Kafama takıldı

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb bugün kafama takılan bişey oldu anlatmak istiyorum
Ben iş konusunda çok titiz davranırım mesela geliş gidiş saati olsun başka işler olsun dikkat ederim insanlarla da iyi geçinirim,o yüzden kafama takıldı bu kadar.
Bugün koridorda hocalarımdan birini gördüm aynı bölümde çalışıyoruz selam verdim ama o selam vermedi hatta bakmadı bile siz olsanız gider sorarmıydınız sebebini,burda yüz yüze bakıyoruz sonuçta çok canım sıkıldı selam vermiycek kadar nolmuş olabilir anlamadım

Gidip sormam. Ama bende selam vermezdim artik.

Belki de duymamistir.

Ben sorarım..
Varsa bir sorun oturulur konuşulur halledilir..

Duymamış olabilir. O an birşey düşünüyodur.

Kafası dalgın olabilir geçen bi arkadas arkamdan bas bas bağırmışta duymamisim kafam dolu

Evet belkide duymamıştır, o yüzden gidip sormuyorum zaten ama yine de canımsıkıldı çünkü burda çok önemlidir asistanların hocalarla olan iletişimi

Bugüne kadar gereksiz hiçbir konu açmadım gereksiz geliyosa cevap yazmaya ne gerek var?
Ayrıca burda çok önemlidir böyle şeyler ve herkesle iyi geçinmek zorundayım

hmm evet kocam okuldaki bir kızdan silgi aldı boşanmak istiyorum diye konu da açmıştın haklısın gereksiz değildi o da :KK47:

Ha bu arada o silgi olayında ben boşanmak istiyorum fln demedim lütfen konuma gelip gelip şu anda alakasız konulardan bahsetmeyin derdiniz ne ya gidin başka eğlence bulun yeter artık

gidip sormam bi daha da selam vermem eğer bilerek cevap vermemişse o onun ayıbı eger kafası dalgınsa başka yerde o sıze selam verir...

ben gözümün önündeki insanı görmüyorum bazen eğer baktı kafasını çevirdiyse kasti bir durum var sende irtibatını kesersin .

Back
X