Kafama göre arkadaş yok

mltm_hn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
71
0
36
Ankara
Ya bıktım arkadaşlarımdan kızlar sürekli izlediği diziler hakkında yorum yapıp makyaj giyim alışveriş magazin ve sevgililerini konuşuyorlar. Erkeklerse sürekli futbol arabalar siyaset vb. Sanki çok normallermiş gibi dizi izlemiyorum diye beni kınıyorlar, okey bilmiyorum diye, hayran oldukları oyuncuyu tanımıyorum diye. Kafama göre bi arkadaş bulamıcam mı ben ya!?

merak etme yalnız değilsin.. çok var bu dertten muzdarip olan okey bende bilmiyorum ama yancı olmaktan memnunum

Nasıl arkadaş isterdim? Özenti olmayan, doğal, dürüst, sahte davranışlar sergilemeyen, çıkarcı olmayan. Müzik yemek gibi konularda da uyuşmak isterdim. Onlar kokoreç balık vb yerken ben salata yiyorum.

:S bu aradığın özelliklerde insan varmı artık dünyada bilemicem cnm Allah kolaylık versin inşallah bulursun ama tabiki herkesin dinlediği müzik veya yiyeceği yemek aynı olamaz bunların hepsini arayamazsın arasanda bulamazsın gibi geldi bana :44:

Bu arada sevmediğim insanlara denk gelince ya da birisine sinir olunca da düşünce gücüyle yok etmeye çalışıyorum .nedense böyle yapınca keyfim yerine geliyor.var bi psikopatlık ama anlamadım

aa ben de öyleyim nadir dizi izlerim ve okeyde bilmem az bilirim yani.ama bununla asla kınanmadım hatta dizi izledikleri için hayatları tv karsısında geçtiği için ben onları kınadım.bir kitap okumak tvden iyidir onlar dizileri gömülüp saçma sapan şeyler ögrenirken ben 1 kitap okur bişeyler ögrenirim daha iyi.bence sen onları kına şahsen ben öyle yaparım

ahh ahh seni en iyi ben anlarım yabancı dizi izleyip duruyorlar sonra da onun oyuncularından konuşuyorlar ben bilmiyorum diye de 'cahil' oluyorum ömründe adam akıllı kitap okumamış gazete okumamış saçma sapan insanlarla muhattap olmak gerçekten çok zor. bir de her işime karışmıyorlar mı deli oluyorum deli. ama dersimi aldım ben artık. bir yere yemeğe gitcek oluyorum "kızlar isterseniz bana eşlik edebilirsiniz ben biraz açım dersten önce şurda yemek yicem" diyorum. tamam geliriz diyolar yarım saat sonra hepsi gelip oraya gitmeyelim buraya gidelim diyolar. yemin ederim lahmacun yemekten gına geldi. gitmeyince de "kendisini toplumdan soyutlayan cahil insan" oluyorum bir de sabahtan akşama kadar o dünyanın en saçma dizilerinden biri olan ferihayı anlatmıyorlar mıı..........

bu konuda müzdarip olanlardan biri de benim arkadaşlar ya
benimde kafama göre arkadaşım yokkk.herkes bi alem.ben olgun,konuşmasını bilen,saçma hareketlerde bulunmayan,kılığına kıyafetine dikkat eden bir arkadaş modeli istiyorum ama olmuyo nedense.nerde şakir var gelip beni buluyo.elemeye kalkıncada etrafımda kimse kalmıyo.offf bu sene üniversiteliyim.inş. orada bulurum.valla kafayı yedim bende artık.erkeklerle muhatap oluyorum.kızlardan bin kat daha iyiler.

Müşkülpesent ne demek ben de yeni öğreniyorum. Biraz öyleyim. Ferihalarından Emirlerinden ben de bıktım Özetleri dinlemek zorundayım sanki. Çoğu gerçek adı Çağataymış onun hayranı. Onlara katılmayınca da asosyal damgası yiyorum. Erkeklerle bi derece daha iyi ama onlarla da heryere gidemiyorum.

evet erkeklerle arkadaş olmak bu yüzden pek iyi değil.mesela erkekle bir lavobaya gidebilir misin yada ne bileyim hastaysan arkamda leke var mı diyebilirmisin....zor

Aynen. Ben de düşündüm üniversitede kafama göre bulurum her çeşit insan vardır. Üniversitede okuorum hala bulamadım :) Yurtta zorla Halil Sezai dinletiyorlar Telefon alarmları sabah o çalıyo

Aynen. Ben de düşündüm üniversitede kafama göre bulurum her çeşit insan vardır. Üniversitede okuorum hala bulamadım :) Yurtta zorla Halil Sezai dinletiyorlar Telefon alarmları sabah o çalıyo

allah kolaylık versn valla.eğer oldun bir insansanız gerçekten çok zor oluyo arkadaş bulmak kafamıza göre.bnmde etrafımda bir ton insan var ama anlaşamıyorum.ben farklıyım çünkü.hepsi çocuk gibi.erkeklerle arkdaşlık kuruyorum bazen.bir yere kadar tabii o da.onlarda aşık oluyolar hemen ilginç..hiç mi yok cnm yaa koskoca okulda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…