Kafama takmalı mıyım?

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Calistigim yerde odalar genelde iki kisilik. Yakin bir arkadas grubu var ve ben de onlardan birisiyle ayni odadayim. Cok olmadi ise baslayali.

Dun sabah benim yogunlugum vardi biraz. Oda oda kosusturdum. Bu samimi arkadas grubu da benim odamda oda arkadasimla cay iciyorlardi. Dort kisi.

Tam odaya girdim. Konusan kisi sen ne yap biliyor musun dedi. Beni gorunce sustu. Kaldi. Hadi hadi onundeki suyunu ic dedi gulerek.

Benim duymami istemedi bariz ortada. Kafama takmali miyim sizce.

Meselenin yer darligi oldugunu tahmin ediyorum. Odalar kucuk ve ondan bahsediyorlardi. Ama emin de degilim.

İyi de özel bir şey konuşuyor olabilirler, her şeylerini size anlatmak zorunda olmadıklarına göre, siz gelince susmalarından doğal ne olabilir. Bunu kişisel algılamayın bence. Sizinle ilgili olduğu kısmından da o kadar emin olamazsınız. Siz her şeyinizi onlara anlatır mıydınız?

Velev ki oda dar. Sizin yapabileceğiniz bi şey var mı

Herşeyı kendıne yorma.
Belki kendı aralarında senın duymanı istemedıklerı bişey vardır.
Relaxx oll

Özel konuşuyor ve sizin duymanızı istememiş olabilirler. sizin hakkınızda da konuşuyor olabilirler tabi ki yeni çalışmaya başladığınız için aralarında konuşuyorlardır. iş yerlerinde bu tarz muhabbetler olabiliyor maalesef. takmayın

Tam anlatamadim sanirim. Benim hakkimda birsey soyleyecekti de sustu. Yani sessiz sessiz konusmuyorlardi zaten. Kapi acik koridorda karsi odada birileri var. Ozel degil de benim duymam istenmedi.

senin hakkında olduğunu nereden biliyosun? senin hakkında olmayan ama sana söylemek istemedikleri bişey de olabilir.

Ben garipsemedim. İş yerinde yeniymişsin ve bir arkadaş grubu kendi aralarında sohbet ederken ortama dışardan biri girince duraksayabilirler. Ben mesela bir kafeye, restorana arkadaşlarımla gittiğimde muhabbet ederken garson falan geçtiğinde susuyorum o gidince konuşuyorum. Halbuki duysa ne olur duymasa ne olur ama kendi aramızda konuşulan konulara dışarıdan birinin kulak misafiri olmasını istemem şahsen

Tam anlatamadim sanirim. Benim hakkimda birsey soyleyecekti de sustu. Yani sessiz sessiz konusmuyorlardi zaten. Kapi acik koridorda karsi odada birileri var. Ozel degil de benim duymam istenmedi.
çalışma hayatında, böyle şeyler olur.
hepimizin başına geliyor.
sonuçta herkes herkese bayılmıyor.
arkadan konuşan, göz kaydıran, laf sokan :)
her şeyi kafamıza taksaydık hasta olurduk..

Back
X