Üniversiteye yeni başladığım için bulamıyorum belki de. 1. sınıfım. Fakat bakıyorum da benlik kimse yok. Geçen bi arkadaş dedi ki Alanya şehir miydi :) Daha haritayı bilmeyenlerle muhatap olmak istemiyorum. Soğuyorum.
Kimse kalmıyo. Yurt odasında zaten 4 kişiyiz. Onlarla takılıyorum zorunluluktan. Sınıftada az kişiyiz. Toplam 24 o yüzden elenmiyor da.
Ya bıktım arkadaşlarımdan kızlar sürekli izlediği diziler hakkında yorum yapıp makyaj giyim alışveriş magazin ve sevgililerini konuşuyorlar. Erkeklerse sürekli futbol arabalar siyaset vb. Sanki çok normallermiş gibi dizi izlemiyorum diye beni kınıyorlar, okey bilmiyorum diye, hayran oldukları oyuncuyu tanımıyorum diye. Kafama göre bi arkadaş bulamıcam mı ben ya!?
Makyaj, alışveriş, giyim, sevgililer, diziler, futbol, arabalar ve siyaset üzerine konuşmaktan hoşlanmıyorsun? Bu durumda geriye yaşıtın insanların ilgilendiği pek birşey kalmıyor, bu yüzden onlardan sıkılıyor olabilirsin. Kendi ilgi alanların neler? Onları çevrenle paylaşmayı denesen belki ortak zevklere sahip birilerini bulursun. Buarada Halil Sezai işkencesine maruz kalman beni çok üzdü
ya kızlar bence tv ne bilim okey gibi konularda aslında çok da şey değil.. yani ıı nasıl anlatsamhani bunları bilinde köşede dursun hayatınızın merkezinde olmasın..
bende tv izlerim(arasıra pembe dizi tarzı hariç) okey biliyorum fln ama bence de bunları bilmek bir ayrıcalık yetenek fln değil.
Ayrıca bendede aynı sorun var. Arkadaşlarımın ondan bundan film sanat kitap müzik gibi kültürel şeylerden haberi olmasını istiyorum ama genelde ben anlatıyorum onlar a öyle mi fln diyolar gerçi bnmde çok bildiğimden değil. ama istiyorumki birbirimizden birşeyler öğrenelim boş boğazlık etmeyelim. ama gel gör ki öyle bir arkadaş bulamıyorum
Arkadaş olabiliriz :$
bide hiç bilmediğiniz kocaaaa bir şehirde bir apartmanın içince tek başınıza olsanız ne olacak. düşünsenize kıkır kıkır kız sohbetleri yok, kız kıza dolaşma gezme yok, hadi gel oturalım diyen yok... pöfff sıkıcı ama olsun sabır ediyorum.
Ankarayı sırf bu yüzden sevemedim gitti.
kız arkadaşlarımla ciddi sohbetler yapmayı, yeri geldiğinde aniden aklımıza geleni yapmayı, beraber mutfakta bişeyler yapmayı, kahkahalar atmayı özledim. hatta sizin o sevmediğiniz saç makyaj dizi muhabbetlerini bile özledim ben
Biz elimizdekilerin değerini mi bilmiyoru<z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?