Müşkülpesent ne demek acabaaa :44: yeni bi terim öğrenmiş olim
Zor beğenen demek..ben öyleyimdir de en azından herkes bana müşkülpesent misin diye soruyor.Bir sefer de soran taraf ben olim dedim.Sordum rahatladımm ohhhhhhh
evet dedin,helva da çok severim de yanlış anlaşılmasın biri ölse de helvasını yesek babında değil,hani biri yapsa da yesek anlamındaben sana helvamı göndercemi söylemiştim demiiiii
Ya bıktım arkadaşlarımdan kızlar sürekli izlediği diziler hakkında yorum yapıp makyaj giyim alışveriş magazin ve sevgililerini konuşuyorlar. Erkeklerse sürekli futbol arabalar siyaset vb. Sanki çok normallermiş gibi dizi izlemiyorum diye beni kınıyorlar, okey bilmiyorum diye, hayran oldukları oyuncuyu tanımıyorum diye. Kafama göre bi arkadaş bulamıcam mı ben ya!?
Ya bıktım arkadaşlarımdan kızlar sürekli izlediği diziler hakkında yorum yapıp makyaj giyim alışveriş magazin ve sevgililerini konuşuyorlar. Erkeklerse sürekli futbol arabalar siyaset vb. Sanki çok normallermiş gibi dizi izlemiyorum diye beni kınıyorlar, okey bilmiyorum diye, hayran oldukları oyuncuyu tanımıyorum diye. Kafama göre bi arkadaş bulamıcam mı ben ya!?
Müşkülpesent ne demek ben de yeni öğreniyorum. Biraz öyleyim. Ferihalarından Emirlerinden ben de bıktımÖzetleri dinlemek zorundayım sanki. Çoğu gerçek adı Çağataymış onun hayranı. Onlara katılmayınca da asosyal damgası yiyorum. Erkeklerle bi derece daha iyi ama onlarla da heryere gidemiyorum.
Aynen. Ben de düşündüm üniversitede kafama göre bulurum her çeşit insan vardır. Üniversitede okuorum hala bulamadım :) Yurtta zorla Halil Sezai dinletiyorlarTelefon alarmları sabah o çalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?