• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama göre birisini bulamayacak mıyım?

Sizin de verebileceğiniz en iyi cevap "saçma" mı demek şimdi? :KK70: bdv'deki kadınlar da dediğiniz gibi o kadar ince eleyip sık dokuyorlar ki "evlenince düzelir dedim, mutsuzum, ne yapmalıyım?" tarzı sorular çok revaçta bu aralar. Bu arada her şey ortada derken ilişkimin olmamasına laf ettiniz sanırım ama sizin de en büyük başarınız ve mutluluğunuz ilişkinizin olması olmasın şu dünyada ne olursunuz...
Düşünerek cevap verdiğinizden emin olamadım şuanda. Çok ciddiyim gerçekten. Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz? İlişki yaşamayı başarı olarak görmeniz de bilinçaltınızdan gelen bir şey olsa gerek. Gayette üniversite mezunuyum, çok güzel bir mesleğim ve çevrem var. Buradan vuramazsınız, üzgünüm. Bu gereksiz takıntılarınızdan kurtulmanızı temenni ederek, konuyu yok varsayıyorum.

Çok gençsin,evlenmek için acele etme zaten.Hiç arkadaş ortamın yok mu ,sosyalleş,kurslara git,mutlaka karşına hoşlanacağın insanlar çıkar..

Back
X