Kafama takılan şiddet eğilimi

Arkadaslar konuya donelim. Evet hamileyim. Evet ofkeliyim. Bu olay da hamileyken oldu. Hormonel mi cozemedim. Tedavi mi olmam gerekiyo yoksa biriktim doldum tastim mi artik bana ne oldugunu anlamaya calisiyorum. Evet, dudagini patlattim kocamin. Ama dudagini gum diye vurup patlatmadim. Soguktan ortadan ikiye ayrildigi icin kan geldi. Ama vurdum mu kendine gel canim yaniyo diye vurdum. Bu da bir problem

Öyle veya böyle beraber profesyonel destek almaniz sart. Birde cocuk yolda elinizi cabul tutun bebek gelmeden sorunlari cözmeye gayret edin.
Ek olarak belirtiyim: Ikinizin de birbirinize el kaldirmaya hakkiniz yok. Evlilik bu duruma gelmemeli. Bebeginizi saglikla kucaga alin insallah. Stresten uzak durmayq gayret edin

Ooofff Allah askina senin benim sorularimdan, konularimdan uzak duramama gibi bir sorunun mu var ya ? Durup dururken kimse kimseye bisey demez. Lafi hak etmeyin. Derdini anlatan insana gercek hayatta soylemeye cesaret edemeyeceginiz seyleri burdan klavye artisi gibi yazarsaniz tepki de alirsiniz. Bayyyss
ayyy varoşa bak bu cazgırlıkla kocana ayrı bebene ayrı yazık

Ufak bir seye ofkelenmem. Bir seyin ust uste cok zitlasilarak yapilmasi lazim ofkelenmem icin. İnatlasma, anlayissizlik ust uste olmali.
Yalnız çocuk çok sabır zorlar, bu şiddet eğilimine acil bir önlem alın. Hiç insan çocuğuna yapar mı kıyar mı demeyin. Tahammülsüzlük, çabuk öfkelenme, zıtlaşma bunlar tehlikeli. Bebeğin dur durağı sınırı yok, hele bir de kolik olup ağlama krizleri geldi mi mahfolursunuz.
Hemen atar gider yapmayın, en iyi psikologlar vs diye. Tecrübe denen bir şey var. Huyunuz karakteriniz böyleyse yetişkinsiniz sizin sorununuz ama hamileymişsiniz, uyarmak istedim. Eşinize yanınızda ihtiyacınız olacak vurmayın adamın ağzına yüzüne.

Size niye carladı hiç anlamadım? Hamile diye şey edemiyom ama içimde patlıcak🤣🤣🤣
Evlendikten sonra hemen hamile kalmış,geçen konusunda boşanmali miyim diye soruyordu,ben de niye hemen hamile kaldın gibilerinden bir şey söyledim.Söylemez olaydım,hedef tahtası oldum🥲.

Evlendikten sonra hemen hamile kalmış,geçen konusunda boşanmali miyim diye soruyordu,ben de niye hemen hamile kaldın gibilerinden bir şey söyledim.Söylemez olaydım,hedef tahtası oldum🥲.
Nedeni açıkmış aslnda ama neyse gideyim ben.. kesin yolusuruz biz konu sahibiyle gerek yok😂

Eşim sakin bir adamdir. Ama benim öfkeme hiç saygisi olmaz. Hep gülmek, neşeli olmak zorundayım yaninda. İnsanin ruh hali her zaman bir degil elbette. Ama ben ofkelenince o benden daha fazla ofkeli biri oluyor. Bana hic vurmadi. Ama gecen gun kolumu sıktı. Cok canim yandi. Birak dedim yok. Ben de ona kendine gel diye tokat attim. Dudagi patladi. Sonra neden boyle oldu diye uzuldum. Yaptigimdan pisman miyim ? Bilmiyorum. Sanmiyorum. Dirdirci biri degilim. Cok konusurum ama neseli seylerden bahsederim. Ofkeliysem susarim. Huyum boyle. Sizce bu normal mi ? Ne tepki vermeliydim ? Kendimi kotu hissediyorum. Abarttim mi acaba diyorum ama canim da yandi.
Eşiniz de aynı soruları kendine soruyor mu acaba?

Eşim sakin bir adamdir. Ama benim öfkeme hiç saygisi olmaz. Hep gülmek, neşeli olmak zorundayım yaninda. İnsanin ruh hali her zaman bir degil elbette. Ama ben ofkelenince o benden daha fazla ofkeli biri oluyor. Bana hic vurmadi. Ama gecen gun kolumu sıktı. Cok canim yandi. Birak dedim yok. Ben de ona kendine gel diye tokat attim. Dudagi patladi. Sonra neden boyle oldu diye uzuldum. Yaptigimdan pisman miyim ? Bilmiyorum. Sanmiyorum. Dirdirci biri degilim. Cok konusurum ama neseli seylerden bahsederim. Ofkeliysem susarim. Huyum boyle. Sizce bu normal mi ? Ne tepki vermeliydim ? Kendimi kotu hissediyorum. Abarttim mi acaba diyorum ama canim da yandi.
Bir insan sürekli neşeli olamaz, imkansız. Eşinizle kötü gününüzü kötü zamanlarınızı da paylasabilmelisiniz ama siz kendiniz kötü hissettiginizde bastirdiginiz için bu şekilde dışarı çıkmış kolunuzu sıkması bahane olmuş.

Kendinizi kötü hissederken neşeli olmaya çalışmak normal değil.

Yani bu kadar laçkalaşmak sizce normal mi?
Adam hamile eşinin kolunu sıkıyor ki acıtmış canını da,kadında dudağını patlatıyor bunun üzerine,bu nedir?
Kolunuzu acıtacak kadar sıktıysa itseydiniz yada söyleseydiniz acıtıyorsun çek elini vs diye,hala sıkmaya devam eder miydi eşiniz?
Konuşarak anlaşmanın bir yolunu bulun,bunun sonu yok. Bir dahakine eşiniz vursa size,dese geçen gün sende bana vurdun,sorun olmaz diye düşündüm diye ne olacak?
Bu şekilde olmaz,ikinizde dönülemeyecek yollara girmek üzeresiniz,kendinize çeki düzen verin derim.
Bebek olunca uykusuz,yorgun hatta ekstra tahammülsüz olacaksınız, o zaman kafa göz yarmaya kadar varabilir bu durum.
Sinirlenince uzaklaşıp sakinleşmeyi öğrenmeye çalışın,gerekirse uzman desteği alın. Eşinize de söyleyin ne olursa olsun fiziki müdahale de bulunmasın bu şekilde.

İnsanların kolunu böyle sıkmakta şiddettir . Sıkıca tutmak Bırakmamak . Kavga esnasında herhangi biri bana bunu yapsa ben paniklerim . Ağzıyla cevap versin ne söyleyecekse . İnsanın kolunu bacağını tutup sıkmak ne oluyor .Şaşırdım cevaplara . Bırakmayınca tokat atmış . Kurtulmak için. Yani kocası başlatmış şiddeti .
Yazık kocana diyenler var . Bizim toplum erkeklere kıyamıyor .

İnsanların kolunu böyle sıkmakta şiddettir . Sıkıca tutmak Bırakmamak . Kavga esnasında herhangi biri bana bunu yapsa ben paniklerim . Ağzıyla cevap versin ne söyleyecekse . İnsanın kolunu bacağını tutup sıkmak ne oluyor .Şaşırdım cevaplara . Bırakmayınca tokat atmış . Kurtulmak için. Yani kocası başlatmış şiddeti .
Yazık kocana diyenler var . Bizim toplum erkeklere kıyamıyor .
Hayır adam zaten suçlu ama konu sahibi yorum yazanlara bile öfkeli cevaplar yazıyor, çift olarak öfke problemlerli var.

Evlilik işleri lisedeki "Çıkışta görüşelim" laflarını götürmez. Her daim sakin olamazsanız/kalamazsanız iyi bir eş de anne de olamazsınız.

Önce sakin kalmayı başaracak sonra yanlışı, doğru dille söyleyeceksiniz. Yoksa burda istediğiniz gibi sinirlenin veya konunuzu kapattırın..

Arkadaslar konuya donelim. Evet hamileyim. Evet ofkeliyim. Bu olay da hamileyken oldu. Hormonel mi cozemedim. Tedavi mi olmam gerekiyo yoksa biriktim doldum tastim mi artik bana ne oldugunu anlamaya calisiyorum. Evet, dudagini patlattim kocamin. Ama dudagini gum diye vurup patlatmadim. Soguktan ortadan ikiye ayrildigi icin kan geldi. Ama vurdum mu kendine gel canim yaniyo diye vurdum. Bu da bir problem

Back
X