Kafama takılan sorun

Kafanızdakini düzeltmeyecek tek şey söyleyeyim:
Eski sevgilinizle barışmak 👍

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Jou
Merhaba hanımlar sadece meraktan soruyorum beni anlayışla karşılayın lütfen benim eski sevgilim bir kere hayat kadınıyla birlikte olmuş ve korunmasız bir Şekilde olmuş bu olay üstünden 8 9 yıl geçse bile benim içim rahat değildi ya aids kapmışsa diye takıntı yapıyordum ve erken bitirdim ilişkiyi ama şimdi diyorum benim hikayem bitmedi sanki onu kınıyormuş gibi oluyorum bu duygudan nasıl kurtulabilirim ayrıca bu kişi 9ay birliktelik sonucunda iş aramak yerine pandemi yüzünden anlayış gösterdim ama hiçbir şekilde kendisini geliştirmeyen sürekli oyun oynayan kurtlar vadisi izleyen ailesinin parasıyla geçinen insandı 26 yaşındaydı
Yani 15-16 yaşında iken mi yaşamış bunu. O çocuk hali ile nerden bulmuş eskort?

Merhaba hanımlar sadece meraktan soruyorum beni anlayışla karşılayın lütfen benim eski sevgilim bir kere hayat kadınıyla birlikte olmuş ve korunmasız bir Şekilde olmuş bu olay üstünden 8 9 yıl geçse bile benim içim rahat değildi ya aids kapmışsa diye takıntı yapıyordum ve erken bitirdim ilişkiyi ama şimdi diyorum benim hikayem bitmedi sanki onu kınıyormuş gibi oluyorum bu duygudan nasıl kurtulabilirim ayrıca bu kişi 9ay birliktelik sonucunda iş aramak yerine pandemi yüzünden anlayış gösterdim ama hiçbir şekilde kendisini geliştirmeyen sürekli oyun oynayan kurtlar vadisi izleyen ailesinin parasıyla geçinen insandı 26 yaşındaydı
Kapıp kapandığını bilemeyiz tabi ama zaten bitmiş bi ilişki çokta düşünmenize gerek yok bence. Kınamak değil bence szin düşünceniz herkesin doğruları yanlışları var size göre yanlışsa yanlıştır

Şey ya kurtlar vadisimi kaldı ?

8-9 yıl önce hayat kadını ile birlikte oldu diye 26 yaşındaki adamı terk etmezdim. Belli ki o zamanlar korunmanın önemini ona anlatan olmamış. Aids ise heralde bu kadar sene sonra testte çıkardı? Yine de siz çok hassassanız ayrılmanız bir yargılama sayılmaz. Erkekler de kadınlar bakire değil diye terk ediyor, değil mi?

Ama iş aramama konusunda %100 haklısınız. İşsizliğini dert etmeyen, 26 yaşında aile parası yiyip oturup oyun oynayan adamdan arkadaş bile olmaz! Çok iyi yapmışsınız, hayırlısı olmuş, gönlünüzü ferah tutun.

Bu beyin kafası ?.d
Söylemiyim, güzel kafamın sırrı bana kalsın.
Konu ilk olarak sadece 9 yıl önceki korunmasız ilişki olarak açıldı.
Sevgilisinin aids olduğundan şüphelenen gider test yaptırır ilişki mi bitirilir? Okuyunca mantıklı geliyorsa bilemeyeceğim tabi

Back
X