kafama takılan bişey var:(

bilgmuh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
144
-61
86
İzmir
arkadaşlar mrb ben10haftalık hamileyim kafama takılan şeyse 2,5 yaşında bir yeğenim var ve onu farkında olmadan tam kucağıma almasamda sandalyeden indirmek için tuttum yani bu kafama takıldı bebeğime zarar vermişmiyimdir ağrım yada kanama gibi bişey olmadı zatende yinede hiç ağır şey kaldırmadığım için sorayım dedim?

yok be canım bişey olcagını sanmıyorum. bende bazen düşüncesizce halı falan kaldırmışlıgım mutfak dolaplarına uzandıgım olmuştu. ben bir sıkıntı yaşamadım. düşünüp kendi kendine stres yapma. bazen olacaklara engel olmak imkansızdır. allah saglıkla bebecigine kavuştursun. saglıklı günler

ben ne ağır şeyler kaldırdım, çok dikkat etmedim açıkçası. Allah ın izniyle bişey olmamıştır, kaldırmamışsın ki bile tam :)

3buçukyaşındaki kızımı günlük kaç kere kaldırıyorum bir bilsen.yerden bile eğilip alıyorum,eşim çok kızıyor ama.ondan birşey olmaz merak etme

3buçukyaşındaki kızımı günlük kaç kere kaldırıyorum bir bilsen.yerden bile eğilip alıyorum,eşim çok kızıyor ama.ondan birşey olmaz merak etme

hamileyken benimde kızım hiç inmedi kucağımdan, sanki hissetmişti, kıskançlığı o zamandan başladı:1:

sakınılan göze çöp batar misali.... okadar kafana takma. eğer bir sorun olsaydı kanama yada sancı hissederdin.

Back
X