Kafama göre arkadaş yok

bir de beni hiç ciddiye almıyorlar. salak muamelesi yapıyorlar bana. bazen çok ani tepkiler veriyorum yani bu benim kişiliğimin bir parçası. gerçekten bunun da farkındayım kendimi frenlemeye çalışıyorum. ama kimsenin ciddiye almadığı ortada. ben bir şey söylediğimde etraftaki kızların hepsi birbirlerinin gözünün içine manalı manalı bakıyorlar. sanki ben anlamıyorum. en kötü günlerinde destek verdim neler yaptım anlatamam. ben erkek arkadaşımdan ayrıldım ağlıyordum. bana gelip ne dediler biliyo musunuz "karşımızda ağlayıp durma nasılsa geri dönceksin" dediler. bir küsüp bir barışan çift değildik. ayrıldık ve bitti.
haftalardır sınıfta durgunum bir takım problemlerim var kimse de farketmedi. bana bazen öyle davranıyorlar ki acaba gerçekten ben salak mıyım diye düşünmeye başladım.
bugün içlerinden biri bana ne sordu biliyor musunuz? " fatih sultan mehmed ankarayı mı fethetmişti" dedi kız ya.
ben hiç ezmeden hayır canım yok öyle değildi sanırım dedim (yuh ya nasıl bilmiyorsun diyebilirdim mesela)
bugün de dershaneye gittik 6 kişi aynı sınıftayız dershanede kimse bana bir naber nasılsın diye sormadı. yüzüme bile bakmadılar ama işlerine gelince canım cicim oluyorlar. matematikten 100 bekliyordu hanımefendi. 6 tane yanlış yapmış cevap anahtarını gösterdim. sinirinden yüzüme bakmıyor

artık takmamaya başladım zaten. 2-3 tane dostum var yeter bana

Üniversiteye yeni başladığım için bulamıyorum belki de. 1. sınıfım. Fakat bakıyorum da benlik kimse yok. Geçen bi arkadaş dedi ki Alanya şehir miydi :) Daha haritayı bilmeyenlerle muhatap olmak istemiyorum. Soğuyorum.

doğru söylüyosun cnm.valla cahil insanlar muhatap olma bencede.ama elemeye kalkıncada kimse kalmıyo demiii...

Kimse kalmıyo. Yurt odasında zaten 4 kişiyiz. Onlarla takılıyorum zorunluluktan. Sınıftada az kişiyiz. Toplam 24 o yüzden elenmiyor da.

Kimse kalmıyo. Yurt odasında zaten 4 kişiyiz. Onlarla takılıyorum zorunluluktan. Sınıftada az kişiyiz. Toplam 24 o yüzden elenmiyor da.

valla bende öyleyim.herkesle muhatp olmam mesela.yapıma uygun olursa konuşurum.ama henüz bulamadım tam olarak öyle birin..bakalım sonumuz ne olcakk

siz biraz sosyal olmayı deneyebılırsınız .

Makyaj, alışveriş, giyim, sevgililer, diziler, futbol, arabalar ve siyaset üzerine konuşmaktan hoşlanmıyorsun? Bu durumda geriye yaşıtın insanların ilgilendiği pek birşey kalmıyor, bu yüzden onlardan sıkılıyor olabilirsin. Kendi ilgi alanların neler? Onları çevrenle paylaşmayı denesen belki ortak zevklere sahip birilerini bulursun. Buarada Halil Sezai işkencesine maruz kalman beni çok üzdü

merhaba.sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.bir kaç yerde de gördüm.gerçekten mantıklı şeyler yazıyosunuz:)

kafana göre birini bulmak zordur canım ama mümkün olduğunca ortak noktalarının olduğu yanında olmaktan sıkılmadığın arkadaşlar edinmeye çalışabilirsin.bende seçiciyimdir ama kimse dört dörtlük olmuyor beklentilerini azaltırsan kusursuzu aramazsan mutlaka senin gibi değil ama sana yakın kişiliği olan bir iki arkadaş bulursun canım

ya kızlar bence tv ne bilim okey gibi konularda aslında çok da şey değil.. yani ıı nasıl anlatsam hani bunları bilinde köşede dursun hayatınızın merkezinde olmasın..
bende tv izlerim(arasıra pembe dizi tarzı hariç) okey biliyorum fln ama bence de bunları bilmek bir ayrıcalık yetenek fln değil.
Ayrıca bendede aynı sorun var. Arkadaşlarımın ondan bundan film sanat kitap müzik gibi kültürel şeylerden haberi olmasını istiyorum ama genelde ben anlatıyorum onlar a öyle mi fln diyolar gerçi bnmde çok bildiğimden değil. ama istiyorumki birbirimizden birşeyler öğrenelim boş boğazlık etmeyelim. ama gel gör ki öyle bir arkadaş bulamıyorum

Arkadaş olabiliriz :$

Kizlar hic kafaniza takmayin böyle seyleri. Bende sizler gibiyim, aksama kadar dizi muhabbeti su magazada söyle bir sey gördüm muhteseeeaaaggmdiii laflari, falancanin saci filancanin sevgilisi muhabbetlerinden tiksiniyorum. Bir de bunlar 2 yabanci dizi izledikleri zaman kendilerinin dünyanin en zeki en kültürlü insani sanmiyolar mi of of of. Yanlarinda uzayli gibi hissediyorum hani azinlikta olan onlar olsa uzaylilar derim ama azinlikta degiller. Her yerdeler. Hepsinin konusmasi, canta tutus sekilleri oturup kalkmalari, sigara icmeleri, telefon kullanma bicimleri bile ayni. Bunlar nasil bir tür anlayamiyorum. Sonuca gelecek olursak böyle insanlarla ayni duygulari yasamiyor ayni zevkleri paylasmiyor olmak hic birimiz icin kayip degil

Bende Türk dizisi izlerim (Ferihayi hic seyretmedim reklamlarini görmek bile nefret etmeme yetti), yabanci diziler de izlerim ama benim muhabbetlerim izledigim diziler, aldigim kiyafetler yeni cikan fondötenler olmadi hic bir zaman olacagini da zannetmiyorum. Kafaniza göre birini bulamazsaniz da yalniz takilin ben öyle yapiyorum su ana kadar memnunum, illaki bir gün benim kafa yapima uygun bir arkadasim da olacaktir. Umudumu kaybetmedim

bide hiç bilmediğiniz kocaaaa bir şehirde bir apartmanın içince tek başınıza olsanız ne olacak. düşünsenize kıkır kıkır kız sohbetleri yok, kız kıza dolaşma gezme yok, hadi gel oturalım diyen yok... pöfff sıkıcı ama olsun sabır ediyorum.
Ankarayı sırf bu yüzden sevemedim gitti.
kız arkadaşlarımla ciddi sohbetler yapmayı, yeri geldiğinde aniden aklımıza geleni yapmayı, beraber mutfakta bişeyler yapmayı, kahkahalar atmayı özledim. hatta sizin o sevmediğiniz saç makyaj dizi muhabbetlerini bile özledim ben

Biz elimizdekilerin değerini mi bilmiyoru<z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…