdr ama buyuyunce okul knsnda sanssızlklarm oldu uni kazandm okudugum bolumu sevmıodum bı yandan ıng kursuna gıdıp hosteslk ıcın hazırlanıodm ve bı talhsızlk sonucu kolum kesldı e böyle olunca kapatmak zorunda kaldım o defterı unıyıde 3.sınıftan terk ettm bu asıfırdan hukuk fkltesıne gırdım 1.sınıftaım yas 22 daha part harıcınde bı ısm yok ve onumde uzun seneler vr karamsarlıga dusme sen cabala hepmz cabalayalım mtlaka karslıgını alırız ınanıorm
canım nereye atandın kac puan aldın nasıl basardın yaa darısı basımıza...
konuya gelınce ben seçilmiş insan dıye bır şey dusunmuyorum nerelerden nerelere gelen insanlar var...
iş bıraz ınsanın kendınde...
ya arkadaşlar mesela ben küçüklüğümde bir kaç hastalık filan geçirdim.yani talihsizlikler yaşadım.şimdi geldim 20 yaşıma mesela yani kariyer anlamında bişeyler yapamıyorum henüz.çok cnm skılıyo bu duruma.yani diyorum baştan talihsizlik buldu sonra devam mı etti acaba???* mesela o yüksek yerlerde olan insanlar böyle kanser,işitme kaybı,görme kaybı,psikolojik problemler geçirmemiş insanlar mı oluyolar? yani topluma yeterince faydalı olabilmek için onlar özel yaratılmış insanlar mı acaba? mesela sürekli psikolojik problemler yaşayan insan iyi bir meslek sahibi olamaz mı? ben hep bakıyorum o doktorlar filan ne bileyim böyle psikolojik rahatsızlık geçirmemiş yada çok önemli hastalıklar geçirmemiş insanlar.kısacxası sağlıklı bir çocukluk geçirmiş insanlar.yani iş hayatında yaşadığı zorluklar olabilir ondan bahsetmiyorum.sağlık açısından.bu unutkanlık filan ne bileyim hep normal insanlarda mı olur.onlar neden hep sağlıklı olur?yani ben mi yanılıyorum anlamadım.lütfen kafama çok takıldı.görüşlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?