Kafama Çok takıyorum :(

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Selam KK.... Ben kilomu çok kafama takıyorum.. 1.65 boyum ve 65 kiloyum.. Çalışmaya başladıktan sonra son iki yılda 10 kilo aldım. Bilgisayar başında çalışıyorum. Çok yemek yemiyorum ama bi on kilo vermem lazım hatta 15 Çok zayıf olmak istiyorum ama diyet yapamıyorum etrafımdakiler normalsin diyolar nisanlımda dahil çok zayıf istemiyor beni.. Ama ben çok takıyorum kafama yemek yediğime bin pişman oluyorum Hatta kendime beddua bile ediyorum hasta olayımda yemek yiyemeyeyim çok zayıf olayım die psikolojim bozuldu kilo veremiyorummmmm

Son düzenleme:
az az sık sık yemeyi denedin mi canım?
birde psikolojikmen yediğin zaman onun sende kilo yapmayacağını düşünmeni tavsiye ederim

İşe giderken veya dönerken yürümeyi deneseniz? Ya da otobüs/minibüsten bir durak önce ya da sonra inip yürüyüş yapsanız? Yürümenin faydası oluyor çünkü.

Bence boyuna göre kilon çok fazla değil gibi kendine haksızlık etme.Sanırım bilgisayar başında çalıştığın için işe başladıktan sonra yaşam biçimin değişmiş ve 10 kilo olarak sana geri dönmüş.Birde şunu merak ettim bilgisayar başındayken öğün atlıyormusun ?

az az sık sık yemeyi denedin mi canım?
birde psikolojikmen yediğin zaman onun sende kilo yapmayacağını düşünmeni tavsiye ederim
aslında yedikten sonra pişmanlık bile kilo aldırıyomus canım biliyorum ama elimde değil..

İşe giderken veya dönerken yürümeyi deneseniz? Ya da otobüs/minibüsten bir durak önce ya da sonra inip yürüyüş yapsanız? Yürümenin faydası oluyor çünkü.

Evim Çok dik bayırda ve İşyerime uzak buna rağmen yürüyerek çıkıyorum o yokuşu ve işe yürüyerek gidiyorum

Hayır canım atlamıyorum aksine düzene girdi yemek yemem. .. Önceden düzensizdim ve zayıftım. Sabah Kahvaltı ve öğle yemeğimi tam saatimde yiyorum :26:

Canım ekmek yemeyi kes ve 6 dan sonra yeme geriye kalan bütün gün ne yersen ye vücut eritiyo belli şekilde ben bu şekilde çok rahat kilo verenler gördüm i ayrıca kesinlikle yürüyüş çok önemli düğün yaklaştıkçada ztn stres yüzünden ister istemez veriyorsun biraz ayrıca kilonda çok normal emin ol

Hayır canım atlamıyorum aksine düzene girdi yemek yemem. .. Önceden düzensizdim ve zayıftım. Sabah Kahvaltı ve öğle yemeğimi tam saatimde yiyorum :26:

Anladım hergün aynı tür şeyler yiyip hep aynı fiziksel aktiviteleri yapıyorsan vücut alışmış olabilir bu duruma sana tavsiyem hayatına hareket kat.İişin yürüme mesafesindeyse yürü yani yapabileceğin değişiklikler kısıtlı bile olsa yapmaya çalış mutlaka faydasını görürüsün.Birde beslenmene dikkat et 3 beyazı azalt canım az yağlı ye bol su tüket...

Annemde aynısını diyor canım ya benim hiç inanasım gelmiyor... verdiğin tavsiyelere uyucam çok tesekkürler

Tesekkür ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…