- 19 Mart 2017
- 32
- 22
- 3
- Konu Sahibi Sunlight24
Herkese iyi akşamlar. Yüksek lisans öğrencisiyim ve 24 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı, lise dışında gerçekten hoşlandığım insan da olmadı. Çok mu seçiciyim bilmiyorum ama sadece ortak zevklerimizin olduğu birisini arıyorum. 18 yaşımdan beri düzenli spor yapıyorum, boyum uzun, fiziğim gerçekten çok güzel ve karşımdaki insandan da bunu bekliyorum haliyle. Ayda en az bir kitap bitirmeye çalışırım, alanımla ilgili veya değil fark etmez, imla kurallarına dikkat etmeyen birisini görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. Mümkün olduğunca sinemaya, tiyatroya, konsere, kurslara giderim üstelik bunu öğrenci halimle harçlıklarımı biriktirip yaparım. Mümkün olduğunca da çok film izlerim.
Bunları yazdım çünkü yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce beklentilerim fazla mı? Kendimde olmayan bir şeyi karşımdakinden bekleyemem ama ortak zevklerimiz olmadığı sürece de mutlu olabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Kendimi böyle net çizgilerle çok mu kasıyorum bu konuda? Yaşıtlarım evlendi, sevgilileri var çoğunun ve bu gidişle yalnız öleceğim sanırım... Görüşlerinize ihtiyacım var bu konuda
Bunları yazdım çünkü yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce beklentilerim fazla mı? Kendimde olmayan bir şeyi karşımdakinden bekleyemem ama ortak zevklerimiz olmadığı sürece de mutlu olabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Kendimi böyle net çizgilerle çok mu kasıyorum bu konuda? Yaşıtlarım evlendi, sevgilileri var çoğunun ve bu gidişle yalnız öleceğim sanırım... Görüşlerinize ihtiyacım var bu konuda