- 22 Şubat 2017
- 42
- 83
- 88
- 31
- Konu Sahibi Sunlight24
Siz ask degil mantik iliskisi ariyorsunuz, kriterleri belirleyip locaya oturun en iyisi orada belki gelir o razi oldugunuz binde bir olan kisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine benzeyen insanı aramak ne zaman dört dörtlük insan aramak oldu ki? Edebiyat öğretmeni eşiyle ilgili açılan konuda siz değil miydiniz "bu kadar farklı ilgi alanlarınız varken neden evlendiniz?" Diyen? Kendimi dört dörtlük görmüyorum, daha 24 yaşındayım benim de bir sürü eksiğim var ve insanları da tanımaya çalışıyorum. Hata mı yapıyorum anlamıyorum kiKafana göre birini arasaydın belki bulurdun. Ama sen sadece kafana göre değil, bedenine, fiziğine, boyuna posuna, yaşına başına, ilgi alanına göre dört dörtlük birisini aradığın için işin zor. Sen de dahil kimse dört dörtlük değil çünkü.
Vauuuvv!Söyleyince çok kolay lakin nasıl yazılıyor du kuzum?polemik, polemik ,polemik...Yalnız şunu anliyamiyorum bir insan konuşurken nasıl de,da ayıracak?
X kişi Osman olsun
Ara ara nefes alıp de leri ayırsana Osssmaan!mi diycez.
Ay afedersiniz diyeceğiz.pehhh öldüm yeminle
5 dk boyunca bunu düşünüp tekrar yorum mu yazdınız cidden? Ha-ha. Kendi dilinizi doğru kullanmakla ilgili bu kadar komik olan ne gerçekten? Ne kadar pişkinsiniz ya.Ben böyle kasıntı kasıntı yaşayamam doğrusu ama umarım siz erkek versiyonunuzu bulabilirsiniz yada evrim geçirmelerini bekleyebilirsiniz![]()
Kendine benzeyen insanı aramak ne zaman dört dörtlük insan aramak oldu ki? Edebiyat öğretmeni eşiyle ilgili açılan konuda siz değil miydiniz "bu kadar farklı ilgi alanlarınız varken neden evlendiniz?" Diyen? Kendimi dört dörtlük görmüyorum, daha 24 yaşındayım benim de bir sürü eksiğim var ve insanları da tanımaya çalışıyorum. Hata mı yapıyorum anlamıyorum ki
Haklısınız ama sevmişsiniz değil mi? Benim karşıma sevebileceğim birisi de çıkmadı ki bu yaşıma kadar kimseyle birlikte olmadım ve gerçekten her insanı tanımaya çalışırım. Sadece sevgili olmak için de sevmediğim insanlarla birlikte olamam sonuçta. Kendiniz de dediniz aşıktım, eşimi seçtim diye. Ben daha kimseden hoşlanmadım diyorum. Elimde hayal kurmaktan başka seçeneğim de yok farkındaysanız.Evet bendim ama sonraki mesajlarımı okuduysan "insanlar birbirlerinin farklı ilgi alanlarına saygı gösterirlerse mutlu olurlar" da yazmıştım. Aynadaki yansımanla mutlu olursun diye bir kural yok. Hatta yine aynı konuda eşimden de bahsetmiştim, farklı ilgi alanlarımız olduğundan ve birbirimize bu konuda saygı duyduğumuzdan.
Senin derdin pek ilgi alanı gibi durmuyor konuya bakınca. Ben güzelim, ben fitim, ben yüksek lisans yapıyorum bunlara uygun adam arıyorum diyorsun. Mutluluk aranmakla bulunmaz ki.
Bana kalırsa en büyük eksiğin bu yaşına kadar ilişki yaşamamış olman. Karşı cinsi tanımıyor nasıl bir adamla mutlu olacağını bilmiyorsun. Aynı zamanda ilişki yaşamayı gözünde çok büyütüyor, şu saatten sonra en iyisi olsun diyorsun. Kendi yarattığın ütopik adamı bekliyorsun.
O konuda da vermiştim sana da vereyim örneğimi. Lisanslı sporcuyum, boyum ortalama üzerinde, fiziğim yerinde, dünya güzeli olmasam da güzel bir kadınım bence, kendime güvenim tam, eğitimliyim, kültürlüyüm yani fazlam var eksiğim yok. Eşim hayatında spor yapmamış beden eğitimi derslerine girmemek için bile rapor almış bir adam, boyu türk erkeği ortalamasında topuklu giyersem geçiyorum, çok güzel bir göbeği var yaklaşık yedi aylık hamile gibi, çok yakışıklı bir adam değil, gözlüklü saçları kırlaşmış can dündar tipli bir adam, ama eğitimine ve kültürel birikimine ülkede yaklaşabilen üç kişi falan vardır. Eski sevgilim de bunun tam tersiydi, dünya yakışıklısı, sporcu, iri yarı, tek koluyla beni kaldırabilen aynı zamanda hastalık derecesinde bana bağlı bir adamdı. İkisi arasında tercihim eşim oldu. Aşk böyle bişey çünkü, öyle şekline şemaline bakmıyor insan. Mutluluk da bire bir uyuştuğun insanla paket olarak gelmiyor malesef.
Yazdıklarımla alakasız şeyler yazıp bir de dalgaya almanız hoş bir şey değil.Mune şimdi sen yine bana kizarsin ama bak ben ne dedim de hakaret görüyorum
Pişkinsin ne yaa?!tevbe neyse sizin gül hatriniz var bide ban korkusu![]()
Haklısınız ama sevmişsiniz değil mi? Benim karşıma sevebileceğim birisi de çıkmadı ki bu yaşıma kadar kimseyle birlikte olmadım ve gerçekten her insanı tanımaya çalışırım. Sadece sevgili olmak için de sevmediğim insanlarla birlikte olamam sonuçta. Kendiniz de dediniz aşıktım, eşimi seçtim diye. Ben daha kimseden hoşlanmadım diyorum. Elimde hayal kurmaktan başka seçeneğim de yok farkındaysanız.
Bu arada ilgi alanları herkesin farklı olabilir, kimseyi neden türkçe rock dinliyorsun, neden kore filmleri izliyorsun diye de terslemedim, sırf böyle sebeplerden reddetmedim, herkesin kendi tercihi ama genel olarak film izlemeyen, kitap okumayan, spor da yapmayan birisiyle ne konuşabilirim? Benim muhabbetimin %50'si spordan oluşuyor neredeyse. Sorun okuyorum, yapıyorum olayı değil. Yüksek lisans yapmak da marifet değil, her yerde üniversite var zaten.
Dediğim gibi haklısınız ama sizin dediklerinize göre de elde var sıfırım.
Hiçkimsenin burada ne yazacağına üslubuna karışamazsınız, kocanınkine bir şey diyemem gönlün ne istiyorsa onu yap ama burada fazlasıyla agresifsin. Farklı fikirlerle muhatap olmak istemiyorsan zahmet edip üye olup konu açmayaydın keşke kardeşYazdıklarımla alakasız şeyler yazıp bir de dalgaya almanız hoş bir şey değil.
Okulun bitmesini bekliyorum zaten ama siz neden bunu söylediniz kiYurt disina gideceksiniz. Benden soylemesi.
Vauuuvv!Söyleyince çok kolay lakin nasıl yazılıyor du kuzum?polemik, polemik ,polemik...Yalnız şunu anliyamiyorum bir insan konuşurken nasıl de,da ayıracak?
X kişi Osman olsun
Ara ara nefes alıp de leri ayırsana Osssmaan!mi diycez.
Ay afedersiniz diyeceğiz.pehhh öldüm yeminle
Burada amacınız neydi o zaman? Kullandığım kelime için üzgünüm ileri gittiysem ama ortada bir şey yokken "polemik" kelimesini neden kullanır birisi?Yazdıklarınızla alakasız...neyse hakikaten neyse diyorum ve çekiliyorum ayrıca dalga geçmedim tamamen gerçek bunlar benim için,siz ne kadar onemsiyorsaniz bende o kadar onemsemiyorum sadece görüş farkı lakin siz resmen nahos bir cümle kullanmissiniz.
Bu kadar sipariş verir gibi kriter koyarsanız etkilenmemeniz normal değil mi ?Haklısınız ama sevmişsiniz değil mi? Benim karşıma sevebileceğim birisi de çıkmadı ki bu yaşıma kadar kimseyle birlikte olmadım ve gerçekten her insanı tanımaya çalışırım. Sadece sevgili olmak için de sevmediğim insanlarla birlikte olamam sonuçta. Kendiniz de dediniz aşıktım, eşimi seçtim diye. Ben daha kimseden hoşlanmadım diyorum. Elimde hayal kurmaktan başka seçeneğim de yok farkındaysanız.
Bu arada ilgi alanları herkesin farklı olabilir, kimseyi neden türkçe rock dinliyorsun, neden kore filmleri izliyorsun diye de terslemedim, sırf böyle sebeplerden reddetmedim, herkesin kendi tercihi ama genel olarak film izlemeyen, kitap okumayan, spor da yapmayan birisiyle ne konuşabilirim? Benim muhabbetimin %50'si spordan oluşuyor neredeyse. Sorun okuyorum, yapıyorum olayı değil. Yüksek lisans yapmak da marifet değil, her yerde üniversite var zaten.
Dediğim gibi haklısınız ama sizin dediklerinize göre de elde var sıfırım.
Yalnızlık başıma vurdu, regl dönemindeyim ondan gerginim. Alışık olduğum bir ortam değil. Size iyi geceler bebişinizleBen genel ortamin gerginliğine bakarak söyledim o kelimeyi, ayrıca dikkat ettiyseniz tavirlariniz konu sahibesi olarak hiç hoş değil madem konu acıyor yorum bekliyorsunuz agresif tavırlarla neden ortamı geriyorsunuz gerçekten?