- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.117
- 598
- Konu Sahibi Sunlight24
Zaten kafasi calisan bir adam bulursan imlaya da dikkat eder, sagligina da, davranislarina da. Ayrica sanattan siyasetten de anlar, ha zevkleriniz tutmaz o ayri, atiyorum sen avrupa simemasi seversin o uzakdogu sinemasina bayilir, ama bu farkliliklar da hem iliskinize renk katar hem ufkunuzu acar ikinizin de.
Tek yanlisin o dedigin kisiyi aramak/beklemek... yapman gereken sana ilgi duyan herkesi degerlendirip aralarindan uygun olanlara bir sans vermek, cunku bazen hic ummadigin kisilerden hic ummadigin bir donanim cikabiliyor.
Tek yanlisin o dedigin kisiyi aramak/beklemek... yapman gereken sana ilgi duyan herkesi degerlendirip aralarindan uygun olanlara bir sans vermek, cunku bazen hic ummadigin kisilerden hic ummadigin bir donanim cikabiliyor.

İstanbul işletme mezunuyum, yönetim bilişim sistemleri üzerine yapıyorum yüksek lisansımı
Bazen esime takiliyorum vay enayi vay, benimle evlenerek resmen intihar ettin oglum diyorum. Sacmalama diyor. Birbirinizi dengeleyin kafi. Herseyin birebir ortusmesi imkansız gibi birşey zaten.